Отдаване и наемане на имоти - какво се случва реално? ТЕМА 14

• 43 540
  • 761
  •   1
Отговори
# 345
да направят по телевизията Шоу "Идеалният наемател". Да показват лоши апартаменти с хлебарки, както в "Кошмари в кухнята" Simple Smile))

# 346
Някой знае ли какво стана с онова предаване по Нова най беше: търсене на дом в София?
Дето бяха двама брокера. Мн ми беше яко, но нз какво му се случи?

# 347
Май го спряха бързо-бързо заради нисък рейтинг. Иначе и на мен ми беше интересно.

# 348
Единият епизод е сниман в апартамент от нашия блок. Аз такива хора, като от предаването, не съм виждала да живеят тук. Съседи разказваха историята, но не я помня с точност. В общи линии беше "действителността е по-различна от показаното."

# 349
Аз наскоро установих че половината ми вход е с кучета, а другата половина с котки и всичките периодично се извеждат/пускат на разходка. Само аз и пиянката от долния етаж май сме без животно.

Аз установих, че над 80 % от входа ми са с кучета и трябва да избягвам локвичките в асансьора и около входната врата

# 350
Локвички няма при нас, но входът не се чисти редовно.

# 351
Локвички няма при нас, но входът не се чисти редовно.

Входът се почиства два пъти седмично. Не знам кое е по-добре - мръсен вход без локвички, или чист със 🙄😄

# 352
Не разбирам защо целия свят се е юрнал кучета да си гледа в апартамените. И в нашия блок има много, а сега като чета явно не е само при нас. Учудвам се на големия брой кучелюбители.

# 353
  • София
 И аз им се чудя... и то толкоз много такива любители по София
Аз обичам животни, също кучета, за мен обаче е неразбираемо голямо животно ( пък че и малко) да го мъчиш в апартамент от 2-3 стаи. Ако нямаш двор не е работа.
Пък и цапат , не чистят, това стопаните. Е да, знам сега, ще има куп хора които ще кажат че те точно чистят, ама като излезеш по улиците и ти става ясно.....

Отделно няма да причиня на децата си загубата на любимец .... знам какво е... Disappointed
Та засега сме без кучета и котки...

# 354
Не разбирам защо целия свят се е юрнал кучета да си гледа в апартамените. И в нашия блок има много, а сега като чета явно не е само при нас. Учудвам се на големия брой кучелюбители.

Защото е модерно - като татуировките, талибанските бради, изкуствените джуки. А и може да снимаш за социалките и да си "уникален/на и неповторим/а" 😁

# 355
Ми и аз обичам животни, ама не бих изтърпяла да ми лае куче в къщата, явно някои хора доста са петръпнали. А и е много гадно да си съсед на лаещо куче. Айде в първия случай сам си си избрал да нямаш покой, ама във втория... :S

# 356
Ми и аз обичам животни, ама не бих изтърпяла да ми лае куче в къщата, явно някои хора доста са петръпнали. А и е много гадно да си съсед на лаещо куче. Айде в първия случай сам си си избрал да нямаш покой, ама във втория... :S

И аз обичам животните и съм съгласен с теб. Но и на село съм съсед на лаещо куче и въпреки, че е на 30 метра от мен, често лае през нощта и спането е трудно. Но разбира се, не животното е виновно, а стопаните му, които си чешат егото с него, но не са способни да му дадат елементарните грижи и внимание, от които се нуждае

# 357
Точно заради социалните мрежи съм си взела куче. Сега и брада пускам.

# 358
  • София
Ако членувате във фейсбук на "Забелязано в София" ще видите че масово се пускат снимки на кучета с одеала, в пазарски колички, на детски площадки, на седяалки в ГТ и къде ли още не. Кучкарите (които обикновено нямат деца) защитават яростно позицията, че кучетата са по-чистоплътни от всеки осмелил се да каже, че това не е ОК. МНого организирана и задръжна група са. Масово мои познати на 35+ си взеха кучета, не искат деца да им пречат на рахатлъка. След няколко години сигурно ще се включват в темата за инвитрото...

# 359
Горките животни, затворени в апартамент и цял ден джавкат.

Общи условия

Активация на акаунт