Февруари идва и си заминава, но малка точица в коремчето се настанява!

• 26 803
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
За мен това е категорично + тест. Бих пробвала утре при възможност сутринта ! Успех 🙏

# 541
  • София
Рокетче! Така ме разсмя с тоя коментар за втория термометър 😂 Както си седя избухнах в смях, прочетох го и на ММ, че и аз съм кьорчо с 6 диоптера... Той само каза, Ти няма да си купуваш втори! 😂

Джули, за мен е бая положителен! ❤️Почвайте се още от тази вечер, а ние ще 🤞И изобщо не се газирай за онези кокошки в другата тема - и тяхното не е лесно, да знаеш. 😉

Сънче! ❤️ Честити сини гащи! И аз чакам с нетърпение да ни разкажеш след прегледа 🤗

Момичета, прегръдки за всички!

# 542
И аз си мислех, че е +, но не знам вече 🤪

# 543
Трябва на 8.02 да е ову, но нещо много от рано се насити тази черта. Тази вечер ли да почваме, или от утре? Как мислите?

положителен ми е на мен, нали тестовата е долната, или на снимката лявата. Ако имате желание действайте тази вечер, ако не- утре задължително.

# 544
Е, добре де нали уж трябва да са абсолютно еднакви двете черти?! Или аз бъркам чертите нещо? Може..

# 545

Лявата гледаме, пак прикачам, целият сниман, трябва контролната да е по-бледа от другата.

# 546
О, да! Прави са момичетата! Положителен е! Весело 🤪

# 547
Поне на ову тестовете виждам 2-те ||
С това се утешавам. Лекинка, момичета. До утре 😘

# 548
Джули, категорично положителен е, давайте смело, а ние ще стискаме палци.
Аз също с глас се смях на историята с двата термометъра, дано не стават грешки. Simple Smile

# 549
Поне на ову тестовете виждам 2-те ||
С това се утешавам. Лекинка, момичета. До утре 😘

Забавлявайте се! Sparkling Heart

Аз няма с какво да се включа, дами. Чета ви редовно иначе. О тази месец нещо се бави....пак ще е дълъг цикъл и ще се измести кофти, че да не може да се засичаме с ММ у дома и лекинко се изнервям от този факт. Тъкмо се зарадвах, че последните два месеца се намести идеално Grinning И с още една бремнност от раз ми се похвалиха. Радвам се, разбира се, но чуденката защо и на мен веднъж нещо не ми се случи така от раз и все трябва да се мъча си остава. Та такива са моите терзания. А като гледам някои дами си имат бая сериозни проблеми. Стискам ви палци скоро всичко да се нареди!
Никак не ми е любовно в този февруари. По-скоро ми е изморено и искам да заспя зимен сън след тежкия изтощителен януари, ама и това няма да ме огрее Grinning

# 550
  • София

Добро утро, момичета! Хайде на кафето Sparkling Heart
Чета ви, но не мога да се включа в темите, които обсъждате адекватно, силно се надявам всяка една от нас имаща някакъв психологически или физически проблем скоро да се отърве от него и да направи път на тупкаща точица в коремчето, пък заедно ще се преборим по пътя към мечтаните две чертички Flowers Hibiscus
Относно паник атаките, последните години и аз имам такива, в момент, когато съм психически смачкана.. Случвало се е вечери подред да лягам с мисълта как ще умра, все си представях някакви страшни картини... Следваше задушаващо стягане в гърдите, чак въздух нямах.. Никога не съм ходила на психолог, преди време си го мислех, сама дори исках да отида, но така си остана във времето, опитвам се някак сама да го превъзмогна това вътрешно безпокойство..
За вдигането на кракаката Stuck Out Tongue преди 13 години, когато с бившия ми съпруг правихме опити за бебе точно това правех, само да вметна че аз бях още ученичка, тогава тестове за О, приложения, информация в интернет, пфу, къде ти Laughing месец след като завърших училището, вдигането даде резултат Stuck Out Tongue сега не го правя това, но с умиление се върнах назад във времето.
На мен днес ми се пада баш деня на О, следя си ЦС от една семица, да видим до къде ще я докараме, тестове не правя и Т не меря, ако не станат нещата от другия месец ще започна.
Пфу, дълго стана, извинявам се за което Relaxed
П.С.-снощи мернах Шопова, но виждам, че не е писала, дано всичко е наред при нея!

# 551
Добро утро!
И аз много се смях с тия термометри.
Джули успех. Чертата или по-настине или поне еднаква с контролната трябва да е.
Съншайн24 аз съм тази с бременната приятелка с трето. Ще и споделя може би понатам. Сега си оставам с надеждате. Вчера броях, от 9 месеца опитваме. Една цяла бременност е това.
На теб честито синичко.
И онзи ден как цъках с език. Имах едни останали тестове за О и един за Б, с изтекъл срок на годност. Януари понеже все не ми беше добре не купих тестове и имахме един опит. После се тествах с този тест с изтекъл срок на годност понеже за първи път в живота ми закъсня с няколко дни. Не знам колко точно, че цикъла ми е от 26 до 29 дни, а ми дойде на ден 33. Теста беше с една единствена ярка черта-отрицателен. Имах обаче и цистит и може би затова ми закъсня.
Сега реших да се тествам с този тест за О също с изтекъл срок на годност и гадината даже и контролна черта едвааам изкара. А аз този месец пак не си купих тестове, че пак съм все болна. Отчитаме се с един опит и както през януари нямам много надежди.

# 552
  • София
Hiba., дори един опит да е, не бързай да отписваш този месец все още Flowers Hibiscus
Ето нещо мотивиращо от мен

# 553
Момичета аз тази сутрин имах точно такова белтъчнообразно след като отидох до вц за първи път днес. Какво означава това, че предстои О или как? Днес ми е ден 15 от цикъла, според предни тестове за О, би трябвало да е минала вече. Или някой беше писал, че като свърши течението има О.
Този месец никакви болки нямам.

# 554
Здравейте момичета!Чета ви,но не съм писала скоро..Нещо ми е потиснато,не знам..Толкова се надявах на тази хидротубация за която чаках 3 месеца,а накрая лекарката реши,че нямало смисъл,тъй като изследванията ми били идеални.А бях и споделила,че преди 2 год забременях  след 3г.опити след цветна снимка от един единствен прекъснат контакт/пазихме се/ в уж безопасен ден.Но  не искам да ме облъчват и да ми вкарват йод към който съм алергична. След неуспешната ми бременност/имам една успешна/ все си мисля че повече не трябва да давам да ми правят цв.снимка .Не знам вече какво да правя!Писна ми от израза на всеки лекар:Успокойте се,не го мислете и ще стане!През май ставам на 41!Само дето всеки път мобилизирам цялото си спокойно и позитивно излъчване и обличам най-хубавите си дрехи при поредната ми среща с репр.специалист.Точно на депресантка не искам да им приличам на тия лекари,а пък те реагират всякаш предния ден им се е обадил колегата от 300км разстояние и им е казал:"Утре при вас ще идва една глезла,на която всичко и е наред,но постоянно е в депресия и си мисли,че вечерната гимнастика с фитнес уреди е полов акт"Знам за лапароскопията,че също е добър метод при сраствания,но вече им нямам вяра на тия лекари.Вие кой специалист бихте ми препоръчали?А какви добавки е добре да се приемат след овулация?То пак ми стана дълъг поста,но само читателките от групата можете да ме разберете.Благодаря за вниманието!Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт