КГБ = Клуб на Готините Баби - 194.

• 59 160
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Адски сте ми готини всичките!
Ама Яжка и Фло къртят мивки, както обикновено, с брезнишките лакардиии. Мерсиии! За вечерната доза оздравителен смях преди лягане.
Много ми енужен тоя смях, че съм в депресивно псЕхично състояние.
СКАПА МИ СЕ ПЕРАЛНЯТА! Предаде Богу дух, след предана, безотказна и вярна 34-годишна служба. Връстничка на щерка ми, ама точно!
Е, казах си полиелея-некролог. Сега делово.
Момичета, помагайте. Към каква пералня да се насочи баба ви Здравка? Много ми е трудно. А трябва и да побързам с важното решение, преди да съм хванала кир.

П.П. Ако знаете само какви овации жъне по света и у нас печения мъжки полов ...!!! Показвам го на воля насам и натам и народът припада.

# 106
  • София
Здравке, препоръчвам пералня Беко. Не са скъпи, но са здрави. И квартирантите съм оборудвала с такива перални, хладилници и др, не са се оплакали. А знае се, че те не пазят.
То у нас в къщи  повечето бяла и черна техника е от тази фирма. Все още нищо не се е скапало след като му изтече гаранцията. И като купуваш  разпитай в магазина дали предлагат доставка не до адрес, а до апартамента.
Защото първите зарязват кашона до входа и "почват да бегат, бате." По спомени Технополис качваха до апартамента, но може да се е изменило - затова питай.

# 107
  • София
   Здравче,аз знам за Беко,че се произвежда от турските военни заводи,като странично производство и са
 здрави.Едно време бяха на добра цена,сега не знам.Технополис предлагат допълнително платен гаранционен срок,извън фабричния.https://www.technopolis.bg/bg/extended-warrantyТехномаркет качват до 1 етаж безплатно,нагоре-срещу заплащане.
    Фло,направо ме изненада с  дългия  отговор! Снощи си легнах и не съм го видяла,но сега го прочетох и много се смях.Случайно попаднах на Глигор Гьоргиев,бях му загубила дирите.Той пише на врачански диалект.
     Кремче,тази вечер попаднах на новина от вашия град за някаква огромна рисунка в полето.Ако знаеш нещо-разкажи!

# 108
Тази вечер бях на концерт на Николина Чакърдъкова.Опасна македонка- взриви зала 1 на Н Д К.Много разтоварващо ми дойде, напях се на македонски песни.
Вчера по нощите четох Яжка и Фло и като се разкисках отиде ми заспиването -:)
На това му  се  вика - две вечери активна медитация.Ха да видим ще се спи ли и тази нощ.-:)
Сладки сънища, момичета.

# 109
  • София
Привет, привет!
Днес изкарах много дълъг ден на тръстиката.Отидох сутринта към 9.30, а се прибрах към 22.00. Яко поработих. tooth
ЗДРАВЧЕ, Технополис да я прости твоята пералня! И с друга да те обзаведе Mr. Green И аз съм чула, че Беко са здрави, но друго не знам. Сега нали има перални със сушилня. Аз съм се замислила, когато моята се развали, следващата да е такава. Моята е Whirlpool-ползвам я вече 10 години. Пере като луда. Изпрала ми е дрехите на всичките внуци-навярно камарата е голяма колкото нашия блок Mr. Green ЗДРАВУНКЕ, ще те наема за рекламен агент-ще рекламираш тестените ми произведения. Joy Оказа се, че изобщо не е трябвало да срежа старата си кексова форма, за да постигна този умопомрачителен резултат. Някаква фирма във Варна срещу скромната сума от 30 лв. ти изпраща каквато форма искаш. Та здраве и живот догодина ще имаме далеч по-изпипано произведение Mr. Green
НЕША, добре си заредила батериите! Харесвам тази певица-пее от сърце и душа.
АЙША, както винаги с практични съвети! Hands Clap
КРЕМЧЕ, ако на есен дойдем е Асково, ще трябва ти да ни наемеш преводачи hahaha Joy
ЯНЕ, имаш си кучка с "арактур" (характер). Така казват по нашия край Simple Smile
ГРЕТИ, много ми харесва новият ти облик-толкова свежо е това кокиче. Simple Smile
ДИДИМИТИ, днес нито кафе съм пила, нито чай, ами след като приключих работния маратон се сетих, че съм само на една чаша вода за целия ден. Сега се наливам, за да наваксам.
ГРАДСКО ЯЖКЕ, глей са как разсънИхме снощи готините баби. Ние с теб май друга работа си немамо. Ни смо се фанали оФци да стрижемо, ни вуна да пЕремо. Па да не говорим, дека после требе да развлачимо вуната, па да предемо, па да мотамо на мотовилкья, па клубета да мотамо, па да седнемо у разбой църгье да тъчемо. Аусииии, млого е масраф. А ние с тебе, моме се замлатуьеме. Ама мене ми е арно. Трай са да не събудимо женете.
Лека нощ от мен, че утре съм първа смяна и още в 8.00 един мъж ще ме гледа с отворена уста. Wink

