За всички Юли е далече, но бебетата гъделичкат вече

• 40 447
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
  • Сандански
Благодаря ви момичета ♥️, май ще го пропусна полижинакса. Все пак нямам нито сърбежи, нито други оплаквания. Много се колебаех и само се чудих дали да не го почна, но сега няма.

# 571
Аз също съм с увеличен секрет, с чисти микробиологии винаги и никога не са ми предписвали нищо, не зная дали е правилно или не обаче.

# 572
Честита баба Марта! 🅾🅾

# 573
Честита баба Марта!
Полижинакс слагах за една седмица в 7 г.с., предписаха ми го в Щерев.
Точно преди да забременея лекувах кандида с гинопреварил, пробиотик био култ кандеа ( получих адски запек от него) и се киснах в смрадлика (тетра). Излекувах се за две седмици.

# 574
Честита Баба Марта!
Бъдете румени ,засмени,гиздави и здрави,честити и силни!
Бъдете като пролетта - сила за всичко красиво!
Аз на 6-ти ще ходя за резултатите от изследванията и като чета за тея гъби, много се притеснявам да нямам и аз. Като цяло нямам сърбеж, парене или друг дискомфорт, но си имам течение, понякога повече, понякога по- малко. Като пусках микробиологията беше по- обилно и сестрата изказа съмнение за гъбички, та да видим.

# 575
Честита Баба Марта!
Аз на 6-ти ще ходя за резултатите от изследванията и като чета за тея гъби, много се притеснявам да нямам и аз. Като цяло нямам сърбеж, парене или друг дискомфорт, но си имам течение, понякога повече, понякога по- малко. Като пусках микробиологията беше по- обилно и сестрата изказа съмнение за гъбички, та да видим.

И аз чух думите : " Изглежда ми на гъбички" , но микробиологията ми след това беше чиста,  а течението ми си продължава. Така че не се притеснявай. 😊

# 576
Честита Баба Марта!

Ако нямаш сърбеж е малко вероятно. А дори и да имаш не е гаранция. Аз преди две седмици имах сърбеж и дискомфорт при уриниране и бях сигурна, че има растеж, а микрото на урина и на влагалищен секрет ми излезнаха напълно чисти.

# 577
Аз също имам течение, някои дни по-силно като че ли. Като ми вземаха проба за микробиология преди 2-3 седмици ми казаха, че е възможно да има нещо, но после на резултатите не излезе нищо.

Честита Баба Марта! Здрави и щастливи!

# 578
  • София
Честита Баба Марта и от мен!!! Heart Eyes

# 579
Честита Баба Марта и от мен!!! Heart Eyes

Честита Баба Марта бъдете живи и здрави

# 580
Честита Баба Марта!

# 581
 Честита Баба Марта!

Предстои ми пътуване на около 2000км. Замислям се за колан за бременни. Ползвал ли е някой и можете ли да препоръчате модели.

# 582
На мен пък понеже микробиологията ми е чиста, но имам течение, ми изписаха  Полижинакс. Но в листовката пише: Този лекарствен продукт не се прилага по време на бременност и кърмене. И от една седмица се чудя да ги слагам ли или не. Някой слагал ли е полижинакс.

При мен също микробиологията ми е чиста, но имам течение и нищо не са ми изписвали, каза ми, че е нормално.

# 583
Аз ползвах Макмирор, надявам се втория път да е нещо по-малко на размер Simple Smile

За колана: аз си ползвам наличния, но си го слагам само през гърдите, не през корема. Миналата бременност имах една злополука, при която, ако не си го бях сложила, щях да чукна стъклото с глава.

# 584
Честита баба Марта! 😍
Онзи ден на ФМ Марков ме посъветва да увелича магнерота от 3х1 на 3х2 таблетки заради твърдата матка. Магнерота го пия от 16 г.с като го започнах 3х2 за седмица и след това намалихме на 3х1. В момента съм в 20 г.с и снощи се събудих от сън с такова втвърдяване и не можах да спя цяла нощ. И от днес го увелих както ме посъветваха на ФМ, но много се притеснявам, защото в листовката пише, че дневната доза е 3х1 и не знам дали е възможно да се предозирам, тъй като пия и нош па 3х2 и при нужда еспумизан. На консултация съм на 11ти и до тогава мисля, че ще се побъркам...🤭

Общи условия

Активация на акаунт