КГБ = Клуб на Готините Баби - 194.

• 59 161
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Да се похваля - хакер и половина съм.
Подкарах лаптопа, не гасне вече. А иначе комп. капацитети го бяха отписали и щях да чакам Ани да ми донесе 1 излишен неин другия месец. То не се знае и колко ще работи, но поне няма да бода на тел.
А тя си го носи за да има и тук, да не мъкне всеки път при идване.
Мотах се днес по слънцето, почти нищо не купих. Сутринта и сега продължавам акция "Чистота", нали гости чакам през март.
Янке, впечатлих се как пускаш кучката с часове навън. Дано да е кастрирана, че не ми се мисли ако ти донесе внучета. ....
Дидимити, пас съм за НОИ.
Джили, хубави са офертите. Колкото и да ми се ходи май ще пропусна. Нали постоянно дебна за билети до Мрънчи.

# 121
  • София
Привет, красавици!
Аз днес пак се стягам за гости. Луд умора нЕма. Още малко ще се вихря, като домашния любимец на ЯНКА и после-пак озаптисване.
Гостите ми се паркираха под прозорците, изчезвам.

# 122
Добър вечер.
Аз рано-рано се паркирах у кревата, късно станах, рано си легнах и това ако не е мързел.... Но пък ми е уютно и удобно да си чета лежешком, може и една табла да дрънна онлайн с някой и то минало времето...
Малко рехави писанията днес, но на кой, когато му се пише...

Диди, ти първа коментира предложенията ми за другата седмица.
Аз почти го измислих, в понеделник отивам в офиса на Глобал Тур да се записвам за Пирот, ако има група, и ако има още места. Ще пиша, к'ви съм ги свършила.

Дидимити, не мога да помогна.

Айша, признала съм те. При теб няма ,,няма и не може'', все намираш начин ...

Адашката, няма ли почивка за теб ...

п.п. Сетих се -
https://www.vgames.bg/igra/igri-v-mreja/2/tabla

Тук играя табла. Ако има мераклии, можем да премерим сили.
Мнооого съм добра:) - и ,,персоналния ми инструктор'', с когото играя на живо,  когато сме заедно, го е признал:) . Няма шест-пет....

# 123
  • Кубрат/ Пишурка

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ЯЖКА И КРЕМЧЕ! СВ. ВАЛЕНТИНА ДА ВИ ЗАКРИЛЯ!

# 124
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, МОМИЧЕТА!
ГРАДСКО,ЯЖКЕ, ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ И ДА ЗАПАЗИШ ЧУВСТВОТО СИ ЗА ХУМОР-ТОВА Е НАЙ-ДОБРАТА СТРАТЕГИЯ СРЕЩУ СТРЕСА!
КРЕМЧЕ, БЪДИ ЗДРАВА, ЗА ДА РЪКОВОДИШ ПАРАДА В ГОЛЯМОТО ВИ СЕМЕЙСТВО. ЖЕЛАЯ ТИ ОЩЕ ВНУЧЕТА Simple Smile

НАЗДРАВЕ, КРАСАВИЦИ!

Цветя за ЯЖКА

Цветя за КРЕМ

ЯНЕ, благодаря за кафенцето!
Хайде спорен ден!

# 125
Яжка и Кремче,

# 126

Честито на Валетата ,живи и здрави да са сто годиини, после ще му мислят!

# 127
Привет девойки Hug
Честити да са ни валентинките  Яжка, Кремче, Вивия. Да сте живи, здрави и горди с хубавите си имена.По розичка за всяка от вас

newsm78 апропо, какво ще празнуват валентинките на 14,2 newsm78
Хубава и слънчева неделя на всички ви

# 128
  • София
КАРИ, мисля, че християнските Валентини на 14.02 ще празнуват Трифон зарезан. Която има лозе да го зареже, а която няма - да зареже всичко останало и да се радва на произведеното от лозето. hahaha Joy

# 129
  • София

Добър ви ден, моми мили! Simple Smile

На 10 февруари Православната църква почита паметта на Св. Харалампий - християнският светец-лечител и Света Валентина.

