Искам да кажа ... (155) през февруари 2019

• 143 836
  • 2 576
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро!
Довечера ще празнуваме Трифон Зарезан с бургазлийки Grinning

# 61
  • sofia
Наздраве на бургазлийки Wine GlassCocktailBeers По едно и за наше здраве да пийнете! Smiley

# 62
  • София
Чакам лятото, с нетърпение!
Обаче всеки сезон харесвам, всеки с нещо различно ...

# 63
  • sofia
По темата:

# 64
Мерси, намерих старата версия  Party

# 65
  • ту тук, ту там
Здрасти и от мен!

И аз предпочитам пролетта пред лятото. Обаче хем нямам търпение за пролет, хем трябва все пак още малко са поработим дотогава. Та внимавам какво си пожелавам! 😊

# 66
  • постоянно
Добро утро на всички.

Ние се събудихме със сняг , незнам как , но направо ни " затрупа " тази 1см снежна покривка. Joy

Сам кашля и  е хремав  и той , надявам се да е просто настинка от студа. Дадох Ковония за кашлицата и един парацетамол , каза , че е добре и отиде на училище.

Болните да оздравяват, тези които почиват - хубава почивка и ден .

Обичам всички сезони , зимата и снега ако съм на почивка обичам . Тук в Англия - го мразя !

МиДко не се е разписвал и пращал кафе,  мисля го , дано всичко е наред !:hugs:

Бургаските момичета хубаво да си изкарат Трифон Зарезан   и нека Бакхус е с вас ! ! ! Heart EyesSunglasses

# 67
Но какъв е тоя Митко където само го  мислите , този който ви прави кафета  ли Grinning

# 68
Мидко трябваше да отметне скенер.

# 69
Същият е, да. И аз го мисля.
Хърче, дано се закрепи бързо Сам.

# 70
Дано всичко да е наред при него тогава.Nature Rainbow

# 71
Здравейте в новата тема на месеца на лИбовта и виното:) Жаки от сега пита баща и какво романтично ми е намислил😂😂🤪❤

Кой препоръча сериала “Майка”?! Сърдита съм му! Избрах труската версия, че има много епизоди и ще имам какво да гледам, изгледах 2 епизода и се съсипах от рев! Много, много тъжен филм. Сега ме е страх да пусна третия.
Прясно мляко гледам да избягвам, в кафето по 1 пръстче слагам. Децата ядат с мюсли, но не много често.

# 72
Аз не гледам никакви сериали, нито латино, камо ли турски.
Не обичам драми, не ме разревават, а ми се повръща от тях. Мното съм далече като светоусещане и отношение към живота, а в тея сериали преобладава тегавиня, с която не сме приятелки и никога няма да бъдем.
С интерес към  сериал  съм гледала единствено "Под прикритие" и "Викингите".
Драми с любов, умирачки,  ревност и злоба не мога да си причинявам.
Много е хубаво времето навън, ще излизаме ние.Nature High Brightness

# 73
Турски сериал май не бих гледала, Жаки, много по-различен ли е от другите турски сапунки, които вървят по ТВ?

# 74
Ая, аз съм гледала 2 турски до сега или 3 всичките ми харесаха. Листопад беше първия. Този е различен, поне много различно започна.
За тежко домашно насилие. Само 4 епизода съм гледала. Аз обичам драматични филми и книги.
Само да не го проточат и разводнят  много. До 50 еп се търпи повече малко тежкън. Но те са по 40 минути.
От българските Под прикритие и Откраднат живот съм гледала.

Не деля филмите по националност, но ако някой има пробелм с това, че е турски, оригиналния сценарий е корейски, в края на преднага тема имаше линк към корейския сериал, само 13 еоизода е. 2 в 1 май писа за филма, но може и да греша.

Общи условия

Активация на акаунт