# 110
Добро утро и да ви е хубав денят.

По въпросът на Здравка-Мравка-
Здравунка, аз ако съм на твое място бих задала въпроса си за нова пералня тук-
http://old.bg-mamma.com/?topic=1086395;topicrefid=19.

Понякога чета там да се ограмотявам, че и моята е взела-дала, от повече от година тропат лагери на барабана, а не подлежи на ремонт, сменят се лагерите са все барабана и паричките са колкото едно по-евтино Беко.

Неша, радвам се, че си прекарала зареждаща вечер, има нужда човек от време на време.

Адашката няма да е коментирам, ,,не човек, а желязо е тя''- моите адмирациии.

Янче, аз не смееех когато имах кучка да я оставя сама вън без да я виждам. Само веднъж Ани беше ходила някъде с нея, и на кучката не и харесало и си се прибрала, та я чакала пред апартаментната врата...

Момичета мили, вчера ходих да си купувам билети за ,,Фантомът на операта""  в Музикалния, няма за целия месец февруари. Нещо ,,завеждащия  музикалната дейност''Simple Smile)) няма ли да направи по въпроса:)
Трампя Wink- мога да ви водя когато кажете с мен на йога, класическа и медитация, мога да ви водя на фитнес, а можем и заедно ,,да мерим'' улиците и парковете:), тамън скоро настъпва подходящо време.

Не започнах с кафенце, както е редно, като първа писала днешния ден, но вие си го представете- черно силно еспресо с мъничко мляко в ръбеста почти кубична бяла чашка с лого - Сегафредо.
Като казах кафенце, та се сетих как преди време поднасяхме виртуални кафенца и чайчета за кафенепиещите....
Липсва ми Танита. Много неща съм научила от нея, помня я с добро и много ми се ще пак да мога да я чета тук на това място.

Олежах се днес.
Заплеснах се в приказки и спомени,
До скоро и със здраве, както казва напоследък Маринка.
Прегръдки за всички.

п.п. Не мЪ бийте и критикувайте за грешките, моля, аз не съм виновна-;))).
,,Не стреляйте по пианиста, той толкова си може" Simple Smile)...

Последна редакция: пт, 08 фев 2019, 08:26 от djily

# 111
  • Кубрат/ Пишурка

Джили, не е в бяла чашка, ама и в тази бива hahaha
А за кучката...то не е София! Ние сме квартал от 5 блока и 2 бездомни кучета, с които Беа е приятелка. В целия квартал всички знаят, че е моето куче и не я закачат. И тя си хайманосва с часове необезпокоявана! А много от децата, като я видят я снимат и пращат на Анжелка, а тя на мен Joy
Скрит текст:
Отзад се вижда нашият блок, който уж щяха миналата есен да санират, ама нямало пари!

# 112
  • Вила Великула
Относно пералните да кажа и моето мнение. Марката не знам дали има значение за качеството на прането. Знам, че в никакъв случай не трябва да се купува комбинирана със сушилня. От топлината на сушенето или не знам от какво се развалят много бързо. Относно магазините-много важно е качването, но най-изгодни са цените в Техмарт. След това е Зора, а Техномаркет и Технополис са най-скъпи.

# 113
Добро утро!
Тенкю за кафето.
Вече го изпих и аз.

За пералните - не се купува комбинирана пералня и сушилня,защото от парата на сушилнята много бързо се скапват лагерите.
Варианта сушилня,пералня - поотделно.
Мнение на майстор,занимаващ се цял живот с ремонти.
Нашата пералня рекордьор вече почти издава багожа след 30 и кусур години вярна служба.
Зануси е.
Домашния майстор каза,че вече и е време.Ще я оставим за пране на одеяла и т.н. докато може.
Аз като,че ли се насочвам към втора употреба такава.
Май издържат повече от новите.
Сигурно заради това,че не са правени за Източна Европа😐🤔
Ще видим.

Отивам на пазар.

Последна редакция: пт, 08 фев 2019, 16:59 от Gabkata

# 114
Привет на всички Simple Smile
 Здравче, по въпроса за пералните:
Аз през лятото купих всичко от Зора. На първия етаж съм, но качването  е с пари. Не е за предпочитане комбинирана-пералня и сушилня,но всяка поотделно е идеално. Сушилните са пригодени да са върху пералните, така че където има място е идеален вариант.
При пералнята е много важно колко програми има и какво е времетраенето им и какъв е показателя за спестяване на електроенергия. Тук нашата е LG  за 8 кг пране и един тон програми- за деликатни неща, за силнозамърсени, за кратки ежедевно сменяните до 41 минути) с или без изстискаве. В София като си мислех че всички нови са по единен стандарт горе долу, много много не разпитвах. При първото пране което сложих не се позаинтересовах много от указанията, карах "на знания" от тук. По едно време  към 190 тата минута едва не звъннах в магазина да се оплача че са ми доставили неизправна машина. Но като си седнах на д---то и прочетох ми се изясниха доста неща. Та открих с четене краткия курс и по нататък вече само по него карах.И всичко идеално.

При нас вчера беше зима,днес е слънчице, утре пак щяло да е зима и после високи температури. За сега само веднъж съм обличала "палто" и то повече за фасон отколкото нужда, но пък в къщи ми е все студено и всички пуловери, които скучаеха по шкафовете , са вече на първа линия
Хубав и ползотворен уикенд на всички ви, отивам да пържа шницелите, че децата излизат вече от училище Hugа  и войника неотдавна стана и вече се върти около мен Joy

# 115
  • София
Да се обадя - лаптопа умря. Гледам тв и ровя в нета от таблет и тел. Та ще липсвам с писането засега. Ще ми се да го занеса утре да го оправят, но не. Трябва бащата на гаджето да си каже мнението. Ама кога ще го питат се пита...

# 116

ХУБАВ ДЕН ОТ МЕН!!!

# 117
# 118
                             Привет и от мен!
                             Изпратих ММ и Ран на кендо и се върнах на диванчето,че нещо ми е кофти.Вирус ли е ,що е - не знам,но не ми се става и ..... ще мързелувам.

Джили,втората оферта вече съм я пробвала.Бях в хотел Сириус в Струмица и пак бих отишла.Добри условия,добра храна,СПА - любезен персонал - всичко на 6.Ресторанта работи за нас чаааак до 5 часа сутринта и то с живата музика.Просто си ни харесаха и...купонът беше на мах! Yum
                             Кандидат съм и за двете оферти само дето трябва да притичам до джипито.Нещо кръвното ми играе - ту нагоре,ту надолу и то не знае накъде.Казвала съм и друг път,че усещам много силно близки земетресения и промяна в магнитното поле - е тази седмица около нас стотици малки трусове и се чудя те ли ми вдигат и свалят кръвното или вирусът ме бори. Sad
                            Ставам,че някой звъни на вратата.Някой идва на кафе при мама! Yum

# 119
Затишие...Всеки по задачи.Дидиа-не си сама-и моето кръвно нещо нагоре тръгна-уж пия редовно хапчета.Температурните разлики и те се отразяват.
   Върнахме се от МОЛА-напазарихме хранителни продукти а дрехите, които се предлагат поне при нас на разпродажба все едно магазини втора употреба.От дълго време си търся готин пуловер и нищо не мога да си избера.
   Момичета
Скрит текст:
имам питане-някоя от Вас-за София става въпрос има ли познати в НОИ?
Чакам на лични отговор.
Приятен следобед и още по-приятна вечер!!!

Последна редакция: сб, 09 фев 2019, 17:22 от дидимити

Общи условия

Активация на акаунт