Искам да кажа ... (155) през февруари 2019

• 143 848
  • 2 576
  •   1
Отговори
# 105
Ей сега сядам и аз. Имах инфарктен ден в работата-всички възможни гадости и усложнения в служебен план, които можеха да се случат в един ден, се случиха. Типично като за петък. Сега съм си сипала вино и се опитвам да са успокоя нервите, които изхабих през деня.
Хър, да оздравява бързо детенце Hug

# 106
  • София
Чакам пролетта, обичам я повече от лятото, когато не е много дъждовна Grinning
мидко, мислим те, да дойдеш с добри новини.

# 107
Хрис, същата работа и при мен. Много смотан ден и за капак накрая шефа ми се скара. Притеснено ми, утре ще звъня по цеховете да видя как е графика. Уффф.

След малко ще ходя да си взимам децата. Малката каза че ще се прибира у нас, да видим.

Шару, разбрахме мисля всички, че Турция и турците не ти харесват. Не може ли да спреш вече с повтарянето във всеки твой пост.

# 108
След като два месеца не успях да стигна до фризьор, тази нощ сънувах, че се подстригвам и днес я свърших тази работа. Утре ще се боядисам, а сега даже маска на лицето успях да си сложа. Доволна съм. И работа имах доста, но и нея свършиг.

# 109
Ей сега сядам и аз. Имах инфарктен ден в работата-всички възможни гадости и усложнения в служебен план, които можеха да се случат в един ден, се случиха. Типично като за петък. Сега съм си сипала вино и се опитвам да са успокоя нервите, които изхабих през деня.

Същата работа. Самп дето и лични неща се объркаха и... И с тази разлика, че не съм си сипала вино, а помагам а татко да разфасоваме и пакетираме половин прасе. Ако  някой не е разбрал това за мен е силно ероично изживяване 😂😂😂

Съни, и аз утре съм на фризьор 😍 Честита прическа 🤗

Линфорина, браво! 🤗

# 110
Ох бе Алечко:)
Щях да се задавя с бисквита с твойто силно еротично преживяване;).
Линфорина, все така добре да се чувстваш🤗.

Изпънах крачетата аз, няма да готвя тая вечер. Леля ни покани на гости, че си има внуче, та си поръчах сарми, да видим как са ѝ се получили. Аз, за отплата съм и купила боя за подарък:) че тя сама не се сеща да се боядиса. Та по сватби и кръщенета, съм и личен коафьор. Ако ми даде, ще я намажа още тая вечер, за изписването да е подмладена:). Тя е на 60, хич не е стара, ама не е почитател на разкрасяването, с кеф си носи бели косите;)

# 111
  • ту тук, ту там
И аз трябва да се боядисам утре вече, толкова време все отлагам, а няма за кога.

И аз имах труден ден в служебен план! Обаче пък пих кафе с Етти днес, фук-фук. Не кафе де, а мляко (!) с какао. По едно време ми стана смешно, като се сетих, че ви обяснявах как мляко не пия. Е, случва се. 😁
Много хубаво си прекарах, не можахме да се наприказваме, надявам се да повторим, всъщност потретим де!

Дано Митко пише скоро, че всичко е наред! 🙏

# 112
  • на Мелмак
Отчитам страхотен ден!

Пихме кафе с Елени, заведе ме в много приятно кафе Grinning
Друго си е човек, който познава местата да те води!

Лин, много добри новини!

Пиша от час 5 реда Joy
Отиваме на гости.
Елени, задължително Hug

# 113
  • Canada
Линофорина, браво за хубавите новини!

Бързо да оздравява Сами Kissing Heart

И аз съм за фризьор, но ще е към края на месеца.

Сутринта сядам в колата да ходя на работа, паля я и ми се изписва съобщение, че РД на ММ наближава Joy

И за мен днес в бача беше труден ден. Имах мн неща за вършене, а бях до обяд. Част от колегите ми са адски нагли и продължават да си говорят 10-15 минути след почивката все едно са на кафенце. И това е систематично. Надуха ми главата Confounded

# 114
Ууу, Фонс, аз хич нямам скрупули да им разваля седянката. Да не кажа, че ми е любимо занимание Mr. Green

Тути, ми как няма да се задавиш, като жмулиш бисквиди по никое време 😋

Имам чувството, че кифтето знае кога съм хипер напрегната и си поставя за цел да ме разсипе от смях ❤ Понякога се чудя кой първи ще се напикае на гащите от зор 😂

# 115
  • Canada
Алечко, тук не е прието да се намеся директно, а те от намеци не разбират. Просто отидох и казах на шефката да им разтури седянката, че не се издържа вече. В понеделник ще е старата песен на нов глас. Нагли, та нагли!

Кажи какви ги свърши Кюфтенцето да и разведриш и нас  Crazy

# 116
Фонс, ами тая вечер танцувахме, обаче се е научил с показалците вирнати и маха с ръце. После пляска с ръце, друса дупе и се залива от смях. Не мога да го пресъздам, ама е култов 😂

# 117
  • Canada
Представих си го цветно какъв ентусиазъм влага Joy

И моята анти-стрес терапия, Шоколадко, се е развилнял, но след малко ще го отрежа и отивам да се хибернизирам под одеалото Joy

# 118
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Изпратих ги преди час (таткото дойде с малката да вземат баткото), поседяха, правих палачинки и на нея, опитахме се да си поприказваме с таткото (без успех), тръгнаха си, аз се юрнах да сложа всичко по местата и да измия купищата чинии, тава, тиган и пр. посуда и чак сега седнах на чистичко да ви нагледам. След малко ще скокна обаче, че утре съм на седенка с бабите и съм обещала тиквеник, та трябва да го направя. Обаче тиквата ми е малко, в магазина нямаше,  явно ще донаждам с ябълки, демек и щрудел.
Младежът демонстрира пред баща си умножението, доволен беше. Обаче много се разсейва това хлапе, бе! Върти се, на главата си застава чак, все едно има трънчета отзад. Или нещо из ръцете си ще тормози, или себе си ще мърда и усуква.
Утре пак ще ми ги доведат, тоз път и давамата, че да излязат големите някъде, малко да разпуснат. А понеже ваканцията била до 6-ти, в понеделник отново. Не знам дали само ученикът или и малкото келеменце ще дойде.

Алечко, само като те чета и се засмивам, представям си, ако съм при теб! Joy
А бе много са сладки децата! Понякога се ядсова човек с тях, като не разбират от дума, ама бързо минава.

Последна редакция: пт, 01 фев 2019, 23:17 от Светълчо

# 119
3 месеца се блъскам с един проблем, даже спрях вносът на един продукт, че си бяхме кандидати за глоба...и днес от скапаният Федех ми изпратиха копи от профила ни и знам кой идиот е виновен и какво е подписал. За пръв път си позволявам да поискам директно отстраняване на някого. Толкова ми е накипяло, а трябва да обяснявам по региони, кой какво е правил. И аз се чудя , защо аджеба всичко пращат на него

Общи условия

Активация на акаунт