Искам да кажа ... (155) през февруари 2019

• 143 875
  • 2 576
  •   1
Отговори
# 2 475
  • sofia
Джуджанка, да ти е жива и здрава щерката! Всичко да ѝ върви гладко и да нямаш ядове с нея!

Утре е петък!

# 2 476
  • Пазете Гор

Верно?
Значи днеска трябва да ми платят едни пари. Сумата звучи сочно, обаче за усвояването ѝ се е извила дълга опашка. Автомонтьори, деца, къща, обучения, обуща, гуми, почивки, че и ремонти (то закъде без тях). Я да ходя да си купя един шмиргел като за мене си, че както е тръгнало - може и без него да остана.

Турям си капата и отивам да кастря, че каквото слънце е пекнало... Ще си опека фаса и профила, а като ме питат откъде тен, ще казвамс придихание :" От Доломитите...". Абе какви Доломити, ей ги къде са. Всеки ходи там. Ще кажа, че е от Аспен. Пък да вярват, ако щат.

Бях се замислил и поизгледах и прочетох това-онова на тема свръхтуризъм. Има си ядове с това.

Последна редакция: чт, 28 фев 2019, 09:34 от Куркума

# 2 477
  • София
Бубе, Бубееее, не ти е лесно! Joy

Райче, и у нас тъй. След като изядох сигурно десетина от този с коричките, казах СТИГА! Не съм близвала от месец. Що трябваше сега да ги постваш, а, а, А?!?!! Лоши хора, ей...

# 2 478
  • Бургас
Ахаха, за шока на Бубето щях да се хвана и аз.

Относно рд и номерцата аз снощи пределно ясно разбрах какво ми беше казано за детето. С тази разлика, че не я изписваха с име, а с номерчето ѝ. Нашите са още малки, няма разправии, хубав клас са, та нямам проблем с този начин на съобщаване на информация за постиженията им дотук.

Зюмбюлите ми на терасата цъфтят като луди,ммм, скоро ще ухае страхотно.

Рая, тези шоколади и у нас много се тачат.

# 2 479
  • На брега на реката
Ама хич даже! Joy

Ама па ви създадох настроение.Blush

Да се чете "кулинарен".Flowers Hibiscus

# 2 480
Здравейте, банда.
На някакъв семинар ли е, какво е, съм за новите касови апарати. Чакам да започне. Подозирам пропилян ден и си мечтая за бирата довечера.

Куркума, обичам да те чета, човеко!

# 2 481
  • Ямбол
Няма как да не влагам емоции и нерви в работата си, всъщност има как, но ако съм ръководена от разумен и справедлив ръководител. Но да ме лъже за някакви нормативи и да ми отнема от изработеното, за да ме пързулне - не, при много други минава, при мен се спъна. Каза ми, че съм имала чиновническо мислене.
Всъщност, аз ѝ казах, каквото исках, тя разбра, че знам много неща, но ни постави в ситуация - или ще ви следим, или ще ви оставим на мира и ще получавате 1/3 от допълнителното плащане за дадена работа. И колегите се съгласиха на второто, за да се спре с тормоза и ги разбирам.

Джудж, честита рожденичка. Да бъде здрава и щастлива.

За родителските срещи и аз не знам вече кое е по-добро. Моите ученици са големи и в повечето случаи предпочитам да се разбера с тях. На срещите говоря за организационни неща( не им искам пари Wink ). Само ако съм забелязала, че някой тръгва в грешна посока и има опасност да стане зле, тогава алармирам родителите и то лично. В другите класове говоря за постигнати цели и резултати и какво предстои за напред. Ако родителите искат повече подробности, минавам покрай всеки и споделям няколко изречения за всеки отделен ученик, лично на родителя.

Последна редакция: чт, 28 фев 2019, 10:33 от Лилянa

# 2 482

Райче, и у нас тъй. След като изядох сигурно десетина от този с коричките, казах СТИГА! Не съм близвала от месец. Що трябваше сега да ги постваш, а, а, А?!?!! Лоши хора, ей...

Оххх, с коричките, той е най- лош, вярно!
Ами щото до вчера бяха на промоция в Била и взех по един от всички

# 2 483
Джуджанка, честита рожденичка, жива и здрава да е!

Кафета, кюфтета ... ще се разберем Joy

# 2 484
Абе, аз предпочитам кюфтета пред кафета и определено предпочитам куринарен шок пред друг вид шок, тъй че всичко си е точно Grinning Grinning Grinning В същност, като се замисля, куринарен, ама в положителна насока...

# 2 485
То си прилича много явно,коя снощи е легнала гладна и неваксинирана 😂😂😂.
Супата и десерта са ми готови.Едното основно се пече,а другото довечера.Остават ми пералня и сушилня,и ще съм почти приключила с домакинските задължения за тази седмица 😁.
Зварте къде зачезна Rolling Eyes ?Да оповести присъствие,че взех да се притеснявам.

# 2 486
  • постоянно
Добро ви утро !

Преди да започна да чета , ще отида да си направя едно  кюфте, сори каФе, че иначе ми е трудна концентрациятя.
За довечерка се чудя дали да не направя едни кафета по Джуджански , сори кюФтета по Добруджански.
Stuck Out Tongue Winking Eye

И куринарията и кулинарията имат място в живота ми Joy

Да ти е здрава и щастлива рожденичката Джудж  ! Heart

Днес съм на половин ден , щото съм на зъболекар. Да ме помислите с добро.

# 2 487
Честито на дъщерята на Джуджанка!

Усмихвате ме днес, да си знаете.

Тръгвам към ЛЛ, пак ми се е възпалила кистата на гърдата, явно не правя правилно нещата, щом през няколко месеца се докарвам така.

# 2 488
Тути, стискам ти палци!
Добър ден, момичета!
Изпуснах ви, ама малко.
Всичко си изчетох!
Куркума, заслужаваш порицание! Никъде в описанието за какво ще оползотвориш очакваната сума не прочетох за благоверната..... Да се поправиш!
Джуджанка да е жива и здрава каката!

# 2 489
Седнах и аз с кюфте,опс кафе! ☕😃
Джуджи,честита рожденичка! 🥰🎂🎉
Ох одеве четох и сега забравих какво исках да пиша. ЕГН-то...

Стискам палци на всички,които са на лекар,зъболекар и всякакви други нужди.
Ще излизаме и ние след малко,топличко е и пече.

Общи условия

Активация на акаунт