Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

КГБ = Клуб на Готините Баби - 194.

 • 45 882
 • 745
 •   1
Отговори
# 30
 • София
 • Мнения: 11 637

Репортаж от събитието.

# 31
 • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
 • Мнения: 1 724
И настроението беше на макс.
Браво , момичета! Все така да е!
Много се смях с репортажа на Айша.
Коя е майсторицата на печивото хахаха

 

# 32
 • София
 • Мнения: 6 247
Привет, дружки! Преди малко купонът завърши, И пак да кажа, че отсъстващите ни липсваха. Изключително мило ми беше, а и всички момичета се зарадваха, когато ни се обадиха   bgХУЛИ, ЖАБКАТА и ДОБИ. Благодарим ви момичета, че вдигнахте градусите на купона Hug Hug Hug
ДИДИМИТИ, позна - изненадата беше ЛУСИ!
Та събрахме се една дузина готини баби, а според внучката на ДАЯ - готини мацки: ЯЖКА, РИМАРЧЕТО, АЙША, ЗДРАВУНКА, ДАЯ, НЕША, ИХА, ШПУНЦИ, ЛУСИ, ПИПИЛОТА, ДЖИЛИ и аз.
Голям смях беше! Аз поне скоро така не съм се смяла rotfImao Естествено всичко се въртеше около мъжкия инструмент. Снощи по нощите "измайсторих" 2 бр. "Нашият" беше първи. "Първа бука за наука" - Е, не беше кой знае колко сполучлив, ама нали си е наш - радвахме му се Mr. Green.Благодарение на АЙША и вие го видяхте този красавец. Joy Да бяхте видели ЗДРАВЧЕТО как го милваше, как му се радваше.Следващият вече излезе по-автентичен. Него дадох на гаджето за техния мъжки купон Mr. Green Получих предложение да изработвам в по-големи количества. Бизнес ще въртя. Трябва да помисля newsm78
Помествам и едно похвално слово Wink
Скрит текст:
Похвално слово за мъжкия инструмент.
От както свят светува, момченцата имат нещо, което момиченцата нямат. И при двата пола според психоанализата на Фройд има драма. Момчетата, сравнявайки се с момичетата се страхуват от кастрация, а момичетата изпитват т.нар. пенисова завист. Няма сгода, мили дами! И все пак, на кой каквото Господ е решил, това е дал. Днес сме се събрали, да почетем това нещо, което мъжете имат, а ние - не. Това нещо, което издува момчешките панталони. Това нещо, с което запознавайки се, сме се чудили: Това пък къде ще се побере? Това нещо, което ни е доставяло наслада и удоволствие. Това нещо, което е полагало в нас благословеното и животворно семе, което ние сме приемали и след 9 месеца сме раждали прекрасните си деца. Всяка със своите си спомени за лудите, млади години. Какво беше, а какво стана? Функциите на инструмента постепенно намаляваха, докато в късна зряла възраст се свеждат до една...И все пак, да вдигнем тост за доброто старо време, за хубавите спомени, когато инструментът беше здрав, прав и... Последва дружен възглас-корав! Наздраве!!!

Усетихте ли настроението на компанията? Хубаво ни беше!!!


# 33
 • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
 • Мнения: 1 724Фло , похвалното слово е трепач. хахахаа
Палавницииии хахахаа

# 34
 • София
 • Мнения: 11 637
Да, много хубаво и весело беше събирането ни.
Фло, благодаря за поканата и за доброто изкарване.
Благодаря също и на всички, направили салати, донесли мезета, сладки и огнена течност със запазена марка и бандерол. Запазихме я за гаджето на Фло.
Аз напуснах по-рано за да отида на друга среща, също дълго чакана.
 Като се  прибирах от нея хубаво си мислех да мина пак през Фло за втора серия.
Ама ме досрамя да се натрисам.
Не разбрах дали разкъсахте и опитахте от въпросната питка от снимката?
И ако - на кого каква част се падна?

# 35
 • София
 • Мнения: 3 964
И аз поработих след купона, ама няма начин. Както винаги всичко беше на шест. Както е казала внучката на Дая - вие не сте готини баби, а сте готини мацки.

Нещо другата аудитория замлъкна. Да не се стреснахте нещо?

# 36
 • Мнения: 1 457
Добра вечер готини мацки!😘😘
Радвам се за срещата и ви завиждам почти неблагородно🙂
Посмях се и аз на гвоздея на срещата.
Фло,майсторица си.Няма две мнения.😊😊
И за поемата също.
Всичко си е 1:1


# 37
 • Мнения: 4 253
Ка не въ  е срам?!   Тц,тц,тц!  

Шегувам се ,разбира се.  И аз така лекинко завиждам, ама като съм се хванала да бачкам, дори в събота  и неделя, ще си седя у дома.

Така ми се иска да отида сега в някоя планина и да се разхождам в снежна борова гора!  Но си я гледам само на картинка на декстопа, за съжаление!

# 38
 • Мнения: 1 065
Добро утро, дружки белогушки:)))- с Ирка си говорим понякога в рими, макар и да не са много литературни, си се смеем на нас си.

Вчера беше един хубав ден( веднага ми идва на ум продължението - ,,за българската демокрация"", но демокрация отдавна няма, а егоизма аз съм го реабилитирала, че вече не е ,,мръсна"" дума) .
Та така - малко егоистично постъпих, не се отдадох ,,на полза роду"", а сложих капелата и хукнах на среща, но  изживяш невероятни емоции и никак не съжалявам. Прилагам в действие друга приказка - ,, каквото почукало, такова се обадило...""  Та така- създадох си спомени, които ще ме топлят и усмихват дни напред.

