Искам да кажа ... (155) през февруари 2019

• 143 857
  • 2 576
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря ти много за информацията.
25-30 см вече има, ще я навивам да я отреже. Хареса ми написаното в сайта, може да се изпрати по куриер, устройва ни чудесно.

# 166
  • София
Алина може да даде координати за даряване на коса.
Носа ми тече като чешма.

# 167
  • Mediterraneo
Да, по куриер пращах( миналата година първо я пратих до Бг, та майка я препрати към Дара хелп).

# 168
Лиляна, честит празник! Бъди здрава, щастлива, обичана и с много късмет!

Спах 12 часа 😳, чак не мога да повярвам. Явно много умора ми се е събрала.

# 169
Честит рожден ден Лиляна! Пожелавам ти много здраве, късмет, безпроблемна работа и хубави почивки!

# 170
  • София
Лиляна, честит празник, много здраве, щастие и любов!
Къщата ми е пълна, планирали сме гости у мама и среща с мили приятелки следобяд!

# 171
  • Телиш/Плевен
Лили, честит рожден ден! Tada Да си здрава, щастлива и много обичана! Kissing Heart

# 172
Лиляна, жива и здрава да си. И аз се присъединявам към на Белинда благодарностите!
Коса дарих в Перукерско ателие Крез,  нямат изискване за дължина, моята беше на етажи от 25 до 45 см. Пратих по Еконт за моя сметка. Най-хубаво нещо от цялото даряване беше, когато след месеци ми се обади жената, на която са дали перуката с участие на косата ми. И двете ревахме по телефона. Жената е с алопеция. Sad

# 173
  • Бургас
И аз съм дарявала в Крез. И да, обаждането никога, ама никога няма да го забравя!

# 174
Днес много приятно време. Малко подухва, но така хубаво напича.Нагледах си градинката.  Всичко е поникнало, дори и лаленцата.
Скрит текст:
[\spoiler]

# 175
Много хубава градинка Хрис.

Ударих си главата в терасата, докато простирах и се промушвах под чаршафите. Сега имам две цицини, най-вероятно и ще посинеят.
Алина, Лина, благодаря и на вас.

# 176
  • Sofia
Сложи си мокра амбалажна хартия,сменяй я щом изсъхне...няма да има ни цицина,ни синка

# 177
Доли, каква е тази магия?

# 178
  • Sofia
Незнам дали е магия,но е факт,че помага...много пъти е изпробвано в/у главата на сина ми...казват,че същото върши и монета или търкане с мокър сапун

# 179
Тути бе Hug

Джуджанка, браво на девойката!

Хрис, много хубава градина!

Аз си преизпълних плана за днес. Кафепихме с момичетата в градината, разкошотия Heart Къщичката ми си е там, чака си ме Grinning И при мен са поизбили разни цветя, ама не знам какви. Кокичета със сигурност. Подстригана съм и прекрасна. Направих си една дъъълга разходка (как само обичам и как ми липсваше това) и се наградих с един чифт дънки и един клин, за йогата да имам. Сега малко ще опъна кълка и довечера на хапка и пийка някъде. Друго си е като има слънчице Heart

Утре ако е такова времето ще отивам аз да си побутвам нещо по къщата, не ме свърта Grinning

Общи условия

Активация на акаунт