Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (83) - февруари 2019

• 114 313
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 1 125
  • Сливен
В момента.

# 1 126
# 1 127
  • Сливен
ConfusedDisappointedТака се бях нахъсала за награди,а те пак едни и същи-кенове,екскурзии и ключодържатели....Astonished

# 1 128
  • Под Слънцето
Не знам какво е Ед Шийран, но наградите  НЕ МИ ХАРЕСВАТ! Пак ни мятат по върбите с тез ключодържатели Sad
Жалко, че имам 3 капачки и се надявах  наградите  да са нещо читаво. Пфу!

# 1 129
ConfusedDisappointedТака се бях нахъсала за награди,а те пак едни и същи-кенове,екскурзии и ключодържатели....Astonished
То добре екскурзии, ама тук теглят само един победител (който ще отиде с двама приятели) до...Румъния 😂😂😂

# 1 130
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
И на мен не ми харесаха наградите.....

# 1 131
  • при късмета
Нещо не разбрах пак за спаркса. В сайта можеш да играеш само за билет за концерт, а останалите награди са с надпис на капачката вместо код, както за кутиите. Правилно ли съм разбрала?
И аз очаквах повече от тази игра, като награди. Приема всички кодове за специални между другото, не само от сребърните капачки.

Фъстъците на роис си остават неоткриваеми, поне за мен.

# 1 132
Тъкмо се канех да чета правилата в Спаркс. Една екскурзия! Много щедро!

# 1 133
  • плевен

Здравейте.  Регистрирах се , но не успявам да влезя . Въвеждам си име и парола и до там , а не ми изписва да са грешни . Някой да е имал подобен проблем?

# 1 134
Не знам какво е Ед Шийран, но наградите  НЕ МИ ХАРЕСВАТ! Пак ни мятат по върбите с тез ключодържатели Sad
Жалко, че имам 3 капачки и се надявах  наградите  да са нещо читаво. Пфу!
Ед Шийрън е страхотен изпълнител. Бих участвала, но този My Sparx ми е пълна мъгла и нищо не разбирам. Ще се опитам да прочета правилата и да схвана идеята. Някой тепърва прохождащ има ли шанс да спечели или да не си губя времето?
Поздрав за всички с любимата ми песен на Ед Шийрън. Heart Eyes
https://m.youtube.com/watch?v=lp-EO5I60KA

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 18:57 от Боби ;)

# 1 135
В колко часа регистрирата кодовете на Орео? След 12, или сутрин към 6-7 - кога е по-добре?

# 1 136
  • Пловдив
от форумната игра . 😀

# 1 137
В колко часа регистрирата кодовете на Орео? След 12, или сутрин към 6-7 - кога е по-добре?
Имам спечелени  сутринта, но тази сутрин не стана.

# 1 138

Здравейте.  Регистрирах се , но не успявам да влезя . Въвеждам си име и парола и до там , а не ми изписва да са грешни . Някой да е имал подобен проблем?
Нямам проблем с влизането, проблема ми е с непрекъснатите им безумни промени и все по-трудното печелене на точки.
Влиза се с имейл и парола.

# 1 139
  • Сливен
За екскурзията-могат да спечелят 3ма,но тези трима всъщност трябва да  имат регистрации в СПАРКСА и да качват заедно кодове.
Тук са правилата- https://www.coca-cola.bg/oficialni-pravila-na-igri-i-promocii/ig … la-Coca-Cola-Zero
И малко снимки:
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт