Февруари идва и си заминава, но малка точица в коремчето се настанява!

• 26 772
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Мен ме е страх да правя тест, направо като си го помисля и ме втриса Grinning ще си чакам закъснение, лошото е, че пъпките преди М си излизат прогресивно по лицето ми, както всеки месец...нооо поживьом увидим, както са казали хората! Пък и това лабилно мое състояние не е ок за бременност май... Каааакто и да е, няма да го мисля!
Peoney ние сме като вихрушки с тези теми, изписваме всичко за отрицателно време, хихих, измислих едно заглавиице "Февруари - месецът на любовта да покаже втората черта"

Това заглавие ми хареса, само че ето така ми звучи по, как да го кажа, по-оптимистично като че ли Relaxed  "Февруари - месецът на любовта ЩЕ покаже втората черта" 

# 631
Наталчето, ето сега заглавието изглежда завършено, много добра поправка, харесва ми Hug
Памперс, целта, която си си задала е супер мотивираща! ММ е инструктор и хранителен спец, а аз седя и ям вкъщи боклуци, ама и той е лош, само дава идеи за пица, паста, дюнерчета, никак не ми помага да се мотивирам Grinning. Сега сме решили от понеделник да се стягаме, даже ми е дал упражнения, които да правя. Ще видим дали ще се получи нещо с моето мотивиране, хаха. Пък и като си сготвя зеленчуците и месото, а той ми донесе пица, проооосто  не е се получава Angry

Последна редакция: пт, 08 фев 2019, 11:43 от E. T.

# 632
Днес ми е 16-ти ден от цикъла, а така ме боли все едно ще ми идва. Пък О. трябва да е минала.
Искам да ви питам примерно когато имам положителен тест за О на ден 12-ти значи О ще настъпи някъде между 13-ти и 14-ти ден..дотук ок, обаче после гледам на приложението, че ми идва на ден 24. Това не е ли много кратко? Защо се получава така, не ба ли следвало след като О е на 13-ти ден то цикъла ми да е 26 дни? Може би ми е тъп въпроса, но хич не ми я ясно, а и някъда четох, че М е винаги 12-14 дни след О.

# 633
Здравейте. Вики съм, ако ме помните .Аз се отчуждих малко почивка но нямяше особена файда, този месец твърдо съм решила никакви тестове и мислене, и ще го правим през ден. Може ли отново да съм във вълшебното списъче МЦ 01.02.19 предполагаема ову 16.02 тест 01.03 Заглавие за новата тема
Романтика и любов на свещи носят тестове с две черти на всички
Пеят птички и пчелички,малък сечко носи ни по две чертички
Малък Сечко ще ни благослови с малки точици и тестове с две черти

Последна редакция: пт, 08 фев 2019, 14:48 от victoria8819

# 634
Mомичета, петък е, какви са ви плановете за уикенда?
И един съвет- не се омъжвайте, преди да сте инспектирали “инструмента”, че да няма разводи още на 2-я ден след сватбата. Вижте на каква интересна статия попаднах 😂😂😂 малко да поразведрим обстановката.

https://apple.news/AhRKh_g1GQUCShJRRQo9YfQ

# 635

Здравейте момичета, ето днес разбрах новината Simple Smile

# 636
  • София
Mомичета, петък е, какви са ви плановете за уикенда?
И един съвет- не се омъжвайте, преди да сте инспектирали “инструмента”, че да няма разводи още на 2-я ден след сватбата. Вижте на каква интересна статия попаднах 😂😂😂 малко да поразведрим обстановката.

https://apple.news/AhRKh_g1GQUCShJRRQo9YfQ

Smiley Smiley Smiley
 Втори път Не хахаха
Планове за уикенда нямаме, ще се разтъпчем малко на пазар, че ни предстои ремонт, готвене, чистене, филми и любов, това е при нас, пълна скука Yum

# 637
Хайде честито и леко бременеене до прекрасния финал! 🌷

Здравейте момичета, ето днес разбрах новината Simple Smile

# 638
Believe00, ти била ли си част от темата, че аз не си те спомням?

# 639
  • София

И аз това се запитах и видях, че не е..
Честито на момичето все пак, и безпроблемна бременност й желая!

# 640
Наталче, какво по-хубаво от филмите и любовта Simple Smile И хапването Simple Smile

# 641
  • София
Наталче, какво по-хубаво от филмите и любовта Simple Smile И хапването Simple Smile

Тук се сещам за рекламата- "Не става само с ядене" Smiley

# 642

И аз не се включвам просто няма с какво да се похваля.. Но не значи че не ви чета всеки божи ден момичета 🤗! О беше на 29/30 не знам коя черта бе по наситена 🙄 НЕ чакам на 13.02 😊

# 643
Честито на всички момичета, които са видели двете чертички!❤ Желая ви прекрасна бременност и хубав финал!
Сън42,честити сини гащички😍🤗

На мен днес ми дойде с пълна сила, след като от понеделник се опитва 😂
Моята ЛФ по принцип е 14 дни, на 15-я ми идва. За пореден месец се вбесявам как два поредни дни да нямаме контакти и то точно тогава ще ми е О. 🧐🤔 Направо побеснявам , то не е каръщина, то аз съм си виновна. По ваша препоръка вземам тестове за О. и тоя месец ще е страшно 😂😂
Джули, тая статия ме срази 🤣🤣 Горката женичка...
Вики, добре дошла отново! Simple Smile
Хиба,ако О. ти е на 13-14 ден, а ти идва на 24-ти, това говори, че ЛФ ти е 10 дни. Вижда ми се кратко и на мен, но няма как да го гадаем. Направи фоликулометрия да засечете О. и виж после кога ще ти дойде, така ще имаш най-ясна представа! Тя ЛФ не се променя , не е месец за месец. Ако ти е 10,12 или 14 си е винаги толкова Simple Smile
Памперс, супер план! Нали знаеш- летните тела са правят зимата Wink
А къде е Дрийминг Шопова?!🤔
Дано за хубаво я няма! 🤗

# 644
  • София
А къде е Дрийминг Шопова?!🤔
Дано за хубаво я няма! 🤗

Последно беше писала, че началото на този месец ще правят изследвания, и аз я мисля тия дни. Дано всичко е наред и скоро се включи с хубави новини.

Общи условия

Активация на акаунт