Св. Харалампий, според поверието, държи всички болести. Денят на Св. Харалампий е празник на пчеларите и на пчелите. В българския народен календар денят се нарича още Хараланбей, Араланбей, Хараламповден, Чуминден. Според народните представи Св. Харалампий е господар на болестите, главно на чумата и покровител на пчеларите. За празника му се месят питки, мажат се с мед и се раздават за здраве.

ЧЕСТИТ НИ ЧУМИНДЕН!

Честито на именячките - Яжка и Кремче! Здрави да са и да носят честно името си красиво!

Кари, права е донякъде Флото. За това, че християните днес празнуват Света Валентина. На 14.ІІ католиците празнуват Свети Валентин, но и ние се намърдваме там. А най-вече си обичаме тогава (на 14.ІІ) виното, сиреч Трифон Зарезан. А покрай виното или обратно Simple Smile ЛЮБОВТА! Че без нея не може. Да живей!!!

И със здраве!

# 130
Честити да са ни Валентинките - Яжка и Кремче!

Честит празник на пчеларите!

Аз пък бях в болница тия дни. За пореден път ме позакрепиха. Пак не се знае до кога, ама няма да се забавя.
Не помогна, ама хич, веганството. Ииииизък, че се тормозих. Сега ще минавам на звероядство - Автоимунен протокол. Може пък от там да изскочи зайчето! Надеждата, нали......последна си отива!

Хубав и спокоен ден ви пожелавам!

# 131
 Здравейте мили дружки!
Тези дни какво стана ,не съм се разписвала тук.
Днес празник ,имаме си именички ....

Честит празник на нашите момичета-Яжка, Кремчето ,която има и професионален празник-пчелар и на Вивия!
Пожелавам ви да сте все така позитивни,чаровни,здрави ,мили ,добри! Да получавате много обич и любов от близки и приятели! Весел празник!♥♥♥

Днес съм се отдала на внуците ми. От снощи са ми на гости  и след малко ще си отиват.
Баба се постара добре да ги нагости!  Simple Smile
При мен нищо интересно,ежедневие.
В сряда бях на погребение на моя колежка-80 годишна.Макар ,че повода беше неприятен ,но се видяхме с много колеги и колежки ,с които отдавна не се бяхме виждали.След това  с колежките от нашият отдел седнахме на кафе,та доста си побъбрихме.
В петък ходихме  малко на релакс с ММ.
Джили,офертите са ти много приемливи и хубави!  Дано да  организирате групичка! И аз имам желание ,но... сигурно ще си остана с желанието ! Simple Smile
Тану,дано при теб нещата да си дойдат на мястото! пожелавам ти скорошно възстановяване!♥

Приятна вечер на всички ви!
Прегръдки и усмивки !

# 132
  • София
Хайде пак здрасти!
Чудя се защо днес ми е едно такова приповдигнато, празнично, весело, а то защо било? Защото всички ние имаме празник.
ЧУМИНДЕН!!!
Хайде, всички чуми, идвайте да се поздравим, да се почерпим, да се видим коя как изглежда. И да не хукнете сега на фЛизьор? Не е нужно-ние и така сме си рошави. #Silly Не харчете залудо пари. Не можах да намеря фотография, та да се изтипосаме празнично. Нека за това се погрижи някоя фотографиня.

# 133
Фло мерси за фниманието  и празничното настроение , то чи сме чуми е ясно ,но трябваше да се сетим ...Черпя с тортичка, намерих де се правят готини торти и мога да черпя ат тук да края на света...

Двете чуми се  вика тортата...
Днес сварих боб, доста беше, утре ще смотам с една зелка в пръстена тенджера, боб със зеле правеше мама, аз забравих.Фибри требвали , та да набавим.Чудя се да прескоча ли за малко мръвка с фибрите ....утре не е Чумин ден се пак, но ще си угаждам.С фибри.Мисля да прибирам зелето в буркани ,стига му в бидоня, а има ощичко.Лете ще е хубаво  с прясно да се смеси.Колкото да ме мързи ,требе се оправя...

# 134
  • София
Честит имен ден на Яжка, Крем и Вивила.
Да си носите с гордост хубавото име!
По случай Чумин ден съм с измита коса.
Шампоанчето още не се е отмило, само изсветлява. Ще я видим тая работа.
Борянка, много хубава тортата. Все съм се чудила после като ги разрежат как отхапват от лицето на снимката.

Общи условия

Активация на акаунт