Живеене заедно преди брака

• 30 089
  • 762
  •   1
Отговори
# 630
Прочела си половината от изречението, или не си разбрала останалото. Все едно, де Simple Smile

# 631
  • Street of Dreams
Бианка, ще го имам предвид твоя син, ако мм ме остави. Joy Обожавам високи мъже. Дори предпочитам слаби пред мускулести, обаче ми се падна мускулест - трудно свикнах. Харесвам черни очи, сигурно защото аз съм светлия тип.

Като ученичка  имах адското гадже - 196 см, с перфектен череп и брада, която на Сирената също много би й харесала, матова кожа, черна коса и най-сините очи на света. И страхотни вежди. Абе казвам ви, неземен красавец, беше на 20. И аз и всичките ми приятелки въздишахме по него и те все ми викаха, че по-хубав няма да намеря. Леле, ако знаете как остаря... Той дори не е стар, а трябва да е на 38... Нищо не е останало от него, кожа и кости и без коса, лицето му изпито и дълго... Добре че не се омъжих за него, както възманерявах...

# 632
Сетих се моя близка, която се жалваше, че е направила голям компромис с ръста и изначално незабележим дори за моето професионално око физически недъг на иначе красивия си мъж. Тя вечно си ходи разочарована, така или иначе, да не говорим, че му се самопредложи за жена Simple Smile
В този дух, аз не разбирам израза “трудно свикнах” Simple Smile

# 633
  • Street of Dreams
Може би не се опитваш да разбереш?
Значи, че ми е било странно, необикновено и ново, понеже моят тип е бил по-слабият. Не че съм правила голям компромис някакъв, или че го смятам за недъг. Simple Smile

# 634
  • Paris, France
Така е,така е.Аз нПример съм отхвърляла иначе обективно хубав мъж защото беше много нисък.

Аз съм била много влюбена в много нисък мъж. Беше малко по-нисък от мене, около 1.65м, но с хубаво телосложение и страхотно лице. Въздишах по него около година като ученичка. Посещавах го, канех го у нас, обаче явно не ме хареса. Ожени се за нисичка, руса жена със сини очи. Обратното на моя милост. Завърши и си замина за Кипър с жена си, но понеже нямаха деца се разведоха и замина за САЩ. Мене ниските мъже не ме харесват по някаква причина. Много високи аз не харесвам. Гадже над 1.80-1.82 не съм имала и не съм доволна в никакъв план от високите мъже, включая размери. 1.75-1.85 са най-надарените. Ако бях висока може би щях да искам висок. На мене ми харесва да съм по-висока като се нащуфирча на токове.

Много мускулести, като пехливани, не харесвам. Младият Белмондо и израелският модел Майкъл Люис са ми идеалите за тяло.

Дренка, а защо въобще се е оженила за него като я бърка ръста?

На мене са ми смешни двойки с голяма разлика в ръста. Имаше до нас двойка с жена около 1.50 и мъж над 2 метра. Тя беше и дебела, а той хърбав и ходеше леко изгърбен. Крачун и малчо им виках.

# 635
Е, тръгни сама от “моят тип” и ще разбереш защо аз не разбирам. Таз мойта хубавица същите ги реди и до ден днешен. Та затова, де, нищо лошо Simple Smile

# 636
  • Street of Dreams
Проблемът е, че някой има свой тип ли?

# 637
Ае, вие накъде завихте в тази тема ?
Естествено, че ще се събереш преди брака с човек , с който искаш да се възпроизведеш и да създадеш здраво и читаво поколение. Аз първия път се събрах и се омъжих за човек, който беше най-грозното от всичките ми гаджета. Ама любоФ , пък и се наложи да сключим брак скорострелно заради времената- той се дипломира и трябваше да ходи по разпределение в Странджа - Сакар. А имаше Закон за неразделяне на младите семейства. Единстевният му плюс в моите очи беше, че  е висок. Но всяка иска красавец . Та ми отрови животеца това същество, пък и се оказа, че за мен грозен, за другите булки- убавец. Че се и биха за него накрая Joy, но халал да им е. От нас произлезе един симпатичен продукт , с който се гордея- синът ни.
А вторият ми мъж е 173 см, първо ходех с ниски обувки, защото ми беше некомфортно. Но с годините си слагам тока и хич не ми пука как изглеждаме като двойка. Важно е, че между нас си е хармонично.
И пак стигаме до това- когато една жена иска поколение от някого, ами няма начин да не му гледа гените. Ако иска да и е комфортно и приятно, характерът е по- важен. И Съвместимостта.

