Февруари идва и си заминава, но малка точица в коремчето се настанява!

• 26 784
  • 733
  •   1
Отговори
# 585

Поздрави с това дупенце 💖💙

# 586
Честито, момичета! Лека бременност 🥰

# 587
  • София
Много, много Ви благодаря! ❤
Честито и на Иринка!
Пожелавам на всяка една от Вас по най-бързия начин да види двете така мечтани чертички!

Аз на шега си направиш последната пиклива лентичка-появи се контролната чертичка и се ядосах..след това едва, едва и втората бледа и се пулих да я видя и да съм сигурна, че не сш въобразявам! Като я видях си направих и останалия Престо от предния път! Обадих се на ММ , защото направо се разтреперих. Иначе по друг начин си представях да му кажа, но не успях!
И гледам да нямам черни мисли въпреки, че започнаха да нахлуват!

# 588
 Момичетаааа, честито!!!! Това са страхотни новини!
Ирина и аз имах леки подозрения за теб Stuck Out Tongue Интрига много се радвам, прекрасни наситени 2 чертички показвате и двете  Страхотно! До термин и много леко бременеене, пък после едни пухкави скорпиончета Stuck Out Tongue
Никакви черни  мисли, всичко ще е наред, както казват хората мислите са нещо много силно. Положителната настройка на човек, води със себе си положителни моменти. Не позволявайте страховете да завземат ума, защото така се фокусираме прекалено в лошото, изпускайки красивите неща. Малко философски мисли днес от мен, хахаха. Но пък е толкова хубав ден днес и след леките неразбирателства от преди няколко дни тук се изместиха от такива хубави новини Heart
 Дано и още момичета се похвалят с положителни тестове Heart

# 589
Момичета бравоо, много се радвам за вас. Нека сте ни на късмет и на нас. Всичко да е наред и леко бременеене до край. Изпълнихте ми деня с хубави емоции.

Нека никой да не губи надежда, някой път хубавите неща изискват повече време.

# 590
Ирина, Интрига, честито момичета! Blush Желая ви лека и безпроблемна бременност и пухкави бебчета на финала! Blush

# 591
Момичета рентгеновата снимка води ли до риск за бременността ? Ох не че нещо , то ако е станало , може и излишно да се притеснявам , + ову тест имах на 02.02 . На 05.02 моя син на 1г11м претърпя много лошо падане и се наложи да му направят снимка на черепа , аз и моят мъж го държахме ( голяма мъка беше , все едно изтезаване 😢). Та се замислих дали би навредило на още несъществуваща бременност 😁. Също си мисля че стреса който преживях едва ли ще доведе да зачеване и бременност 😔.

# 592
Зара , няма за какво да се притесняваш.  Снимката не е правена на теб (колкото и близо да си била със сигурност не ти се е отразило) (хората си друсат, пушат, напиват и пак раждат здрави бебета)

По -важно в момента е малкия ти мъж да е добре 💙

# 593
Ехаааа, заваляха положителните тестове. Време беше Wink, хайде да повлечете крак момичета да намажем и ние Hug
Нека всичко е наред до финал 😘
Зара, дано малкия е добре, за другото не се тревожи.
За добавките, аз днес си получих поръчката от римедиум и ги почвам от утре. Поръчах си актив мама на допъл херц. Но едно нещо ме притесни. Когато четох описанието и гледах какво пише на опаковката никъде не е споменато, че съдържа витамин А. А сега катоет чета листовката, пише че съдържа този витамин. А уж са за бременни и майки кърмачки. Нали уж по време на бременност не трябва да се приема. И сега съм в шаш. Да ги почвам ли изобщо?
Прилага и снимка, ако на някой му говори нещо тези стойности, моля да ми каже това количество опасно ли е?

Последна редакция: чт, 07 фев 2019, 16:46 от Куки- Муки

# 594
Ако можеш качи я листовката.
Във витаминте за бременни има вит А под формата на бета каротен

# 595
Не виждам кое по -точно те притесня? Бременна ли си или кърмиш 🤔
Пий си ги смело....пише , че е Бета каротин, т.е от зеленчуци  (моркови)  В моите вит също присъства (Garden  of life )
Има разлика от вит А в моркови и вит А в черен дроб (примерно)

# 596
Не виждам кое по -точно те притесня? Бременна ли си или кърмиш 🤔
Пий си ги смело....пише , че е Бета каротин, т.е от зеленчуци  (моркови)  В моите вит също присъства (Garden  of life )
Има разлика от вит А в моркови и вит А в черен дроб (примерно)
Благодаря! 🤗 По-скоро ме смути това, че при една евентуална бременност, ще съм ги приемала доста време, докато разбера, че съм бременна. Сега разбирам, че има разлика от А до А Simple Smile
Hiba, точно под тази форма е 😊

# 597
Благодаря ви момичета , моята работа е “гладна кокошка просо сънува “ 😁😂 за бременност говоря 😁

# 598
  • Sofia
Сега успявам да изчета и 💋❤️❤️!!!
Интрига , Ирина , тихо честито и от мен!!! Страхотни тестове, ще е плодородна темата , момичета ❤️!
Зара, категорично не се притеснявай , Rosse ти е написала точно👌! Бързо да се оправя момченцето ти, това е най- важно!
Скоро всеки пост искам да има снимка на положителен тест 🙏!

# 599
Страхотни положителни тестчета, момичета! Пожелавам ви лека бременност и пухкав здрав финал! Simple Smile Бъдете спокойни.
Зара, за рентгеновите снимки, миналата година 2 пъти ми правиха и все ме питаха дали съм бременна, или имам ли съмнения изобщо, че може да съм. Не биха позволили явно, ако има съмнения, да те снимат, но теб щом не са те питали, значи това, че просто си помагала да държите детето, няма да ти окаже влияние дори да си бременна, според мен щяха да те предупредят, ако може да ти навреди, не се притеснявай. Simple Smile Гледай си момченцето и бързо да се възстановява. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт