Искам да кажа ... (155) през февруари 2019

• 143 855
  • 2 576
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро! Лиляна,честит рожден ден, много здраве и късмет ти пожелавам! Чакам лятото, обичам го защото почти всяка събота и неделя сме навън. През зимните месеци, душата ни се свива в апартамента.

# 151
  • София
Дюбрутру!
Лили, честит празник, да си здрава и щастлива Hug Вечно ще съм ти благодарна за тази тема, едно от най-хубавите неща, които са ми се случвали онлайн Heart Да ти се връща добрината, дето ни направи, като ни събра!

У нас с подстрижките е обратното - мъжо всякак ме харесва, обаче синчо номер 1 омърморва света, като си отрежа косата, от малък е вманиачен на тема дълги коси. Добре, че си хвана гадже, та не ме забелязва вече, подстригвам си се на воля Laughing

Ети, ще живее мм, ама зор! Треската мина, от вчера не е вдигал Т, обаче гърлото му е ренде, кашля като от преизподнята, а да отхрачва - нъц! Много го боли, горкото Sad Днес го погледнах гърлото - ярко червено и обринато цялото, ужас! Чак се замислих дали да не го пратя да пусне един секрет за скарлатина, но пък характерния малинов език го няма.

# 152
Добро утро;)
Честита да си Лили!
За коси си говорим, детето пусна нейната почти до кръста. Иска да я дарява, като стигне определените см. Търсих в интернет, излизат разни организации и адреси които приемат коса, знаете ли вие нещо повече?
Не ми се дава в салон, понеже не знам дали няма да отиде не по предназначение.

# 153
  • София
Честита да си Лиляна! bouquet
Здравето и късметът да са все с теб!
Май друго няма какво да кажа.Изчезвам по задачи.
Хубав ден на всички!

# 154
Мерси Али, ще трябва и тази работа да отметнем. Първо ще обиколя Плевен обаче 🙂
Идеята е всичко да е готово, купено и при нас, че да свършим ремонта за отрицателно време.
Ама как ще стане не знам, като мм все добавя работа - и това да оправим, и онова да оправим 😆

# 155
  • София
Честит рожден ден, Лиляна! Бъди здрава и обичана от близките си! Flowers Hibiscus

Каката ме събуди преди 2 часа да ѝ правя закуска, защото е на тренировка Bicyclist, а Дребния спи и не помръдва. Бека само се примъква след мен да я галя!

Всички болни да оздравяват бързо!

Днес уж щеше да е прекрасен ден, а при нас нищо такова. Облаци, кал и съвсем скоро очаквам и дъжд!

Похвалих ли каката, че се пребори за стипендия! От пети клас не е имала толкова добър успех! Много ми е хубаво! По наше време на няколко месеца изплащаха стипендиите, сега всеки месец със заплатите на учителите им ги давали!

И аз ще трябва да се боядисвам. Ще сменям кардинално цвета и ми е малко притеснено как ще изглеждам, но вече цяла година ми се иска да стана морков и сега ще го направя. Дано не съм нелепа Blush

# 156
Честита да си, Лили! Здрава и щастлива с хората, които обичаш!
Джуджанка, браво на вашата кака! И следващите пъти пак да успее!
Тя в средния курс ли е?
Успех на децата, които днес са по състезания!
Болните да оздравяват!

# 157
  • постоянно
Честит рожден ден на Лилс - желая и здраве , радости и успехи. Хубаво изкарване на празника днес . 💗💗💗

Болните ги мисля и да оздравяват по-бързо . Сам и той е с адска кашлица , ще гледам да го оправя уикенда , казах на баща му вече ноу ръгби тази неделя !!!!

Хубав ден на всички днес . 🥰

# 158
  • София
джуджанка, браво на детето!
белинда, синът ми два пъти е бил с доказана след гърлен секрет скарлатина без пъпки и без малинов език. Наричаха я атипична скарлатина.

# 159
Честит рожден ден, Лили! Желая ти здраве, спокойствие и много щастливи мигове с любимите хора!

Свърших “Желзеният светилник” със съвсем други очи го видях сега на дърти години, продължавам с втора част.

Джуджанке, браво на дъщеря ти за стипендията!

# 160
  • Бургас
Добро утро!

Лили, честита да си! Здрава и щастлива!

Успех днес на децата, борещи олимпиади!

Тути, питай Лина за даряване на коса.

Джуджанка, браво на каката!

Пореден фал с палачинките. Хем знам да не се връзвам на заглавия от рода на „най_невероятните....” , а да си залагам на сигурното.

Снощи ни се получи много хубава поредна среща. Обаче нощта беше кОшмар. Такива горещи вълни ме заливаха, че ми идеше на терасата да спя. Обвинявам каничката вино, че за другото като да ми е рано.

# 161
Добро утро!
Лили, честит рожден ден! Да си здрава и щастлива! Simple Smile
Ние сме на пистата вече. Кати хвърчи с шейната с татко си, аз пия чай отстрани. Времето е разкошно! Simple Smile

# 162
Лилс, ЧРД! Здрава да си и много щастлива!

Много хубаво беше снощи, хаху хихи и по каничка вино!!!

У нас събота и неделя са мързеливи дни, днес разходка до Поморие плануваме.

Успех на всички участващи на олимпиада и оздравяване на всички болни!

# 163
  • София
Джуджанка, браво на вашата кака! И следващите пъти пак да успее!
Тя в средния курс ли е?
В осми клас е!

Хер, дано бързо се оправи Сам. Кашлицата ми е най-мъчителното при боледуване и съчувствам на всички кашлящи!

Жаки, "Железния светилник" го четох в пубертета и ми хареса толкова много, че майка ми и тя го прочете. Бяхме с толкова противоречиви мнения относно постъпките на Султана и Катерина, че се скарахме и една седмица не си говорихме! Мисля, че сега е момента пак да я прочета, може пък да я разбера Султана сега, а и майка ми. Благодаря, че писа за книгата!

Стискам палци всички дечица на състезания да се справят отлично!

# 164
  • Mediterraneo
Лили, честита да си! Здрава и обичана!

За коси си говорим, детето пусна нейната почти до кръста. Иска да я дарява, като стигне определените см. Търсих в интернет, излизат разни организации и адреси които приемат коса, знаете ли вие нещо повече?
Не ми се дава в салон, понеже не знам дали няма да отиде не по предназначение.

Два пъти дарявах коса, в Дара хелп изпращах плитките. НАдявам се да са отишли по предназначение! След месец става година, откакто я отрязах последно, смятам, че след още 2 години пак ще е годна, много бързо ми расте на мен. 30 см за нищо ги нямам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт