Февруари идва и си заминава, но малка точица в коремчето се настанява!

• 26 716
  • 733
  •   1
Отговори
# 675
И от мен още веднъж поздрави за JLo, благодаря за почерпката Simple Smile

Съфорумки, понеже съм на вълна тръби и ще ходя на ЦС след 2 седмици, снощи се поразтърсих онлайн за инфо и попаднах на една женичка, която е била с 2 запушени тръби и е успяла да се оправи със суплимент. Четох коментарите под видеото и други твърдят, че и те са постигнали чудеса. Не знам моите тръби как са, но аз се готвя за най-лошото. Реших да си го купя и да го пия, поне няма да ми навреди. Четох, че помага за много други неща, така че няма лошо, тъкмо ще го добавя към останалите 74783 витамини и суплименти в шкафа. Слагам линк. Може да е пълна пунта мара, но е факт- някои жени са се оправили Simple Smile

https://www.youtube.com/watch?v=4c3PYFTRqBE&t=749s

# 676
Честит двоен празник и от мен Jlo! Пожелавам ти това, което всички тук си пожелаваме! На първо място бъди жива и здрава и много спокойна! Скоро да видиш заветните 2 чертички, а малката да е най щастливата кака!

# 677
  • София
Jlo , честит празник.  Здраве и сбъднати мечти.

# 678
  • София
JLo, честит двоен празник! Бъдете здрави и много щастливи! Пожелавам и на двете ви най-голямото щастие на света! ❤️

Джули, това звучи много интересно! Чудя се у нас от къде може да се вземе таковя нещо?

Момичета, трябва ми съвет. Мисля да пия едно обезпаразитяващо, Вермокс - мислите ли, че е окей преди/по време на ову? Три дни се пие... Много се чудя?

Последна редакция: сб, 09 фев 2019, 13:24 от Буболеса

# 679
Джей, честит ви празник! Бъдете здрави и щастливи, а всичко останало ще се нареди от самосебе си! ❤

# 680
Jlo, честит рожден ден на теб и дъщеря ти! Бъдете здрави и много щастливи! Heart

# 681
Jlo ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ТЕБ И ТВОЕТО ПОРАСНАЛО МОМИЧЕ  БЪДЕТЕ ЗДРАВИ.

# 682
Честит двоен празник JLO Heart Eyes Бъдете здрави , щастливи и много обичани Heart

# 683
JLo много здраве и сбъднати мечти желая и на двете ви!

Да се похваля-неразположенията ме отпуснаха, но прерязването ниско долу продължава. Дори едно такова ме събуди сутринта. Поне днес си лежа и я карам лежерно.

Peoney, дано скоро се преборите с проблема!

# 684
  • София
Честит двоен празник JLO! Бъдете здрави и много щастливи, а скоро и двете чертички да изпълнят сърцата Ви ❤

Момичета, паранойчка съм обаче гледам да нямам черни мисли. Реших да не пускам ЧХГ, защото няма да мога да го повторя-на работа съм от рано през седмицата. Ще се пазя, колкото мога и ще си чакам прегледа на 20. Ако има нещо да става то ще си стане с и без тестове. Моля се всичко да е наред и да мина критичните 12 седмици без проблеми.

# 685
Момичета снощи бях в една приятелка, била е на ирисова диагностика и са и препоръчали хомеопатия Boiron Фоликулинум 9Ch x4 гр на 7-ми ден от МЦ по пет топченца всеки цикъл. Много помагало за качеството на яйцеклетката. Споделям, ако някоя има интерес може да прочете 😉
Аз от онзи ден (9 ден от МЦ) започнах отново с тестовете. Днес е 11-ти, да се започваме ли или да видя и утре как ще е?

# 686
Пак се включвам да споделя нещо интересно,което току що прочетох в книгата "Медицината на св.Хилегард за жени"/стр.49/Според него причините за оскъдното течение са 2.Психогенни -ЛьОбимите ми-от "тъгата,понеже благодарение на нея кръвоносните съдове често пресъхват,както студената зима,мразът и вятърът изсушават клоните на дърветата;и обратно,радостта може наново да ги отвори,както дървото се раззеленява и разцъфва през лятото".Другата причина е затлъстяване."Има други жени снемощна и дебела плът.При тях плътта покрива и притиска съдовете,гака че да не могат да изпускат кръв в определен момент(...Така и матката затлъстява толкова прекомерно,че съдовете ,които водят към нея почти се затварят и мес.кръв не може да изтече навреме." Дано съм
 ти била полезна,Калиниста.Добро утро на Наталчето и всички останали!
Страшно ми беше полезна, FBID 🤗 много ти благодаря! Имам си добълнителни килограмчета - 1.65 съм и тежа 61кг., което за мен е в повече. Винаги съм била около 55кг. И другото което е винаги съм била зиморничева. Тялото ми е много чувствително на студ. Депресията също я има, макар и в някакъв по-лек вариант. Именно затова трябва раздвижване, за да подпомагаме оросяването на кръвоносните съдове. Аз почнах и масаж за фертилност на корема. Отново благодаря за включването!

# 687
Интрига, спокойно. Орисана си от мамите с прашец, имаш нашите най-добри мисли и пожелания. Всичко с бебето ще е наред!
Джули, от къде мислиш да поръчваш? Заприлича ми на смес от билки. В момента не мога да чуя добре жената.

# 688
Brandy, аз си го взех от амазон, но пробвай в ибей, или пробвай в този сайт, Денис от темата за хормоните ми го беше дала, да си купя някои витамини от там:

https://uk.iherb.com/pr/Doctor-s-Best-High-Potency-Serrapeptase- … Veggie-Caps/23747

# 689

За въпроса за ЛФ по-долу да се включа и аз всезнайно - тестът за овулация ти отчита кога ти е пика на LH. Този пик може да продължи и 24 часа. После след него 24-48 часа настъпва овулацията. Тоест ако единия път излезе положителен тест в началото на пика на LH, а овуто малко закъснее може да имаш почти 3 дни до О. А другия път като хванеш пика накрая, може да имаш и по-малко от ден до О. Та, накратко тестовете са ориентир. Реално може да ти каже истината само АГ с ехограф.
А приложенито ти мести О, защото ЛФ наистина не се променя и то ти я прави винаги да е примерно 12 дни преди цикъл. ЛФ от 10 дни или по-малко не дава възможност да се имплантира добре яйцеклетката. Има нужда от повече време. И на края с риск да те отчаям - това, че има пик на LH, не гарантира, че има О.
Мерси. Горе долу разбрах. Тоест само АГ може да определи колко ми е дълга ЛФ така ли?
Джей Ло честит двоен празник. Много здраве и сбъднати мечти!
Мен като са ме подхванали едни дискомфортни болки още от онзи ден дето уж бях в О и още ме боли. Взех да се притеснявам, все едно ще ми идва, чак и в кръста ме боли. Много е рано за цикъл.
Джули дано помогне довабката.

Общи условия

Активация на акаунт