Февруари идва и си заминава, но малка точица в коремчето се настанява!

• 26 776
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
Памперс, ... отпусни се!
Направо съм се размазала😂Едва дишам.

Дано ме отпусне тая гад утре, че няма да издържа втори толкова тежък ден в офиса...

# 616
Памперс, ... отпусни се!
Направо съм се размазала😂Едва дишам.

Дано ме отпусне тая гад утре, че няма да издържа втори толкова тежък ден в офиса...

Защо не си останеш вкъщи?

# 617
  • София

Добро утро, момичета! Точно щях да ви питам какво усещате по време на О, и Памперс е писала. Аз до вчера усещах напрежение ниско долу, в левия яйчник също, дори и като лежа, а от вчера следобяд нищо. Заспивам към 2ч, почти всяка нощ ставам в 4ч за малко, и в 7ч с триста зора ставам като парцал, а днес съм кукуряк, и нищо друго не усещам. От вчера правя едни упражнения, изтеглих си едно приложение на телефона, сигурно го знаете 30 дневно предизвикателство, че нещо не мога да се понасям, дори в огледалото не смея да се гледам Flushed
Хубав ден от мен, и чакаме още + тестчета.  Kiss

# 618

Добро утро, момичета! Точно щях да ви питам какво усещате по време на О, и Памперс е писала. Аз до вчера усещах напрежение ниско долу, в левия яйчник също, дори и като лежа, а от вчера следобяд нищо. Заспивам към 2ч, почти всяка нощ ставам в 4ч за малко, и в 7ч с триста зора ставам като парцал, а днес съм кукуряк, и нищо друго не усещам. От вчера правя едни упражнения, изтеглих си едно приложение на телефона, сигурно го знаете 30 дневно предизвикателство, че нещо не мога да се понасям, дори в огледалото не смея да се гледам Flushed
Хубав ден от мен, и чакаме още + тестчета.  Kiss

И аз съм с фобия от огледала. Висока съм 1.70 и тежа 80 кг. Преди 2 години бях слаба, ходех и на университет редовно и на работа. Живеех в голям град, но се преместих по любов и сега седя на едно бюро по 8 9 часа. Работя с хора, което ми е страшно напрежение.Единственото ми движение е от нас до работа и от работа до нас. И събота и неделя е забранен автомобила, където и да ходим в града е пеша.

# 619
  • София
И аз съм с фобия от огледала. Висока съм 1.70 и тежа 80 кг. Преди 2 години бях слаба, ходех и на университет редовно и на работа. Живеех в голям град, но се преместих по любов и сега седя на едно бюро по 8 9 часа. Работя с хора, което ми е страшно напрежение.Единственото ми движение е от нас до работа и от работа до нас. И събота и неделя е забранен автомобила, където и да ходим в града е пеша.

Аз не съм се мерила скоро поради липса на кантар, но съдя по дрехите, имам около 10кг излишни и не се чувствам ок в кожата си. Последните месеци толкова съм намалила физическата активност, и то се вижда, усеща се. Предишната ми работа беше динамична, работа с много хора, имах и физическо натоварване и дори изморена, но се чувствах добре, а сега...

# 620
И аз не се разбирам с огледалото 😩, преди 6 месеца, тренирах активно, бях с хубава фигура и всичко беше супер. След операцията, която беше нещо подобно на секцио и известно време не можех да се изправя от леглото, не можех да вдигна нищо по-тежко от 2 колограма в продължение на месеци. Лекарите ми забраниха всякакви активности и гледай как всичко започна да се отпуска, гилограмите се качват... А след като проимах зелена светлина за тренировки някак нямах никакв мотивация... и все още нямам!
Отностно О. Това, което усещам аз е остра болка в яйчника и много подут корем, също съм изнервена и грам не ми е до любов 😂 тотален парадокс!
Искам да ви се оплача (още малко) дали са хормони, дали е депресия вече не знам, но рева и скапаното настроение е почти непрекъснато с мен... Имам чувството, че вече много напрягам ММ, въпреки че той твърди обратното! Днес е 10-ти ден след О. нямам абсолютно никакви симптоми, освен тази депресия... ако това може да се нарече симптом... ама е ужасно неприятно...
Успешен ден, момичета, дано всичко е наред при вас 🤗

# 621
  • София
E. T., и аз все съм в някаква депресия, вчера дори се скарахме с ММ, нямам желание за нищо, не ми се излиза навън, не ми се среща с хора. В момента не работя, и може би и това допринася за това ми апатично състояние. Rolling Eyes

# 622
И на мен ми е мн смотано, спи ми се, нищо не ми се прави, днес ми е 9ти ден след О и вече почват да ме сърбят пръстите утре да почвам тестовете. Уж в неделя щях Grinning Фертилити френд ми изписа днес, че 17% от + тестовете в базата им са от 9ти ден, не ги е срам. Някак хем уж хванахме О, хем не вярвам да е станало, хем мн искам, побърквам се, тва чакане е ужасно Sad

# 623
  • София
И на мен ми е мн смотано, спи ми се, нищо не ми се прави, днес ми е 9ти ден след О и вече почват да ме сърбят пръстите утре да почвам тестовете. Уж в неделя щях Grinning Фертилити френд ми изписа днес, че 17% от + тестовете в базата им са от 9ти ден, не ги е срам. Някак хем уж хванахме О, хем не вярвам да е станало, хем мн искам, побърквам се, тва чакане е ужасно Sad

Аз от днес започвам обратното броене, от миналия месец имам два теста, които се ги взех в деня, когато ми дойде, подрани ми тогава МЦ и си останаха неизползвани, та сега остава чакането.

# 624
Аз направих вече един тест 3 дена преди М иииии беше твърдо ОТРИЦАТЕЛЕН. Все пак О ми беше преди 7-8 дена (може би е била на 1ви, имах + тестове за О на 30ти и 31ви) и знам, че няма как да отчете ако има нещо, но не се сдържах 😁 Поне ми мина мерака ... 😂

Последна редакция: пт, 08 фев 2019, 10:04 от Joanaa

# 625
  • София
Аз направих вече един тест 3 дена преди М иииии беше твърдо ОТРИЦАТЕЛЕН. Все пак О ми беше преди 7-8 дена (може би е била на 1ви, имах + тестове за О на 30ти и 31ви) и знам, че няма как да отчете ако има нещо, но не се сдържах 😁
Аз правих общо 5 теста преди М като последния беше 3-4 дена преди това и бяха отрицателни. Едва на първия ден закъснение се появе второ бледа чертичка. Така бях и с първата бременост-след два дена закъснение се появи бледа чертичка.

# 626
Успех момичета! Имате още малко време за тестовете.
Аз имам 10 кг излишни, но това което ми помага да не се депресирам толкова е, че нямам огледало Simple Smile но си ми тежат де и смятам някакви упражнения да почвам.

# 627
Дами, време е да помислим за новата тема.  Heart Искате ли да мислим нови заглавия  или ще бъде февруарска тема номер 3 Joy иначе и заглавия си имаме.
На мен последните 2 месеца ову ме пропусна. Честно казано вече не ми се мисли.

# 628
Мен ме е страх да правя тест, направо като си го помисля и ме втриса Grinning ще си чакам закъснение, лошото е, че пъпките преди М си излизат прогресивно по лицето ми, както всеки месец...нооо поживьом увидим, както са казали хората! Пък и това лабилно мое състояние не е ок за бременност май... Каааакто и да е, няма да го мисля!
Peoney ние сме като вихрушки с тези теми, изписваме всичко за отрицателно време, хихих, измислих едно заглавиице "Февруари - месецът на любовта да покаже втората черта"

# 629
Peoney, бяха хубави заглавията. Дай да си ги ползваме 😊

За пръв път ми е такава О. Обикновено усещам някакво придърпване ниско долу и/или напрегнати гърди, нищо повече. Днес съм една идея по-добре, но съм като разглобена и зверски боли. Поне главата малко да ме отпусне, че не мога да си събера мислите, а работа ме чака.

И аз така се бях разпуснала, но при мен дойде от прекалено натоварен график, купих си кола и съвсем се обездвижих. Почвайте без желание, то ще дойде с времето. Мен ме мотивира откриването на диастазата и покрай упражненията за нейното коригиране реших да се взема в ръце. Купила съм си бански за лятото и имам цел 😂 Опитвам се да увелича водата, която пия, изтеглила съм си 3 приложения с упражнения, решила съм да ям само по 1 сладко на ден и за сметка на това да спазвам 5 a day - пет пъти дневно зеленчуци/плодове/ядки. Намерих си цел, която да ми отнема вниманието да нямам време да мисля за глупости-ще уча пак на стари години. Не е лесно, но ако не си помогнем сами, няма кой.

Общи условия

Активация на акаунт