Февруари идва и си заминава, но малка точица в коремчето се настанява!

• 26 732
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
  • Sofia
Май доста момичета не чакат около 13 ти❤️, дано! И аз тогава , но не се надявам,  вече си имам ПМС 😥! Само дано не ми зацапва отсега , че вече се дразня много! А и дуфастон пия по 1, но все пак го пия!
Съншайн, не се ядосвай, вземи тестове другия месец и ти пожелавам да са за последно🙏! Вече не знам ,кога точно е най- вече да се набляга със секс... всеки ден, през ден! Божа работа е май!
Аз от другия месец започвам изследвания, ще накарам и мм една сг да пусне... време нямам! Като чуят, че съм на 41, сигурно ще ме гледат странно!

# 646
Аз планове за уикенда нямам. Утре имам рожден ден, дъщеря ми също Heart
Сигурно заради цифрата, но нещо потъвам в гадни мисли и депресия. Даже си мислех днес да се откажа от тази ни мечта и да си чакам внуците....не знам вече и аз ....А опитваме едва пет месеца, знам, че е малко... много сложно ми изглежда понякога. И това ще мине Heart
Прекрасен уикенд ви желая! Hug

# 647
Джейче, не се измъквай с лошо настроение, точно преди РД. Утре чакаме да ни почерпиш с по едно парче торта, почвай да бъркаш. Бъдете здрави с дъщеря ти, а на тебе ти пожелавам скорошна бременност и леко раждане, ами ако са окажат 2 бебуни?!!

Никакви внуци. Още един път се отчети и тогава.

# 648
Поздравления за всички, видели заветните две чертички! Спокойна и успешна бременност! ❤
И аз си чакам следващата овулация и новата надежда с нея.
Момичета с всеки неуспешен опит все повече започвам да мисля къде може да е проблема и се замислих, че доста често менструацията ми е сравнително оскъдна. До колкото четох, когато прогестеронът е нисък, това пречи лигавицата да се удебили хубаво, за да може да настъпи имплантирането. И си викам да не би това да е проблемът - да имам овулация, но после да не се създават добри условия в матката при евентуална бременност. Не винаги менструацията ми е такава, но доста често. Например последния път имах положителен тест за овулация, имах си болките ниско долу, няколко дена след това започнаха болезнените гърди и честно да ви кажа очаквах, ако не съм забременяла хубава и обилна менструация ама НЪЦ! 😄  Сега ще изследвам прогестеронът на седми ден след О., но някоя от вас имала ли е подобен проблем и как е го третирала. Аз все повече почвам да си мисля, че не ми стига прогестерон. Моля споделете, ако сте имали подобен проблем. Благодаря ви 🤗

# 649
JLo ние всички сме с теб, както сме с всяка друга тук в тази хубава групичка с прекрасни бъдещи мами. Какво значение има цифрата? Нали искаш бебче. Значи имаш право на бебче. Направи всичко по силите си. Внуци пак ще гледаш,но след време. Стягай се и утре да си изкараш хубавоо и заради нас. И аз утре съм на рожден ден, ще пия едно за твое здраве! Не унивайте момичета. Борете се, заредете се с положителни и хубави мисли, представяйте си как сте надули бачита и скоро очаквате сладки рожби.
Относно това с цикъла и прогестерона, аз бях с нисък и от както пия дуфастон по схема цикъла ми вярно е по-нормален, преди ми вървеше слабичко и при имплантиране и по-нататък с двете бременности, незнам заради това ли, но имах зацапвания. 🤔

# 650
Calinista аз доколкото знам, “тежкия” мензис(ох, много я мразя тази дума) се дължи точно на много удебелената лигавица, която пък се образува от наличието на естрадиола и неговото действие преди О. Оскъдната менструация няма общо с прогестерона мисля. Но си го пусни и го изследвай. За мен най-адекватно е да се отиде на фоликулометрия да се види кога точно е О. и след това на 7-я ден прогестерон. Не мисля, че засечена с тестове О. и после прогестерон е много акуратно, защото след + тест нали О. може да настъпи и 36 часа по-късно(поправете ме, ако греша), в този ред на мисли ти може на 6-я да пуснеш, а не на 7-я.
А един репродуктивен доктор ми беше казал, че прогестерона пък няма никакво значение и е отживелица да се изследва. Аз на него му нямам много вяра като цяло де...
Иначе дуфастон след О. се взема при липса на прогестерон.

Джей Ло, честито предварително! Колко хубаво с дъщеря ти да имаш РД на една дата😊😍 Никакво отчайване 5 месеца е ниииищо!!! Simple Smile

# 651
Момичета, точно за регулиране на хормоните по естествен път нали винаги говорим за маслото от вечерна иглика или за корен от мака.
Аз изчаквам до месец март и смятам да си направя една лапароскопия.
Никакво отказване, никакво отчаяние! Трябва да сме силни, защото от нас зависи всичко. И когато се отчаяме това се отразява и на половинките ни.
Можете ли да ме посъветвате кое е по добре да се приема - вигантол или ойлесен?
Желая ви прекрасна вечер, много любов и много нови чертички!

# 652
Момичета, точно за регулиране на хормоните по естествен път нали винаги говорим за маслото от вечерна иглика или за корен от мака.
Никакво отказване, никакво отчаяние! Трябва да сме силни, защото от нас зависи всичко. И когато се отчаяме това се отразява и на половинките ни.
Къде мислиш да правиш лапароскопията?

# 653
Calinista аз доколкото знам, “тежкия” мензис(ох, много я мразя тази дума) се дължи точно на много удебелената лигавица, която пък се образува от наличието на естрадиола и неговото действие преди О. Оскъдната менструация няма общо с прогестерона мисля. Но си го пусни и го изследвай. За мен най-адекватно е да се отиде на фоликулометрия да се види кога точно е О. и след това на 7-я ден прогестерон. Не мисля, че засечена с тестове О. и после прогестерон е много акуратно, защото след + тест нали О. може да настъпи и 36 часа по-късно(поправете ме, ако греша), в този ред на мисли ти може на 6-я да пуснеш, а не на 7-я.
А един репродуктивен доктор ми беше казал, че прогестерона пък няма никакво значение и е отживелица да се изследва. Аз на него му нямам много вяра като цяло де...
Иначе дуфастон след О. се взема при липса на прогестерон.
Благодаря ти много за включването. И аз не знам вече какво да си мисля. Малко се обърках - мислех, че прогестеронът е отговорен за удебеляването на маточната лигавица. Ами няма да правя прогестерон без фоликуметрия май. Май твоят доктор мисли като моята, защото тя ми пусна абсолютно всички хормони освен прогестерона 😄 Така и не я питах, защото после си дадох сметка и така и не я питах. При всички положения при оскъдна менструация къде мислите, че трябва да се търси проблема?

# 654

Здравейте момичета, ето днес разбрах новината Simple Smile
Heart Eyes прекрасни две черти , честито .
Как сте , мацки Kissing Heart На мен днес ми е втори ден след каря на М и започнах с тестовете за О .

Обикновено не е толкова наситена два дни след М Thinking

Последна редакция: сб, 09 фев 2019, 10:02 от Sunshine_00

# 655

Хиба,ако О. ти е на 13-14 ден, а ти идва на 24-ти, това говори, че ЛФ ти е 10 дни. Вижда ми се кратко и на мен, но няма как да го гадаем. Направи фоликулометрия да засечете О. и виж после кога ще ти дойде, така ще имаш най-ясна представа! Тя ЛФ не се променя , не е месец за месец. Ако ти е 10,12 или 14 си е винаги толкова Simple Smile
[
О много благодаря за разяснението. Обаче нещо не ми се връзва за ЛФ. Като си гледам приложението понеже моя цикъл е между 26 и 29 дни, гледам и 23-24 съм имала, засякана О. с тест е била винаги на 12-13 ден. А ми идва когато си иска. Тоест тази ЛФ при мен се променя или как да го разбирам? Или въобще май не го разбирам. Иначе тук ли не помня четох, че ЛФ по-кратка от 10 дни не може да доведе до бременност.
Другото което не разбирам на приложението е, че засичам О. записвам си го и отбилязвам когато ми дойде и приложението ми мести дата на О. Ако него гледам значи никога не си нацелвам дните, но пък нали уж тест правя.

# 656
Съншайн, предния месец много рано ми беше О. Някакво предчувствие имах и го мерих. Чак бях шокирана,че е на 8ми ден. За това този месец започнах да меря веднага след цикъл, защото имах опасения, че съм го изтървала пика.

# 657
Пак се включвам да споделя нещо интересно,което току що прочетох в книгата "Медицината на св.Хилегард за жени"/стр.49/Според него причините за оскъдното течение са 2.Психогенни -ЛьОбимите ми-от "тъгата,понеже благодарение на нея кръвоносните съдове често пресъхват,както студената зима,мразът и вятърът изсушават клоните на дърветата;и обратно,радостта може наново да ги отвори,както дървото се раззеленява и разцъфва през лятото".Другата причина е затлъстяване."Има други жени снемощна и дебела плът.При тях плътта покрива и притиска съдовете,гака че да не могат да изпускат кръв в определен момент(...Така и матката затлъстява толкова прекомерно,че съдовете ,които водят към нея почти се затварят и мес.кръв не може да изтече навреме." Дано съм
 ти била полезна,Калиниста.Добро утро на Наталчето и всички останали!

# 658
Аз, естествено не се сдържах и направих един тест днес, -, 10 дни след ову 🤣

# 659
Добро утро, момичета! Веднага си вземам едно кафенце, Наталче, благодаря!
ДжейЛо честити бъдете и ти и дъщеря ти! Весел празник, сега се забавлявайте, а лошото настроение го остави за друг път 🌷😘
На мен днес, след един ден закъснение ми дойде. Няма нужда да казвам как се чуствам 😢. А толкова много сигнали от съдбата имах, че все се надявах на чудото, ама нъцки. Както и да е. Сега си мисля, че трябва да сменим матрака на спалнята. Нашият вече доста неудобен ми стана. Почнах да усещам пружините 🙃 Пък и не се знае, може на новия матрак да се получат нещата. Wink

Общи условия

Активация на акаунт