За срещата - беше прекрасно, както винаги.
Но - малко ни беше- не можахме да стигнем до фаза ,, песни и танци на народите""- така обичам адашката да ми изпее на уше песента за Цветанка ... разтапям се и текват два реда сълзи и сополи от емоции...

Причината ,,[bсамо[/b] шест часа да  съм на среща и да не стигна до финалната част е, че имах резервация за рожден ден, рожденния ден на голямата Стоян(к)а Мутафова. Дай боже всекиму - на тези години така изглеждащ и с този акъл...

Пак показах шматарощината си, то щматарока си е шматарок:),  изтормозих Луси да бързаме, та даже да подтичваме, че закъсняваме, а то се оказа, че събитието било половин час по- късно... Беше вълнуващо, пак брисах сълзи и сополи и те така.

Днес - малко шЪ сЪ правя на домакиня, около обяд ежеседмичното онлайн рандеву с японци и след обяд спортни занимания за душата.

Не се обърнах поимено към никоя от вас и този път, но пък за пореден път ще кажа - благодаря на Съдбата, че ме срещна с вас
 Какво щях да правя в ,, ранната старческа възраст"" ( така ли беше термина, адашке?) без себеподобни, без хора от моята кръвна група?

Хубав ден ви желая, на всички от всички места.
Прегръщам ви.

# 39
 • Кубрат/ Пишурка
 • Мнения: 3 612

       

 Радвах се на срещата ви и ви завиждах! А къде са снимките с дружките newsm78

# 40
 • София
 • Мнения: 11 637
Добро утро!
Янке, благодаря за кафето.
Аз снимах само началото на трапезата вчера. Снимките са в тайната ни група.
Нарочно не съм снимала присъстващите - на предишни срещи е имало хора, които са против да ги изтипосвам във ФБ. Но пък и други снимаха, може днес да сложат снимки Там.

# 41
 • Мнения: 10
ДОБРО УТРО, ГОТЕНИ МАЦКИ!!!!!
Янче,благодаря за кафето,дойде много добре.
Фло,много ти благодаря за хубавото посрещане,за хубавата трапеза,ти си чудесна домакиня и приятелка.
Готени мацки,срещата беше прекрасна,прекарахме часове  на приказки и смях. На всички присъстващи,благодаря за почерпките които бяхте донесли,за хубавите часове прекарани заедно. Дано и за напред да спретнем такива срещи.А сега да приготвям масата ,че гостите се надигат. Спокоен ден на всички.

Последна редакция: нд, 03 фев 2019, 17:48 от daia5

# 42
 • Мнения: 862

  Привет мили мацки! Да почерпя за рожденика ни днес-нашето момче стана на цели 35 години-да ни са здрави със снахичката и да ни радват!!!
  Не ще и дума за приятната среща и за чудесното представяне на Фло-закойли път? Радвам се, че познах за изненадата-Роси.Нека има още мнго срещи с изненади!
ПРИЯТЕН НЕДЕЛЕН ДЕН!!!

# 43
 • София
 • Мнения: 6 247
Привет, красавици!
НАЗДРАВИЦА И НАЙ-ДОБРИ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА МОМЧЕТО НА ДИДИМИТИ! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!


И да рапортувам-къщата е подредена, всичко е прибрано и съм готова за нови срещи newsm44. Гаджето ви благодари за всички благини в течна и твърда консистенция Wink Освен, че сега една седмица ще дояждаме, се сдобих и с нова посуда-ЛУСИ донесе локумки и ми подари табличката. ЯЖКА донесе пача - получих с нея и кутии за храна. ИХА, ще те поканя още три пъти на гости и ще имам комплект от 6 чинии. hahaha Joy Ей това са готините баби-да се посмеем заедно, да се порадваме на внучката на ПИПИЛОТА, която усилено тРениРа буквата "Р", да чуем за геройствата на МРЪНЧО Айшин и ДЕЯН Ихин. ДОБИ похвали бебе АДРИАНА-добричка и усмихната ( като баба си Simple Smile). Чудесно е, че се подкрепяме и окуражаваме, че си съчувстваме и си помагаме. От сутринта ми е свежо, бодро, леко, усмихнато - остатъчен ефект от вчерашната среща Simple Smile Ще ме държи поне няколко дни.
Забравих да ви кажа, че взехме решение за следващата национална среща. Инициативата е на всички и беше възприета с радост. КРЕМЧЕееее, готви се, че идваме в твоя град-искаш ни или не, ние идваме Joy Остава да решим кога. Може би в началото на септември? newsm78 Да преминат летните горещини, да сдадем внучетата, да обиколим летните морски курорти и накрая - време за купон с дружки.
Отивам да полегна.

# 44
 • Мнения: 1 197
Дидимити, да ти е жив здрав  рожденника. Да е много щастлив в семейния живот и успешен във всичко останало.

За срещата ви завиждам.(не благородно) Все си мечтая такава една да се проведе и когато аз съм в Бг , ама надали Simple Smile   И все си казвасм  :Мечтай си и си фантазирай, от това глава не боли  newsm78 Wink

Джилка, зарадвах се на дългия ти пост Hug

На всички ви хубав и лежерен остатък от почивния ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт