Мнения за неелитни училища след седми клас в София

• 73 415
  • 797
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Е, чудесно за басейна.
Не съм споменавала "руини".
Казах "недостатъци".
Салонът на 127 е в сутерена и е много малък.

# 586
  • София
А 91НЕГ имат много малък двор, но това не им пречи да привличат отлични кандидати за ученици.

# 587
За 127-мо пише, че е едно от най-старите училища не само в София, но и в България -  това от сайта на училището. Явно номерата са ги раздавали по-късно😀

# 588
На 127 знам, че наскоро смениха или се пенсионира директорката. Приятелско дете учи там и по мнение на родителите новият, май директор беше, не се справял много добре, но не ми е лично впечатлението. Иначе познавам деца, които са го завършили преди 2-3 години- доволни са и в престижни университети учат в момента.

# 589
Ами 30-то отвън изглежда добре, но малко по-встрани има едни отвратителни огромни и подтискащи блокове. Не съм виждал по-грозен квартал.
Е, братче, това е Зона Б-5, през соца беше елитен квартал на София:-D Сега е позападнал, разбира се, но определено не е най-грозния квартал. И не, не живея там.

# 590
  • София
Независимо от името на темата,  децата ни не се делят на елитни и неелитни. Особено пък спрямо резултатите от НВО:heart_eyes:
Късмет на дечицата преди всичко и здраве!

# 591
Късмет на дечицата преди всичко и здраве!
Темата е информативна за неелитните гимназии и нека си остане такава.
Какво ще стане с нея, ако всички от седмокласната тема се прехвърлят тук и пожелаят успех на децата?
Въпросът е риторичен.

# 592
  • В царството на игрите:)
Независимо от името на темата,  децата ни не се делят на елитни и неелитни. Особено пък спрямо резултатите от НВО Heart Eyes
Пошегувах се, разбира се Simple Smile

# 593
  • София
Моят син продълава да иска най-вече 51 СУ Софтуерни науки, но сме се разбрали да пишем и още няколко училища - 18, в което е и сега, но без източните езици, 32 СУ и ЗЗ ЕГ. Имам питане някой има ли впечатления от НТБГ паралелка Електронна търговия?

# 594
Моят син продълава да иска най-вече 51 СУ Софтуерни науки, но сме се разбрали да пишем и още няколко училища - 18, в което е и сега, но без източните езици, 32 СУ и ЗЗ ЕГ. Имам питане някой има ли впечатления от НТБГ паралелка Електронна търговия?

Здравейте. Търся мнение за 33 ЕГ. Всичко, което намирам е старо. Интересува ме английски с испански паралелка.Вие с какво впечатление сте?

# 595
  • София
Познати деца от квартала учат в 33-то и са доволни, но са само 8 клас. Ще разпитам по-подробно Калоян, защото те са негови приятели и ще пиша пак.

# 596
  • В царството на игрите:)
33 ЕГ частна ли е?

# 597
  • София
https://33eg.eu/ аз за това пиша и е общинско училище.

# 598
Аз,като ученик на 73-то (11 клас) и познавайки доста деца от други училища,съм на мнението ,че всички училища извън топ пет ,деградирайки учат все по-малко...До 10 клас влизат умерено в часовете,след него ако учителите ги видят ще е късмет...Подготовката е смешна по каквото и да е било(особено в училищата извън топ 20) ,а за втори език да не говорим....Предполагам ако си амбициозен можеш да се изучиш на прилично ниво, дори и в другите училища, обаче ако не си бил достатъчно амбициозен за приема след 7ми клас ,е малко вероятно да си седнеш на г*за след това,а даже ефекта е обратен(тотална деградация(отнася се за всички училища))Така че ако синът/дъщерята ви не са приети в по-елитни (топ 10-15) направо ги пращайте на полето!

# 599
  • гр.София
Вирнал си нос твърде много, а и глупости си написал.

Общи условия

Активация на акаунт