# 638
Ох, да не говорим за проблеми, щото ще стигнем и до “сексът не е важен” Simple Smile
Нямам предвид теб, а въобще, предвид и накъде се обърна приказката.

# 639
  • Street of Dreams
Дренке, остави щерката на мира. Аз на мойта майка години наред й говорех, че ще има десет малки негърчета за внуци и тя хем се бъзикаше, хем го изживяваше и ми даде да избирам между Еминем и Джъстин Тимбърлейк за неин зет . Grinning

Tays, много ми стана смешно на критериите, по които сте се женили на времето - избор между сватба и Странджа Сакар. Grinning Като си помисля днес по-рано какъв пост написах как избират жените съпруг...колко по-лесно ви е било на вас... Grinning И кво викаш - да родин на някой хубостник и после с някой по-уютен да си живеем?

# 640
OnDiNe_,
Да си беше ходил в  Странджата , най - добре. Ама ей го какъв драматизъм имаше тогава - бързи решения , мотивирани от емоции. Викам си как ще изпусна това уникално същество Joy.
Смешното беше, че сключихме брак на 21 юли, разпределението беше на 25 юли. И ми разправя лицето как са протекли пред комисията засилките . Вика- софиянци излизат и реват. Аз показвам Удостоверението за браак и ме питат- Колега , какъв е този екстремен брак, а аз им отговарям- Това не е екстремен брак, това е Съдба. Joy
Сега се надсмивам , пък и бившият имаше уникално чувство за хумор, поне забавно ми е било. Но тогава изборите не бяха така обстоятелствени, както сега. Живот.

Последна редакция: пт, 08 фев 2019, 01:20 от tays

# 641
  • Street of Dreams
Много са ми забавни историите на генерацията преди мен. Чичо ми  например се е оженил, за да не влезе в затвора (раздавал тупаници на командира си). Още хиляда препятствия, пък такъв прекрасен живот, изпълнен с любов, хармония и разбирателство...От моята генерация всички избираха с години и накрая повечето се разведоха (от тези, които изобщо се ожениха). Какво ти накрая - между 3 и 10 години...
Мисля че трябва да върнат Странджа Сакар и каквото е карало хората едно време да се женят без много зор Grinning

# 642
  • Пловдив
Моят също е по-нисък от мене, но почти незабележимо. В началото ме притесняваше малко, но така и така не нося високи обувки, а и какво да направя, че майка ми се е омъжила за високия ми баща... Аз съм 180см, а приятелят ми е 178см, но си го харесвам много. Много добро телосложение и (според моите критерии) красиво лице. Не харесвам слаби мъже, особено ако са високи. Абе важно си е да си гледате мъжете, защото децата ви все пак ще приличат и на тях. По абсолютно нищо не приличам на мама, даже и характера ми е на татко, да не говоря, че сме като брат и сестра- близнаци. Simple Smile

Последна редакция: пт, 08 фев 2019, 01:22 от Persephone97

# 643
Никакви гарнции няма и сега, колкото и да го мислиш и премисляш. То или става, или не става. Сега поне имаш избор да поживееш пробно. По наше време беше забранен абортът, ако си в брак. Да не говорим, че да си заживееш съъвместно за пробно беше невъзможно. Една приятелка имах със сериозно гадже, ами за да отидат на море и на хотел, бяха заявили , че ще се женят, иначе нямаше как да са заедно на хотел. Аз съм ходила по същото време с гадже на море, но на квартира. Насърчаваше Бай Тошо раждаемостта , такива своеволия нямаше. Аз сключих брак след събитията, де. През 1989 .
Сега тук ми е лесно да давам акъл, защото неправилният избор винаги води до страшни катаклизми. Но истината е, че когато една жена иска да има деца, това е водещото. Дано да има и план за бягство, защото зависимостта е най- страшното .

# 644
Tays, само няколко страници по-напред се чудеше какво толкова може да се види при съвместно съжителство.  Ами явно и ти си забелязала някои от несъвместимите ви черти с първия ти мъж по-късно. И аз съм разведена, при мен много неща избиха след раждането на детето, факт. За зависимостта си много права.

Общи условия

Активация на акаунт