Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (83) - февруари 2019

• 114 339
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София
Здравейте! Изпуснах ви Simple Smile
Не съм играла отдавна, но днес получих мейл, че печеля от томболата на Биодерма маска за лице Sensibio Simple Smile

# 1 051
  • София
Честито!
И Даниела Димитрова от Стара Загора печели (предполагам са нашите хора).

# 1 052
  • София
Аз за пръв път играх и спечелих, малко на шега се включих, но...
В Кока-Кола напоследък няма игри с кодовете, освен стандартните кодове за кино, Доминос, Озон... Дали подготвят нещо?

# 1 053
  • при късмета
В Кока-Кола напоследък няма игри с кодовете, освен стандартните кодове за кино, Доминос, Озон... Дали подготвят нещо?
От 25.02 започва нова игра в спаркс, капачките са сребърни. Предполагам пак ще е със специални кодове, но за сега няма наградите

# 1 054
  • burgas
Ееее напоследък повечето игри са с награда куфар.Някъде евтин внос ли намериха?Не че съм спечелила досега Grinning

# 1 055
  • Стара Загора
Явно в магазина ще се дават отговорите за стикитата, аз ги броя 8, дали са толкова нямам идея. Тези на 11 страница ги броя за две Laughing

# 1 056
  • София
И аз печеля от томболата на Биодерма /маска за лице Sensibio/ Grinning

# 1 057
  • София
Благодаря, ма ко.
Понеже не съм чела предната тема до края и тази до сега, обсъждахте ли данъчните декларации? Ако да, ще ходя да търся и чета, че да попълня моята Simple Smile

# 1 058
  • при късмета
Кажи какво имаш да питаш по декларацията

# 1 059
  • София
ма ко, трябва да я прегледам и да си видя бележките вкъщи. Може ли да ти пиша на ЛС или тук да пиша, ако имам въпроси?

# 1 060
  • при късмета
Пиши на лични, няма проблем.

# 1 061
И аз чакам  и съм си събрала капачки за регистриране Wink

# 1 062
Явно в магазина ще се дават отговорите за стикитата, аз ги броя 8, дали са толкова нямам идея. Тези на 11 страница ги броя за две Laughing
Не, просто са го написали тъпо в краткия анонс. Ето пълния текст:
7.2. да отиде на lidl.bg/stikeezgame, където да посочи верния отговор от дадените три възможности.

# 1 063
Не, просто са го написали тъпо в краткия анонс. Ето пълния текст:
7.2. да отиде на lidl.bg/stikeezgame, където да посочи верния отговор от дадените три възможности.
четох правилата и се чудех, къде са тези полета за попълване /не ги открих/ - хората с голям надпис са си го написали  СТАРАТИРАТ НА 25ти Laughing

# 1 064
  • Varna, Bulgaria
Вчера ме изненадаха приятно,че печеля Нутрибулет от Активиа.

Общи условия

Активация на акаунт