Февруари идва и си заминава, но малка точица в коремчето се настанява!

• 26 746
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
BundleOfLove рано е още за тестове!

# 661
  • София
Добро утро, момичета! Веднага си вземам едно кафенце, Наталче, благодаря!
ДжейЛо честити бъдете и ти и дъщеря ти! Весел празник, сега се забавлявайте, а лошото настроение го остави за друг път 🌷😘
На мен днес, след един ден закъснение ми дойде. Няма нужда да казвам как се чуствам 😢. А толкова много сигнали от съдбата имах, че все се надявах на чудото, ама нъцки. Както и да е. Сега си мисля, че трябва да сменим матрака на спалнята. Нашият вече доста неудобен ми стана. Почнах да усещам пружините 🙃 Пък и не се знае, може на новия матрак да се получат нещата. Wink

Не е бил вашия месец, вярвам че с идването на пролетта и при вас ще разцъфне нов живот Flowers Hibiscus
Честит празник и от мен на ДжейЛо и дъщеричката й! Gift Heart

# 662
Jlo Честит Рожден Ден!Да се сбъдне мечтата ти,не се отказвай от нея!Бъди здрава и все така позитивна.Пожелавам ти усмихната,успешна и удивителна година!

# 663
BundleOfLove ах тиии, не издържа до неделя 😂 и мен днес много ме сърбят ръцете, нооо още 4 дни до нечакането. Ще стискам зъби. Опитвам се да не мисля и да не си преписвам симптоми, не ме боли абсолютно нищо, нито гърди, нито НИИИЩО. Малко ми е лошо, но това може да е абсолютно на психо ниво, тъй че не е фактор.
JLo честит рожден ден на теб и детенцето ти, бъдете здрави и със сбъднати мечти!
Куки съжалявам, направи си едно силно кафе, изпий една чаша винце, кажи си едно “майната му”, ще стане, просто не се знае кога❤ Нов месец, нов матрак, нов късмет. Прегръдки!
Добро утро на всички и ПРЕКРАААСНА Събота и Неделя

# 664
Обвинявам фертилити френд, на 34% от жените показвало 😃 дано просто не съм от тях, но да съм Б.

Иначе и на мен ми се драйфа, ма от недоспиване, малката врещя цяла нощ

# 665
Добро утро на всички! Честит рожден ден на J Lo  и на дъщеря й!
 След съвет от една прекрасна бъдеща мама от тук и след доста четене се насочих към трансвагинална лапароскопия. Доколкото прочетох в Адел Фертилити в София се водят най-добрите.
Но за сега чакам, остават ми още 2 месеца до 6-те след  цветната снимка.

# 666
Малко в страни ,но и не до там от темата искам да споделя,че съм меко казано очарована от книгата "Бездетен"на Ивайло Митев.Вчера я получих от Хеликон.Четейки заглавието,мислех ,че е поредната депресираща книга в която пише какви изследвания трябва да направим и т.н.Оказа се обаче,че е изключително интересен съвременен художествен роман от 490стр.,в който автора пресъздава чувствата на героите,които се борят за дете.Направо съм изумена от псилогическото въздействие на сюжета и от това,че един мъж толкова добре може да опише женската психика!Доколкото  виртуално познавам повечето момичета от форума,съм повече от сигурна,че тази книга ще  ги докосне с паралелните си истории за злобата,завистта,простотията и чистите,добри ,невинни души.Ако можех и с три ръце щях да Ви я препоръчам.Още повече,че цената и е само 10лв,а средствата,които се съберат от нея ще бъдат дарени за благотворителна кауза на фондация"Майки за донорство"Хайде,чао засега !Отивам да се "потопя"в света на "Бездетен"

# 667
Здравейте мили момичета!
Минавам да почерпя за мое и здравето на дъщеря ми. Пожелавам на нас и на всички вас здраве и сбъднати мечти! HugHeart

# 668
Здравейте мили момичета!
Минавам да почерпя за мое и здравето на дъщеря ми. Пожелавам на нас и на всички вас здраве и сбъднати мечти! HugHeart

Честит ви празник Simple Smile)) много здраве,късмет и сбъдване на мечтите Simple Smile

# 669
Здравейте мили момичета!

Честит Рожден Ден на теб и твоето съкровище! Желая всичко най-хубаво и сбъдване на мечтата,която ни е събрала всички тук!

# 670
Джейче честити да сте с дъщеричката ти! Бъдете здрави и безкрайно щастливи!
Желая ти да получиш най-хубавия подарък след няколко дни!

# 671
JLo Честит Ви двоен празник! Здраве и сбъднати мечти за двете 💐🎈🎁🎉🎊

# 672
JLo, честит рожден ден на теб и дъщеря ти, бъдете много здрави, щастливи и обичани! Рано ти е за внуци, има време, сега ти пожелавам поне още 1 бебе, докато ти дойде моментът за внуците. Wink

Шопчето много време се изгуби, дано наистина да е за хубаво!

# 673
Джей Ло, честито! Flowers Hibiscus Винаги съм казвала, че като порасна искам да стана като Джей Ло.
За въпроса за ЛФ по-долу да се включа и аз всезнайно - тестът за овулация ти отчита кога ти е пика на LH. Този пик може да продължи и 24 часа. После след него 24-48 часа настъпва овулацията. Тоест ако единия път излезе положителен тест в началото на пика на LH, а овуто малко закъснее може да имаш почти 3 дни до О. А другия път като хванеш пика накрая, може да имаш и по-малко от ден до О. Та, накратко тестовете са ориентир. Реално може да ти каже истината само АГ с ехограф.
А приложенито ти мести О, защото ЛФ наистина не се променя и то ти я прави винаги да е примерно 12 дни преди цикъл. ЛФ от 10 дни или по-малко не дава възможност да се имплантира добре яйцеклетката. Има нужда от повече време. И на края с риск да те отчаям - това, че има пик на LH, не гарантира, че има О. Успех!
Скорпи, къде сиии? Пеонии?

Хиба,ако О. ти е на 13-14 ден, а ти идва на 24-ти, това говори, че ЛФ ти е 10 дни. Вижда ми се кратко и на мен, но няма как да го гадаем. Направи фоликулометрия да засечете О. и виж после кога ще ти дойде, така ще имаш най-ясна представа! Тя ЛФ не се променя , не е месец за месец. Ако ти е 10,12 или 14 си е винаги толкова Simple Smile
[
О много благодаря за разяснението. Обаче нещо не ми се връзва за ЛФ. Като си гледам приложението понеже моя цикъл е между 26 и 29 дни, гледам и 23-24 съм имала, засякана О. с тест е била винаги на 12-13 ден. А ми идва когато си иска. Тоест тази ЛФ при мен се променя или как да го разбирам? Или въобще май не го разбирам. Иначе тук ли не помня четох, че ЛФ по-кратка от 10 дни не може да доведе до бременност.
Другото което не разбирам на приложението е, че засичам О. записвам си го и отбилязвам когато ми дойде и приложението ми мести дата на О. Ако него гледам значи никога не си нацелвам дните, но пък нали уж тест правя.

# 674
JLo, честит ви празник! Hug бъдете здрави и да я зарадваш с братче или сестричка скоро Heart Eyes
на Данито майка му, благодаря че питаш. Аз последните 2 месеца нямам овулация, онзи ден бях на АГ. Настани се и евентуален друг проблем, та честно казано не знам вече. Пуснала съм се по течението...
Вие как сте? Растете ли Hug може ли малко прашец Heart

Общи условия

Активация на акаунт