Искам да кажа ... (155) през февруари 2019

• 143 838
  • 2 576
  •   1
Отговори
# 75
  • гр.София
Привет!
Лили, благодаря за темата Hug
Мразя турски сериали, като ми завият се потрисвам Angry иначе харесвам Турция, а сега де Joy
И у нас се консумира кисело мляко в промишлени количества, прясно - не!
Най-сетне февруари, обичам го, нали синчето ми е рожденик Heart
Стискам палци с Митко всичко да е наред!
Честити да са всички празнуващи Heart Eyes
Весело изкарване на Бургазлийки, чакаме снимки Simple Smile
Хърче, Сам да се оправя бързичко Heart
Петък е ура!
Утре съм на купонче, правим 6 години с групата от танците, ще я полеем подобаващо Kissing Heart

# 76
  • До морето
Бохо, как се прави това чудо? От другата ноздра ли трябва да излезе водата? Купих го вчера, но нещо май не правим като хората. Пробвах на мен, ужас, все едно да ти влезе морска вода в носа, чак ме заболя. Едва ли е така 🤔

Рая, главата изпъната напред над мивката и леко вирната нагоре. Стискаш леко шишенцето и то отива в другата ноздра. Но леко, че ако стиснеш по-силно може да отиде чак в ухото и после е неприятно. Първо 2-3 пъти в едната ноздра, после в другата. Не е най-приятното нещо на света, но е поносимо. Щом моите търпят, значи е ок.

Имам лидълски ребра, готови мариновани, какво да ги правя? Никога не съм правила ребра.

# 77
Аз пека ребра във фурната, бързо стават, за около 30 минути на вентилатор.

# 78
Майка и ние го започнахме. Поплакахме си доволно с щерката снощи. Мисля да го  догледаме. Досега съм гледала един турски сериал, хареса ми много. Този ще е вторият.
Не робувам на тези неща аз, както и с книгите. Във всеки жанр има добри и недобри произведения.

# 79
  • гр.София
Бохо, снощи правих същите лидълски ребра Simple Smile разрязах ги по костта и ги изпекох на грил тигана, станаха мозък, много вкусни, бях взела два пакета, едините бяха леко пикантни другите не, та пробвай първо ако ще ядът деца!

# 80
  • София
Мидко не е влизал във форума от 30ти януари, когато май трябваше да е скенерът. Хората казват, че липсата на новини е добра новина, обаче в този случай май не е точно така  Sad
Понеже го споменахте, та затова хвърлих едно око на профила му.

Лиляна, благодаря за темата.
Лятото не ми е от любимите сезони заради жегата. Надявам се на дълга и топла пролет  bouquet

# 81
В унисон със заглавната снимка ето и едни кокичета сред бетона - в градски условия толкоз
Скрит текст:

Всички сезони харесвам, само месец януари ми е депресивен последно време, но мина и замина. Вече се радвам на новата година.

Болните да оздравяват, та да се радват на слънцето.

# 82
Здравейте,
При мен чудото със здравето ми започна да се случва и още не мога да повярвам. Simple Smile
Имам чувството, че започвам да живея нов живот... извинете ме за сантименталния тон...

Надявам се всичко да е наред с Мидко, близкият човек на Али и всички болни в темата.

# 83
  • постоянно
Позволих си да прочета някои от Мидковите мнения в друга тема - скенера е бил на 29-ти , но мисля , че е трябвало да остане ден -два. Дано резултатите са били добри и скоро да ни пише.
Писал е вчера  също .

Линофрина,

пожелавам ти това чудо да е все така и занапред. Heart

# 84
  • София
Линофрина, чудесни новини! Пожелавам ти всеки ден да откриваш чудото на живота с още по-голяма сила  bouquet

# 85
  • югозапад, под "Марков камък"
Лили, благодаря за темата!
Всички сезони обичам , но най-вече пролетта и лятото. Зимата я обичам само до 31 декември, януари ако може някак да го проспя, най-депресарския и тежък месец за мен. Но вече е февруари и в душата ми се затопля, сутринта си купих и лаленца от Лидл, да ми радват окото.

Линофрина, прегръдка за теб!

Хър, бързо оздравяване на Сам!

Райче, как е детето?

Честит Трифон!

# 86
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Дааа, и аз го мисля Мидко...Дано всичко му е наред!

Моят малчуган вчера не искА да си отиде и днес си е още при мен. Преди малко правихме баница по негово желание и поиска той да я прави. Малко е гнуслив и като се намокри или докосне нещо - веднага тича да се мие, голяма скица е. Той счупи яйцата и разбърка сместа, но аз натроших сиренето, щото му се видя гадно. Joy После той приготвя кората, аз я наръсвам със сместа, той завива и реди в тавата. Много горд! Добре, че нямаме мачовци във фамилията, че можеше да бъда упрекната, че го уча. Ама у наше село мъжете готвят, с изключение на моя. Ама него не съм го възпитавала аз, затова. Joy

Таблицата за умножение малко хлъзгава се оказа. Тъкмо я научим по вода и след два часа се изпарила, та я почваме отново. Ама ще я сборим, вижда се вече светлината в тунела. Имаме още няколко часа, докато го вземат.

Трябваше да му зашия якето, че му се скъсало, една пижамка и шапката. И той: ама много хубаво шиеш ти! И бързо! Joy Голям майтап с това дете.
Карам го да чете, че носът му все забит в телефона и гледа някакви тъпи (според мен) клипове. Според него забавни. Ама хич не му се чете. Трябва да донеса от Банкя някоя по-момчешка книжка, че тук имам само останали от каката. Мъчихме Вълшебникът от Оз, ама не му допада много. Питам искаш ли Хари Потър? Не, не ми харесва! Откъде знаеш? Ами виждал съм го на картинка, противен е.

И виц: - Такси да ти викам ли?
           - Както искаш ми викай...

Хърче, а ти като разбра защо никой не пишел тук, що не каза и на нас защо.

# 87
  • До морето
Светълчо, големи сте образи. Посмях се и с вица. Оуу, за първи път чувам за дете, дето не харесва Хари Потър. Прилъжи го първо с филма, да му запалиш интереса и после му дай книгите.
Аз пък ще ходя да купувам Пипи тези дни. Как не съм се сетила досега, толкова я обичам. И вчера като четох Жакито, че четат Пипи и питам Първородния дали иска до му купя книжка за едно момиченце на име Пипи, а то се оказа, че той знае и Пипи, и Томи и Аника, и Вила Вилекула. Явно са коментирали в градината. Та ще я търся тия дни.

Десивалко, аз сякаш на фурната искам, че да не умирисвам из къщи.
Ая, слагаш ли им нещо - бира, вино, вода?

# 88
  • Canada
Хубави лалета, минзухари и кокичета видях нагоре, създават настроение Kissing Heart

Посрещаме февруари с -30 днес.

Вчера забравих да спомена- пролетта тук идва края на април, началото на май. Март обикновено, като за черешка на тортата, има чутовна снежна буря.

Кокосовото масло не е модерно, а полезно най-вече. Заради типа на мазнините в него Wink

# 89
Бохо, Пипи я има адаптирана, всяка глава е отделна книга с илюстрации.
Довечера мога да погледна на кое издателство е.

Кокосово масло май използвам само за козметични цели. Не знам защо, но панацеите които изкачат от време на време не ми вдъхват вяра. Не че не използвам киноа или водорасли в кухнята, но то е заради определени рецепти, не заради самите продукти

Общи условия

Активация на акаунт