Искам да кажа ... (155) през февруари 2019

• 143 840
  • 2 576
  •   1
Отговори
# 90
Да е в Африка човек, да си го пие кокосовото мляко и да смята, че е полезно. Ама разните му консервирани чудеса...не съм съвсем убедена.

Писна ми всяка вечер да се чудя какво да правя за ядене, че и от вратата. Пфууу...

# 91
Здравейте,
При мен чудото със здравето ми започна да се случва и още не мога да повярвам. Simple Smile

Май съм пропуснала, но се радвам че си по- добре!

# 92
Линофрина, все така да си!

Сами на Хър да оздравява!

Подвоумих се дали да не си взема 1984 на Оруел на английски и биографията на Мишел Обама, но се спрях, че ме чакат един куп непрочетени книги, а трупам ли трупам още. Нямам място за книги в момента, но в нашата къща ще имам много Simple Smile. Просто в квартирата няма как и къде да сложа библиотека и трупам книгите върху един шкаф, но не ми е красиво. На всяка една прочетена, ще купувам нова - така реших. Колко книги ми останаха в България ...

Да му се невиди, петък е, а ми е едно смачкано... да ми минава бързо Simple Smile

# 93
То било 1 февруари, а аз се чудя защо не пишете в темата.
Ленофрина, радвам се за теб! (С теб сме си писали във ФБ).
Оздравяване на всички болни!

# 94
  • До морето
1984 на Оруел ми е една от малкото недовършени книги, заедно с Параграф 22. Много трудно ми беше, едва добутах 20% и я зарязах.

Проблемът със складирането на книги го реших кардинално - минах на електронни книги. Прекрасно е - и тегля, и купувам колкото ми душа сака и не мисля какво ще ги правя и къде ще ги слагам.

# 95
Параграф 22 ми е много любима, но остана и тя в България.

# 96
Благодаря, момичета!
Лято, мисля, че се досещам коя си Simple Smile

# 97
  • постоянно
Светалчо,
  и Рим не е построен за един ден , хлъзгава , хлъзгава, ще се научи. Дайте си време , но според мен постоянство му е цаката там. Всеки ден по малко.

А записането , брех викам голямо затишие , къде се покри народа ?!? Колко съм била далече от истината, не е истина ! Joy

Благодаря ви за пожеланията за моето гарЖе , дано му е хубав деня на училище и се оправи бърЖе.  ( баба така казваше )

Напоследък все повече се сещам за живота си на село по време на дългите ваканции. Спомням си неща сега , които не съм си спомняла и преди 15 години. Дали не " отключих " някоя нова " врата " там горе ? Astonished
Спомням си как правехме домашна юФка - с яйца , ръчно точена , а после  сушена на едни чаршафи буквално навън на пътя . Сушена на слънце . И вкуса си спомням - неописуем и неповторим .Heart

# 98
Хер, просто спомените ни се отключват от нещо. Да ви кажа какво си поръчах преди време " Бич Може", не че си го слагам, но си го мириша от време на време.Не знам защо но никъде гората не ми мирише като гора в БГ. Странно.

# 99
  • Бургас
Her, такава юфка правеше едната ми баба. Днес се съберат няколко жени в едната къща, утре в другата и по цял ден точене, рязане, сушене. После дойде нещо друго, я чепкане на вълна, я чуплене на боб. Много забавни бяха тези седянки.
Да оздравява бърже Усмивко!

Линофрина, все по_добри да са новините!

# 100
И аз така си поръчах парфюм, който баща ми ми беше подарил преди повече от 20 години. Сега си го нося с много носталгия, но и кеф.

# 101
Мари, аз така издирих парфюмът от абитюрентската ми , и такъв,  с който баба ми ходеше. Тях си ги нося с кеф.
Я кажи сега кой е парфюмът?

Всичко идва от емоцията. Така сме устроени, че помним емоциите.

# 102
Eто го, Титина. Аз и друг път съм го давала. Има лек аромат и на роза, но същевременно е силен парфюм.
https://www.ebay.com/itm/Rose-Cardin-By-Pierre-Cardin-Perfume-Ea … xNYqxZX:rk:9:pf:0

# 103
  • София
Ох, да се запиша на 7-ма страница, срамота!
Днес цял ден търча по задачи. Нямам търпение да гътна добитъка и да седна да ви почета!

# 104
Бохо, малко късно те прочитам, но нищо не слагам - ни вода ни бира, но може да се сложи според мен.

Общи условия

Активация на акаунт