Лакове за нокти - 127

• 61 793
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
  • Стара Загора
Ау, че красив маникюр. Страхотни нокти ,Бубе!

# 151
  • София
Ето и обещаните Sleeping palace и Anne of Cleves. Вчера се хванах да изчистя 2 шкафа и малко се обели та ще ги сменям днес ако малката ме остави. Като че ли Ан не е моя лак, но ще му дам шанс и лятото.
Скрит текст:

# 152
Много ми харесва.❤
И аз носих Ан страхотен е.

# 153
И аз утре май ще се натъкмя в Ана Клевска. Попринцип разлюбих светлите лакове отдавна, но този много, много ми харесва. ❤

# 154
Да живее пилата.До дъно Sunglasses

# 155
  • София
lilipan, за мен това са въздълги нокти Simple Smile
Milena, Sleeping palace е разкошен! На слънце сигурно е още по-хубав.

# 156
Cirque Colors Lucid Dream  Heart Eyes

https://www.instagram.com/p/BtlE9Zlgotp/

Лакът е невероятен, на 2 пласта е. Много са дигнали качеството от бранда.

Дойдоха и новите Picture Polish. За човек, на който марката е любима, и съм им голям фен и препоръчвам, последните колекции са разочарование. Ударила ги е творческа криза, независимо от колаборациите. За Owl конкретно знам, че е създаден още 2017, защо сега го пускат не ми е ясно, може би от немай къде да се пусне нещо да спазят традиционните си рилийзи. Две идеи по-тъмен от Merge.

Aquatic е чисто копие на Escapades, разликите са невидими почти...

Последна редакция: чт, 07 фев 2019, 16:00 от nadia23

# 157
  • София
Да, и още нещо много подобно имаше -Кашмир като че ли

# 158
Кашмир си е направо коренно различен в сравнение с тези 2 Joy

# 159
Момичета ей сега прочетох, че essence ще имат нови лакове.Старите са намалени в lili дрогерия и dm.

# 160
  • Варна
И аз получих моя Aquatic днес. На снимки ми приличаше на Hope, до който не можах да се добера. За отдавнашни фенове вероятно има припокриване на нюанси, но при всяка марка идва май този момент. Аз продължавам да купувам цветове от преди няколко години и усилено попълвам колекцията.  Blush

# 161
  • Стара Загора
Отпадат от асортимента и базата и топ лака. Миналата седмица си взех лак на essence за около 1,30 лв. (не съм сигурна точно колко беше).

# 162
Cirque Colors Lucid Dream  Heart Eyes
https://www.instagram.com/p/BtlE9Zlgotp/
Лакът е невероятен, на 2 пласта е. Много са дигнали качеството от бранда.

Дойдоха и новите Picture Polish. За човек, на който марката е любима, и съм им голям фен и препоръчвам, последните колекции са разочарование. Ударила ги е творческа криза, независимо от колаборациите. За Owl конкретно знам, че е създаден още 2017, защо сега го пускат не ми е ясно, може би от немай къде да се пусне нещо да спазят традиционните си рилийзи. Две идеи по-светъл от Merge.

Ама драматично различни са, ти пък!  Grinning Grinning Grinning
За Cirque Colors само и единствено много положителни ревюта чета, а имам само 2- ще им дам шанс по повод.
Колкото ми харесват А Ингланд, толкова мисля, че 90% от цветовете им са за бели/розови брит ръце!

# 163
Направо разлика от земята до небето, Агентче  Mr. Green

За Cirque Colors- на път са да ми изместят ПП от сърцето. Много креативност, страхотни цветове и финиши, качество, нови и различни колекции Heart Eyes Peace To не са кремове, неони, термални, шимърни, холо-  а бе имат хляб. А и не напразно се продаваха в Nordstrom.

# 164
В Пандата има вече някакви нови лакове на Есенс  Simple Smile
https://www.pinkpanda.bg/magazin/nokti?view-type=new&brand_u … ssence#brands=167

Скрит текст:
Хмм, май не се отваря от форума newsm78

Общи условия

Активация на акаунт