Живеене заедно преди брака

• 30 101
  • 762
  •   1
Отговори
# 615
  • Наблизо
Така е,така е.Аз нПример съм отхвърляла иначе обективно хубав мъж защото беше много нисък.

# 616
Ако ми допадне като характер, външния вид не ме бърка. Даже и по пълнички и нисички харесвам Sweat Smile

# 617
  • MI
Да се чуди човек какво толкова не разбират мъжете на тези 2-3 прости неща Grinning
Аз пък прекалено високи никога не съм харесвала, въпрос на вкус. С ума, нормалните килограми и съразмерост не съм могла никога да направя компромис. Ето колко сме различни и това е супер. Всъщност и картофът, описан от Сирен всъщност е много вървежен (за съжаление).

# 618
Синът ми е висок 190 см, светла коса, сини очи, значи да не го мисля, ще е често предпочитан Simple Smile

# 619
То е важно да сме различни. Явно така ни е създала природата, за всеки мъж да има жена, готова да продължи рода му.

# 620
Колко е висок високият мъж, ще ли може все пак някакви параметри?

# 621
  • София
Относно хубавите мъже мисля като Вирджиния от един от любимите ми български романи, ''Семеен портрет''. Че хубавият мъж се усеща на втори поглед - нещо в походката, в раменете.

За мен е важно и да е щедър, великодушен. Не мога да понасям стиснати мъже, както и мрънкалници. Моя приятелка е омъжена за такъв, всеки път когато се видим на кафе и чуя неговото непрестанно мрънмрънмрън, почвам да скърцам със зъби.

# 622
 ръст, пропорции и въобще физика, нсмирам за безпредметно да се обсъждат. За ужас на някои мои приятелки зарязах “идеалния” за мен по красота и изобщо мъж, хем без изневери.
Забелязвам как уж зрели жени с претенции да са реалисти, плакнат око с някакви нарочени(общоприети) красавци, така сякаш всеки момент ще си изконсумират фантазиите точно пък с тях:)

# 623
  • MI
Мда, мрънкащ мъж е по-дразнещ и от паун. Всъщност май са ми на едно ниво. Болезнено стиснат също. Но и за жените важат и трите неща. Ужасно ме изнервят такива хора.

# 624
Някои фийчъри, които не мога да преглътна:
- недоразвита брадичка. Не-не за мъж.
- кльощав, с тънки крайници, със затруднения да качи и 10 грама мускули
- изтъняваща косица още под 30
- маркери за кофти здраве - мазна кожа, зачервяване
-ортодонтски аномалии - зъбите казват много за човека, за детството му, за произхода, а и естетически е неприятно

Какъвто и характер да има, тия неща не са приятни и ако ги наследи дъщеря ти, няма да е гот.

# 625
А защо ги споменаваш, сякаш някой ти налага баш  такъв избор?

# 626
Ми защото се предполага, че не би трябвало да се забелязват външни черти. Ама се забелязват, и още как. Може да е много нечестно към човека, но влияе на крайния избор.

# 627
  • София
Кои са нарочените/общоприети български и чужди красавци? 

# 628
По твойта логика, Сирено, трябва да сменяш мъжа, като поодъртее и/или се разболее, па му поокапе я коса, я зъб.
Няма да питам Ти какво влагаш в ортодонтските аномалии, щото почти всички подлежат на корекции, и така нататък.
Таис, примери от живота и обкръжението си няма как да дам по разбираеми причини. За тук ти е достатъчно да надзърнеш в “красивото мъжко лице”

# 629
  • някъде в орбита...
Наличието на желаните физически характеристики е необходимо, но никога достатъчно условие да ми се задържи вниманието.

Дренка, каква е връзката между плакненето на очи и това доколко реалист е един човек?!?

Общи условия

Активация на акаунт