Февруари идва и си заминава, но малка точица в коремчето се настанява!

• 26 781
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
Честтитооо и от мен много ви се зарадвах на двете чертички Simple Smile страхотен месец Simple Smile хайде дано още да има ❤❤❤❤

# 601
Честито и от мен!Нека да е щъркелска темата!

# 602
Момичета каква марка фолиева киселина приемате и по колко мг ?

# 603
Аз пия от тази.

Скрит текст:

Не знам дали е добра, не съм пила никаква друга. Тази ми я препоръча една приятелка, която роди преди 6 месеца и каза, че в началото като забременяла, са ѝ предписали тази да пие. Simple Smile

# 604
Ирина, Интрига, честито! Пожелавам ви лека бременност и пухкави бебчета! ❤

Пия фолиева на Абофарма, метилирана и с 6 вида В витамини. Simple Smile

# 605
  • София
Мисля да пусна едно ЧХГ в събота, че на преглез ще ходя чак на 20. Пия фолиева киселина на Неофарма мисля, откакто решихме, че ще правим опити за бебе.

# 606
И аз пия на абофарма

# 607
  • Sofia
Аз пия Нео фолик мета 1 т . дневно.
Интрига, чакаме едно тлъсто чхг 👌

# 608

Май наистина ову ще е утре, уффф, писна ми да се влачи по 3 дни. Какво мислите?

Последна редакция: чт, 07 фев 2019, 22:30 от Анонимен

# 609
Аз пия неофилик мета по 1таблетка на ден , изследвала съм тромбофилия и имам неусвояване на обикновената фолиева киселина и затова се налага да пия мета форма

# 610
jullliana, аз мисля, че е положителен тестът, давай смело напред. Simple Smile

# 611
  • Sofia
Аз също мисля, че теста е + , макар , че чертите са по- бледи! Любов в следващите три дни препоръчвам❤️!

# 612
Джули, действайте и заради нас. Стискам палци.

Аз влизам само да се оплача. Дочаках положителен тест за О, но дори по време на цикъл се чувствам по добре. Такова гадене, отпадналост, ужасна болка в корема, краката ми са изтръпнали така, че едвам стъпвам на тях, главата не е моя, хормоните са полудели и всичко дето мърда ме дразни...едва оцелях днес на работа. Откакто съм се прибрала не мога да се вдигна от леглото. Та тоя месец го пишем дъждовен 😭

# 613
  • Sofia
Памперс, и аз съм се чувствала така по време на овулация! Не го пиши дъждовен, отпусни се! Понякога нещата се случват , точно , когато не ги очакваме! При мен е факт, сегa следя 0 под лупа и ...нищо!  Ако не днес , утре ...,когато си в кондиция! Така се случват чудесата 🙏

# 614
И аз следя и хващам “уж” всеки месец, но ей на, една година по-късно, пак съм тук Cry

Общи условия

Активация на акаунт