Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е разликата между тази тема и темата за „бърз растеж на косата“?
Какви са някои от стратегиите и методите за стимулиране на растежа на косата, споделени и обсъдени в дискусията?
Какви продукти за грижа за косата използват участниците?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е разликата между тази тема и темата за „бърз растеж на косата“?
Тази тема се различава, защото поставя конкретна времева рамка и изисква от участниците да споделят снимки на косата си всеки месец, за да проследяват напредъка си. Периодът на предизвикателството е до 15-ти юни, като целта е минимум 5-7 см чист растеж през този период. Участниците също така споделят своите рутинни грижи за косата, продуктите, които използват и техните съвети за насърчаване на растежа.
-
Какви са някои от стратегиите и методите за стимулиране на растежа на косата, споделени и обсъдени в дискусията?
-
Какви продукти за грижа за косата използват участниците?
-
Какви стратегии за грижа за косата споделиха участниците?
-
Какви са основните стъпки в грижата за косата, споменати в публикациите?
През последния месец (че от тогава не съм писала) всяка седмица правя по една Olaplex терапия (редувам една седмица стъпки 1 и 2, на следващата седмица - стъпка 3) и по една с еластисайзър. Рядко ми остава време да се намажа и с едни масла уж за ускоряване на растежа (някакви индийски) - може би след някой друг час, ако не ме домързи, ще ги намажа върху еластисайзъра да си попиват и те в косата.
).
Изредих три различни серии за коса (възстановяваща и хидратираща на Garnie и някаква британска био серия за мазна коса), за жалост обаче, и след трите косата ми беше твърда и заплетена, пълна кошница... носех си само термозащитното спрейче на Macadamia Weightless Moisture (което изобщо не харесвам и мъкна само по пътувания със самолет, че да не е ме е яд, ако се разсипе в багажа, хаха) и с него положението ставаше още по-зле. В един момент вече нямах търпение да се прибера и да си измия косата с моите си неща - явно дрогерийните грам не ми понасят. 

.
. Хем си знам,че подобни неща не са за мен. Първия път беше ок,но след второто боядисване/с Олаплекс разбира се/ косата ми е в меко казано ужасно състояние. Вкарвам в действие Лалга с ампули ,шампоан и маска да видим ще се оправи ли положението. Не съм голям оптимист обаче.