Февруари идва и си заминава, но малка точица в коремчето се настанява!

• 26 807
  • 733
  •   1
Отговори
# 525
  • Sofia
Момичета , включвам се ни в клин , ни в ръкав. Малко съм притеснена със стойностите на прогестерона. Моля по компетентните да ми кажат в норма ли е. Според мен е нисък... на 7ми ден след О са 
Тинти, ниски са! Може О да не е била точно преди 7 дни! Аз пусках , заради зацапване преди ц и при реф. стойности до 15, 9 за лф както е при теб моя беше 16! Най вероятно просто не е била точно преди 7 дни! А в този ред на мисли , когато го пускаме броим ли деня на 0 или се започва от следващия?
Няма да коментирам изказвания в друга тема ...жалко е !!! Джулиана , за миг не се ядосвай, не си заслужава просто!

# 526
Sunshine42, честито синичкооо! Пу пу пу все така да си добре и всичко да е наред. Чакаме подробностите след прегледа.
Шопчето наистина изчезна някъде, азз ѝ писах, за да се включа в късметлийското списъче, но не ми е отговорила и не е писала в темата, чакаме си я. Simple Smile
Джули, хубаво си направила, че си ги докладвала онези дами. Не се ядосвай, не си струва, но те разбирам, защото и аз приемам всичко много лично и го изживявам. Не мисля и да поглеждам в онази тема, надявам се наистина никога да не им се случва да се молят за дете и да не могат да го получат! Силна прегръдка за теб и много положителни мисли! Simple Smile

# 527
Момичета , включвам се ни в клин , ни в ръкав. Малко съм притеснена със стойностите на прогестерона. Моля по компетентните да ми кажат в норма ли е. Според мен е нисък... на 7ми ден след О са 
Тинти, ниски са! Може О да не е била точно преди 7 дни! Аз пусках , заради зацапване преди ц и при реф. стойности до 15, 9 за лф както е при теб моя беше 16! Най вероятно просто не е била точно преди 7 дни! А в този ред на мисли , когато го пускаме броим ли деня на 0 или се започва от следващия?
Няма да коментирам изказвания в друга тема ...жалко е !!! Джулиана , за миг не се ядосвай, не си заслужава просто!
Док каза да ги пусна на 6ти , дали утре да не го пусна пак...

# 528
Хайде и аз пък да ви пусна един коментар от тази прословута тема. Цитирала момиче, което казало, че не са правили тестове за овулация и следва коментар "От кога тестове за Уволация се правят и от двамата? Thinking "

Последна редакция: ср, 06 фев 2019, 21:40 от Dara77

# 529
Аз знам, че ако Ову е на 1-ви, прогестерона се пуска на 8-ми. (примерни дати)

# 530
Джули, помогна на кармата - забрави ги вече! 😘 Такива хора винаги ще има, нив трябва просто да ги подминаваме!

И аз съм си вдигала краката, всъщност ги свивах към гърдите 😁. Абе ефект нямаше, ама септември го отписах, защото чаках да почна ОК и то взе, че стана без да лежа и вдигам крака. Е, неуспешно беше, но явно не е било това нашето бебче... Пък и някакси не го мислех тогава, защото знаех, че скоро време няма да стане.

Търсим си апартамент в момента, което мнооого ме разсейва от постоянната мисъл дали ще стане тоя месец и т.н. Днес ми дойде... 😔 Първи ден на работа след ваканцията, първи ден от М, абе малко съм в депресия, усещам се... Чак се чудя дали да не се откажа за сега и да тръгна по доктори да видя ЩЖ, хормони или нещо друго, ако не е наред, пък междувременно може и да стане работата...
Извинявайте за дългия пост, но не мога с 5 думи да се изкажа, колкото и да ми се иска! ❤

# 531
Моята беше на 30-31ви , май утре ще пусна още един път...

# 532
Момичета, не се ядосвайте с другата тема. Представяте ли си колко трябва да ти е скучен животът, за да дебнеш в Бг-мама кой, какво е писал, че да му се подиграваш.
То вярно трябва да си силно елементарен човек.
Група отегчени от собственото си ежедневие лелки. Simple Smile

# 533
Dara, прочетох го този коментар и си помислих абсолютно същото. Много долни същества! Шокирана съм. Дет се вика- иде ми да си разКЪсам ризата и да са мана от тоя живот. Как няма кой да я затвори.

# 534
Чак се чудя дали да не се откажа за сега и да тръгна по доктори да видя ЩЖ, хормони или нещо друго, ако не е наред, пък междувременно може и да стане работата...

Аз ходих при д-р Ирадиян и останах доволна, ако искаш пиши на лично, ако ти трябва някакво инфо. Simple Smile

# 535
Аз чакам да видя как ще вървим с финансите този месец и ако няма някакви извънредни разходи, ще пускам пълен пакет хормони за ЩЖ- TSH, TAT, MAT, ft3, ft4.
Въпреки, че преди 4 месеца, ТСХ излезна 2,8 ендокриноложката отказа да ми даде направление за допълнителни проби.

# 536
Dara, прочетох го този коментар и си помислих абсолютно същото. Много долни същества! Шокирана съм. Дет се вика- иде ми да си разКЪсам ризата и да са мана от тоя живот. Как няма кой да я затвори.
Ох, Джула много си сладка, как се газираш само🤣! Защо обръщаш внимание на глупави изказвания и коментари и то от непознати! Аз от “приятелки” какви тъпи изказвания съм чувала, ама какво да правиш, тя простотията не ходи по гората!

# 537
Трябва на 8.02 да е ову, но нещо много от рано се насити тази черта. Тази вечер ли да почваме, или от утре? Как мислите?

# 538
Отрицателен е! Сигурно утре ще се насити, което значи, че О ще си е пак на 8-ми или 9-ти. Според мен пазете материала за утре или вдругиден 😉

# 539
Гледаме лявата чертичка, нали така? Май нищо не разбирам тогава Wink сигурно грешно съм ги тълкувала през цялото време

Общи условия

Активация на акаунт