Репортаж от събитието.
ХУЛИ, ЖАБКАТА и ДОБИ. Благодарим ви момичета, че вдигнахте градусите на купона

Естествено всичко се въртеше около мъжкия инструмент. Снощи по нощите "измайсторих" 2 бр. "Нашият" беше първи. "Първа бука за наука" - Е, не беше кой знае колко сполучлив, ама нали си е наш - радвахме му се
Да бяхте видели ЗДРАВЧЕТО как го милваше, как му се радваше.Следващият вече излезе по-автентичен. Него дадох на гаджето за техния мъжки купон 

. Гаджето ви благодари за всички благини в течна и твърда консистенция
Освен, че сега една седмица ще дояждаме, се сдобих и с нова посуда-ЛУСИ донесе локумки и ми подари табличката. ЯЖКА донесе пача - получих с нея и кутии за храна. ИХА, ще те поканя още три пъти на гости и ще имам комплект от 6 чинии.
Ей това са готините баби-да се посмеем заедно, да се порадваме на внучката на ПИПИЛОТА, която усилено тРениРа буквата "Р", да чуем за геройствата на МРЪНЧО Айшин и ДЕЯН Ихин. ДОБИ похвали бебе АДРИАНА-добричка и усмихната ( като баба си
). Чудесно е, че се подкрепяме и окуражаваме, че си съчувстваме и си помагаме. От сутринта ми е свежо, бодро, леко, усмихнато - остатъчен ефект от вчерашната среща
Ще ме държи поне няколко дни.
Остава да решим кога. Може би в началото на септември?
Да преминат летните горещини, да сдадем внучетата, да обиколим летните морски курорти и накрая - време за купон с дружки.
И все си казвасм :Мечтай си и си фантазирай, от това глава не боли