Искам да кажа ... (155) през февруари 2019

• 143 885
  • 2 576
  •   1
Отговори
# 2 415
О, Ени, мерси..... Не ми допада. А цената- съвсем.
Ети, оправяйте се.

# 2 416
  • Бургас
Аз много обичам да мия чинии, едно отпускащо ми е. Подреждам си ги по големина и така. Wink ММ по Коледа искаше да купуваме съдомиялна, но го убедих, че не ни е нужна. А и трябваше да я сложим на плота, съвсем да ми отеснее.

Рая, искрено ти съчувствам за кучето аз. Стана ясно, че нямаме дом.любимец Wink

Ети, да оздравяват бързо децата!

Кате, Вани, Мони, как са вашите болни? Надявам се по_добре от вчера.

# 2 417
  • София
Моят опит показва, че уредите 2, 3 и 5 в 1 са пълна прецаквация. Не бих!

Райче...дупе да ти е яко, само това ще кажа Laughing Може би трябваше да си поговорите в Тонка по-обстойно преди да вземеш това прибързано решение Grin

Тия дни всичкото народ около мене болен. Стига вече! Моля! Искам пролет, топло и да сме здрави!

П.П. Козунакът е пушка, нищо му няма.

# 2 418
Ааа, ние си говорим с Тонка, ама тя играе за другия лагер, адвокатства на Рая

# 2 419
  • Canada
Мери, Алечко, Лято, стискам ви палци, момичета! Бързо и безболезнено да минава всичко Hug

Шугърита, да ти се изправя и на теб кривината, мисля те Hug Рир, тоже!

Райче, честито! Няма такава чиста любов, мамин глезльо не го заменям за нищо на света аз Kissing Heart

Губят се момичета...Анджи, Хър, Джена, Бубето...Thinking

# 2 420
  • София, Младост
Anyyyone, аз съм със съдомиялна кубче. като гледам тази е долу-горе същия размер. Моята ми върши перфектна работа 14 години вече. Пускам я всяка вечер-всички чинии, прибори чаши от през деня + някоя тава успявам да захлупя отгоре. Събота и неделя, когато готвя повече или ако имаме гости се налага и 2 пъти да я пусна, но определено ми е от полза. Поради липса на място за по-голяма и тази ми ОК. Огледай и помисли все пак.

# 2 421
  • Germany
Продължавам да стискам палци, за който има нужда!
Ети, да се оправят бързо децата!
Ванини, как са твоите сладурчета?
Малкият е много по добре днес и се чудя утре да го пускам ли на училище. Още е изтощен и понеже е целодневнно не знам дали ще издържи. На мен също вчера не ми беше добре, но днес ми попросветна. Времето при нас е прекрасно! За съжаление другата седмица, когато ще сме ваканция, че вали всеки ден... Яд ме е, че не си взех билети да се приберем до БГ с децата.

# 2 422
Вили,мерси. Сега ми писа една дама на лс,супер доволна точно от този модел,та ще видим. И други отзиви намерих,все положителни. Довечера ММ ще мъчи нашата фурна,ако не става ще го мислим. Но аз като че ли се навих много на това Трио. 😃 😍

# 2 423
Мони,споко,до другата седмица има още време.Може и да се смени прогнозата ✌️.
Рая,съжалявам те,нищо,че е дребна порода.Аз от години отбивам всякакви мераци за куче.Обещала съм,че ако се сдобием със собствена къща ще склоня.
Тия мизерници едвам търпят котката,а за куче не ми се и мисли.Ще е едно постоянно дуднене.Аха,в понеделник вечерта,единия ненормалник беше направил три топки от сняг.Оставил си ги на парапета на терасата,явно в очакване на някоя четирикрака жертва Rolling Eyes .
Ени,то туй трио,струва почти колкото три сравнително добри уреда Flushed .А след време,ако се развали непоправимо единия?Който има място и възможност съветвам, да взима голяма 60см съдомиялна.Кубче не бих взела аз.

# 2 424
  • София, Младост
Аз всъщност не погледнах каква е фурната, а ти все пак искаш нова фурна. за мен всъщност харакетристиките на фурната са много важни.
Изказах личен опит за малка съдомиялна, който е много положителен, при липса на място за голяма.

# 2 425
Ренко, пожелавам ти скоро нова къща! Нека да се радва детето!

# 2 426
Който има място и възможност съветвам, да взима голяма 60см съдомиялна.Кубче не бих взела аз.

Абсолютно! Приятелката ми жертва един шкаф, който уж 60 см, се оказа че 1 см не стига за голяма миялна. Взе си 45, но пак е по- добре от кубчетата. Моята също е 60, много съм доволна. Не е казано, че трябва да се пуска всеки ден. И аз не обичам комбинирани уреди.

# 2 427
  • Бургас
Мони, ако има възможност, остави го вкъщи, нека се възстанови напълно.

Захапах нов сериал, Vivir sin permiso , и започна доста обещаващо. Има го преведен в замунда.
Скрит текст:
В главните роли инспекторът и ченгето под прикритие в Ел Принсипе. Власт, наркотици, семейно влияние, заснет в Галисия.

# 2 428
Аз всъщност не погледнах каква е фурната, а ти все пак искаш нова фурна.
Аз искам ВСИЧКО. 😂 И фурна,и миялна. А пък ако успея да ги комбинирам,супер! 😃 Търсех мнения на някой,който е ползвал. Получих и то точно за същия модел,но благодаря и на другите,които споделиха. 🌺🤗 

# 2 429
Мони, ако има възможност, остави го вкъщи, нека се възстанови напълно.

Захапах нов сериал, Vivir sin permiso , и започна доста обещаващо. Има го преведен в замунда.
Скрит текст:
В главните роли инспекторът и ченгето под прикритие в Ел Принсипе. Власт, наркотици, семейно влияние, заснет в Галисия.

Селесте, Simple Smile харесах го доста Алекс Гонсалез, ще се гледа и този Simple Smile

Мони, нали сме в един "климатичен пояс" с това време, аз вчера мрънках за прогнозата, ама ... каквото-такова.

Ренко, дано скоро си имате ваша къща и никой да не тормози Марчето Hug

Общи условия

Активация на акаунт