Искам да кажа ... (155) през февруари 2019

• 143 853
  • 2 576
  •   1
Отговори
# 135
Здрава, щастлива и обичана да си, Лили! Никитка, добре е вече детето, всъщност само първия ден беше зле, надявам се да сме го пресекли. Имахме планирана почивка и тръгнахме все пак. Успех на олимпиадата, ние ще я пропуснем. Преди 2 месеца резервирахме, не съм знаела нито дати, нито дали ще се класира. Не ми харесват така в почивни дни

# 136
Здрава да си, Лиляна!

# 137
  • на Мелмак
Добро утро!

Честито на Лиляна! Много здраве и сбъднати мечти!

Дженко, ми ти съвсем се загуби!
Не се Фалиш какво си купи, колко ФаФли изяде, или част от тях HugStuck Out Tongue Winking Eye

Белинде, как е ТМ? Здрав?

Тарти, благодаря за рецептата, ще се пробвам да я направя на децата!

Каква е олимпиадата днес?
Успех на участващите!

Мисля да заложа днес на палачинки!

# 138
  • Бургас
Добро утро!
До късно спахме, ама снощи късно си легнахме, заради срещата. Сега се разсънваме с Пес патрул.
След обяд сме на РД. Пак.
Лиляна, честит рожден ден!

# 139
Добро утро, аз съм на работа днес. Дано поне е слънчево 🌞

Честита да си Лили, здрава, щастлива и обичана!

Али, хубав план за деня. Я кажи в Търново има ли голям магазин за камънаци, плочки, ламинати 🙄

# 140
  • Germany
Добро утро!
Честит празник, Лиляна! Здраве, щастие и късмет!
Никитка, успех на детето!
Снощи бяхме на кръчма, пих 1 чаша розе и се събудих с главоболие... Не мога да разбера защо така ми действа виното напоследък. Бира не обичам, от виното ме боли глава и то не остана какво да пия като излезем. От концентрат не ме боли главата, но в повечето кръчми тук има само бира и вино. Ще отказвам алкохола май Simple Smile
Малкият се размърда като станах, беше му запушено нослето и се съмнявам, че ще успее да заспи пак. Вчера се оплакваше, че му е запушено едното ухо, дано не го удари в ушите...
Хубав уикенд на всички!

# 141
Днес е математика, мисля, утре е БЕЛ

# 142

Али, хубав план за деня. Я кажи в Търново има ли голям магазин за камънаци, плочки, ламинати 🙄

Има, Руми. За плочки Сико и Баня стил. Особено в Баня стил огромен избор има, аз ще трябва да си взема отпуска, за да си избера втората баня Grinning Практикер и Практис за ламинати, плочки също. Отделно има един магазин само за ламинат, от там съм купувала преди време, доволна бях. https://parketensviat.com/

# 143
Добро утро!
Лиляна, здрава, обичана и с успехи в преподаването да си! Весел празник!
Днес и моето момче е на състезание по английски език! Да го помислите с добро!

# 144
Добро ви утро! Записвам се на 10 стр. чак, ама- това е положението!
Честита и здрава да си, Лиляна!
Чакам пролетта с нетърпение аз! Да се заровя в градината, да садя, плевя...Обичам си градината!

# 145
О, значи и аз съм гъба. Толкова е къса на врата ми, че едва я боядисах без да си омажа половината врат. Мъжът ми не ме е видял още, че беше на дежурство, а днес е по задачи, та ще се видим довечера чак, но ще му откъсна ушите, ако ме нарече гъба.

# 146
Съни, при вас по- важно е как те нарече синчето!

# 147
  • някъде ... тук ...
Еее, гъба е, ако косата е до средата на ушите Grinning

# 148
Съни, при вас по- важно е как те нарече синчето!
Синчето каза, че съм хубава.

# 149
Добро утро!
Честита да е Лиляна! Много здраве и късмет!
И аз съм за фризьор, много дълга ми е станала косата.Обмислях промяна в дължината,да разнообразя,ама скъпия като чу,и му прималя Joy .Умира си за коси,да ги пипа,ама върху моята има забрана 🤣.Той и затова прибра дългокосместо коте,ама и то му бяга 😆.
Значи, тъкмо навреме сме кастрирали Марчето.Много разгонени мъжкари се навъртат в махалата,а нашата май им е любимка Rolling Eyes .Снощи един се шмугна в двора ни да я търси,други я наглеждат през вратата,ама кой ли е щастливеца Joy

Общи условия

Активация на акаунт