Лакове за нокти - 127

• 61 774
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
  • на последния етаж
Аз днес съм с Flormar N013:

# 121
# 122
Една идея от мен за Свети Валентин Simple Smile От миналата година

# 123
Малко маникюри от последните седмици и от мен Simple Smile

A-england -In Robe And Crown
Скрит текст:

Catrice-03 Goddess Of Bronze
Скрит текст:

Catrice-54 All That Glitters Is Gold
Скрит текст:

Essence-33 Wild White Ways; Catrice-59KeepMe-ImCute
Скрит текст:

# 124
  • В полите на Пирин планина
Осмичка, всичките ти маникюри са страхотни. Two Hearts

# 125
Осмичкеее Heart Eyes .
Безсрамно красиви ръце и нокти имаш.

# 126
Показвате унилакнви маникюри и ръце, мацки.

Аз продължавам с лаковете A-england сега е лилав, забравих му името. Не мога да му се нарадвам.

# 127
Новият Gem на A-england:
Titania fairy queen и Oberon fairy king

Някоя от вас иска ли само Оберон?

# 128
  • София
Новият Gem на A-england:
Titania fairy queen и Oberon fairy king

Някоя от вас иска ли само Оберон?
Ако десният е Оберон, брой ме

# 129
  • На планетата Земя
Осмичке, фантазия!  Heart Eyes

Днес точно съм с Oberon fairy king, прилича ми много на Васил на SNB.

# 130
  • София
Другия от януарския Gem Heart Eyes

# 131
Момичета, ако не е много нахално и някоя от вас ще прави поръчка , мога ли да помоля за един брой Ан Болейн?Изпращам парите веднага. Благодаря!

# 132
  • sof
Догонвам изключително приятната тема с Perfect S116 вдъхновен от MamaNaMiro тук - на живо е изненадващо коралов, не прилича на това, което се "вижда" от шишенцето. Симпатичен е, макар и неподходящ за моето ежедневие, ще си го задържа до лятото да го разходя през някоя ваканция. Сега ще мога да остана с него до четвъртък с изследователска цел, защото като прочетох питането относно Eveline X-treme Gel Effect, се присетих, че го купих с други Евелински продукти и ми изостава, та днес го разопаковах. Приличен за нанасяне (слагам щедро и само разнасям с четката) и изсъхна добре и прилично бързо. Като прочетох вашите отзиви ще следя колко бързо ще се набразди или пък балонира. Нямам някакви големи очаквания, и направо казвам, че не може да се срв с Insta Dri, ами ми е интересно какво ще покаже. Сниман на изк. осветление.

И аз съм доволна от a-england, благодарение на Milena_318. От поколение съм, за което е Трифон Зарезан, което ви говори че Любовните трепети са ми щастливо попреминали, но с чаша вино и червен маникюр ще участвамЕ с удоволствие. Някой има ли представа как ще се пазарува на дребно от UK напр. с превозвач след 29.03? В смисъл обмитяване и пределна сума?

# 133
Влюбих се в този цвят, за съжаление не мога да го хвана добре. Сиво-синьо-зелен, лол. Grey Moss от Oriflame.

Скрит текст:

# 134
Влюбих се в този цвят, за съжаление не мога да го хвана добре. Сиво-синьо-зелен, лол. Grey Moss от Oriflame.
Много, много красив!

Общи условия

Активация на акаунт