КГБ = Клуб на Готините Баби - 194.

• 59 163
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
Айша ,ти за лицето мислиш ,аз какви работи съм виждала на торти , че и бебе,  как го режат че и ядат не знам...То са некви такива торти ... и атрибути съм виждала, на картинки де...то остава жив.

# 136
  • София
Честит имен ден Кремче!Честит имен ден Вивиа! Нека името ви носи щастие!

Янче,Фло,Дидиа,Боряна,Кари,Маринка,Тану,Луси,Айша,благодаря ви за хубавите пожелания!

По случай Чумин ден си избирайте тоалети за бала:

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 10 фев 2019, 19:35 от Яжка

# 137
То тоалет ли  или презерватив избирам...баси.

# 138
Е, не ги знам именните дни и това е! Добре, че прочетох тук!

Да са живи и здрави всички, които имат имен ден- Яжка, Креми и Вивия!

Последна редакция: нд, 10 фев 2019, 20:04 от K.A.G.

# 139
  • София
ЯЖКЕ, тоа па и потник не си е турил. Шантава работа!Икономисва от бельо и чорапи. Като гледам и дамата му много икономично го раздава Wink
БОРЯНЧИЦЕ и аз се зачудИх като тебе-какво избираме? newsm78
А ти знаеш ли кои са тези героини и от коя приказка? Проучи, за да не се червиш утре М като те изпитва. Ако искаш, мога да ти подскажа Mr. Green
АЙША, след всяко измиване ще си с нов цвят. Голямо разнообразие ще сервираш на Пл. Wink
ТАНУ, стягай се, че като зачезнеш и няма кой вицове да слага. Hug
ЛУСИ, всеотдайна баба си! Браво на теб.
ГРЕТИ, ако не се справиш сама викай помощ от приятел Simple Smile
МАРИНКА, този ден е бил празничен и у вас...
Аз пък забравих, че е празник на пчеларите!
КРЕМЧЕ, да е жива и здрава многобройната ви армия от труженички пчелички.  thumbsup Как си след ужилването?
Хайде стига за сега.

# 140
Фло и да науча героите ще ги забравя дока дойде ред да ме изпитват.На Рапунцел ми мяза ,не съм пияна да видя две , явно и друга има.
Яжка  е добавила герои , голи горките ,то немотия.Ено време режехме от дължината като не стига, праим минижуп-видидуп, а тея бая са се разголили, то на нас ни мина мерака да зяпаме даже.

# 141
Flo, Благодарско! Справих се сама.
НО ! Имам въпрос как да се отърва от  това нещо  в  abv пощата ми , дето всеки ден получавам десетки покани за чат. НЕ ИСКАМ! Kак да го махна, като не знам как съм се регистрирала да го имам?

# 142
  • София
Борянка, тия от тортата ми приличат на Елза и Ана от Замръзналото кралство. Покрай болярчетата ги научих.
Иначе на юбилей на брата на Пл. имаше торта - Цици. При разрязването ми се падна май черния дроб и си го хапнах.
КАГ, влизаш в някой от мейлите и някъде към края трябва да има текст с мими букви за отписване. Кликваш върху него и се отписваш. А ако не стане пренасочи мейлите към папка Спам. От там ги трий без отваряне.
И аз не съм се регистрирала там, но моя позната се е изтипосала с фб профила си. Та покрай нея и всичките приятели във ФБ сме присъединени.
По въпроса са Здравка и магазините - някой препоръча Техмарт, като с най-изгодни цени. Хич не ги препоръчвам тия пишман бизнесмени. Преди година взехме от там двоен котлон, развали се на 5тия месец. Ами не щат да го заменят или да ми върнат парите. Трябвало да го поправят 3 пъти от един и същ проблем. Ама при второто и трето носене - пишат друг проблем. Веднъж ключа, веднъж контакта, третия път термореле някакво. А то резултата един и същ - не се включва и не се загряват котлоните. След третия ремонт започна да се включва самкогато си иска. Но пък не може да кълца и задушава за да си готви като роботче. За 26 лв. може да сметнете колко пари сме изразходвали с колата за да го влачим насам-натам. ...
При подобен случай в Кауфланд и Лидл директно връщат парите и си вземат потрошляка.

# 143
Добра вечер!

Честити да са именичките Яжка,Кремчи и Вивия!
Здрави и щастливи да сте!
На Кремчи-честит празник на пчеларя!Да се роят пчеличките !
Да ви е успешно заниманието!

# 144
# 145
  • София
Браво, АЙША! Готова си да отговаряш, когато внука те подложи на изпит. Той дали пък ще се интересува от Елза и Ана newsm78.
БОРЯНЧИЦЕ, започвай от сега да учиш и преговаряш, че иначе лошо ти се пише Mr. Green Не е лесна твоята. Трябва да учиш и момчетата герои от приказките. Ами ще учиш, къде ще ходиш.

# 146
Честити да са ни имениците-Яжка, Кремчето и Вивиа!

Днес ходихме на разходка до Кокаляне.Времето слънчево, топличко,опитахме се да отпуснем след снощният екшън.Малката внучка /5 годишна/паднала от около 1,5 м височина на челото си, не е изгубила съзнание, но повръщала,та в бърза помощ.Правили й скенер на главичката- няма увреждане,прекараха нощта в болницата на системи.Видяхме се на месинджъра, опитва се да ни се усмихне, но е изплашена.Иначе нали си е хитруша си е издействала да й пробият ушичките и да и сложат обеци “ като на кака”.
Моля се всичко да отзвучи бързо.
Така ми се иска да бях сега при тях....
Трябваше тази вечер да “ ударя “ една ракия, като заместител на валерианчетата.
Ожалих ви се момичета.
Лека вечер.

# 147
  • София
Неша, няма страшно. Ще и мине на внучката и ще се фръцка с новите обици.
А Мрънчо от днес започна да се обръща от гръб по корем. До скоро дясната ръка му пречеше, но вече вдяна как да я нагласи и измъкне от под себе си. Като се обърне и се хили.

# 148
  • тук, на мястото си
Добра вечер!
Честити, живи и здрави да са именичките днешни Яжка,  Кремче  и  Вивиа!

Айша, растат децата бързо,  ще се извърти времето и ще тича  да те посреща.
Неша, малкия дявол е бил.  Ще се оправи детето!
Днес поставих началото на пролетното почистване, цял ден си играх с печки, абсорбатори и други машинарии, утре шкафове ме чакат.
Ползвали ли сте парочистачки, от  малките, които са като кани? Вършат ли някаква работа? Чудя се дали ще мога да чистя абсорбатора  с нея.

# 149
  • София
    КАГ,Гъбка,Алфея,благодаря ви и на вас за пожеланията!
    От мен-лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт