Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е актуалната информация за аптека Ремедиум?
Кога е препоръчително да се изследва прогестеронът след овулация?
Какви добавки се препоръчват за подготовка преди бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е актуалната информация за аптека Ремедиум?
-
Кога е препоръчително да се изследва прогестеронът след овулация?
-
Какви добавки се препоръчват за подготовка преди бременност?
За подготовка преди бременност се препоръчват различни добавки, като фолиева киселина, селен, витамини от група В (напр. B12), витамин D, витамин С, витамин Е, витамин К, витамин А и коензим Q10. Освен това добавки като Pregnacare Vitamins, Omega-3 мастни киселини на FertilAid и FertileCM Vitamins могат да бъдат полезни. Освен това инозитолът е друга препоръчителна добавка.
-
Какви са препоръчителните дози за прием на витамин D и омега-3 по време на бременност?
-
Какви са препоръчителните изследвания и техните цени в България?

Малко в страни ,но и не до там от темата искам да споделя,че съм меко казано очарована от книгата "Бездетен"на Ивайло Митев.Вчера я получих от Хеликон.Четейки заглавието,мислех ,че е поредната депресираща книга в която пише какви изследвания трябва да направим и т.н.Оказа се обаче,че е изключително интересен съвременен художествен роман от 490стр.,в който автора пресъздава чувствата на героите,които се борят за дете.Направо съм изумена от псилогическото въздействие на сюжета и от това,че един мъж толкова добре може да опише женската психика!Доколкото виртуално познавам повечето момичета от форума,съм повече от сигурна,че тази книга ще ги докосне с паралелните си истории за злобата,завистта,простотията и чистите,добри ,невинни души.Ако можех и с три ръце щях да Ви я препоръчам.Още повече,че цената и е само 10лв,а средствата,които се съберат от нея ще бъдат дарени за благотворителна кауза на фондация"Майки за донорство"Хайде,чао засега !Отивам да се "потопя"в света на "Бездетен"