За всички Юли е далече, но бебетата гъделичкат вече

• 40 442
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
След 12 дни слагане на едни огромни глобули, на които им викам "яйцата" и заради които се налагаше да ходя по цял ден с превръзка, ОЩЕ имам Кандида Ноналбиканс. Ще ми се да ги хвана една по една тези кандиди и да ги избия, честно!

# 556
Много са упорити тези гъбички, и аз се боря. Сега последно слагам гинофит гел и после ще засека две седмици да пусна микробиология и да видя какво става. Аз включих и пробиотици два вида и биозин мама, за да ги боря, но не знам дали ще стане.

# 557
Много са упорити тези гъбички, и аз се боря. Сега последно слагам гинофит гел и после ще засека две седмици да пусна микробиология и да видя какво става. Аз включих и пробиотици два вида и биозин мама, за да ги боря, но не знам дали ще стане.

И аз пия пробиотик и биозин мама, но засега без ефект Sad Бляк.

# 558

А с какви лекарства ги лекуваш? Аз до сега само клотримазол съм слагала. А иначе чета че гино-певарил се справя успешно с кандидата, но доктор трябва да го изпише. И аз не знам вече какво да правя.

# 559
  • Сандански
 На мен пък понеже микробиологията ми е чиста, но имам течение, ми изписаха  Полижинакс. Но в листовката пише: Този лекарствен продукт не се прилага по време на бременност и кърмене. И от една седмица се чудя да ги слагам ли или не. Някой слагал ли е полижинакс.

# 560
И аз изхабих 4 опаковки (х 6бр) Гинофит, но по друг повод (мъчихме стрептококи ) гелчета и пробиотик за вагинална флора ,но не помогнаха за тая гадина. 
На 2рата МВ всичко беше чисто (освен това което основно лекувахме)
Пих антибиотик скоро и с него приемах Фемифлора, Прокомбо прегна и Гинофит. На контрола след 2 седмици , и аз се моля да няма гъби 🍀

# 561

А с какви лекарства ги лекуваш? Аз до сега само клотримазол съм слагала. А иначе чета че гино-певарил се справя успешно с кандидата, но доктор трябва да го изпише. И аз не знам вече какво да правя.

И аз съм с гъбички изписаха ми гино-певарил но от него нямаше ефект.
Чакам сега да видим с какво ще продължа.

# 562
На мен пък понеже микробиологията ми е чиста, но имам течение, ми изписаха  Полижинакс. Но в листовката пише: Този лекарствен продукт не се прилага по време на бременност и кърмене. И от една седмица се чудя да ги слагам ли или не. Някой слагал ли е полижинакс.

Ако микробиологията ти е чиста не знам защо трябва да използваш Полижинакс. Аз съм го използвала преди да забременея по повод гъбички и силен дискомфорт. По скоро става въпрос за увеличен цервикален секрет, аз също имам такъв, с който май няма как да се борим 😊

# 563
Меги къде и при кого си водиш
,..

Последна редакция: чт, 28 фев 2019, 22:51 от Megi8988

# 564
Лично аз не съм, но моя близка разви Кандида през бременността и й го изписаха. Каза, че при нея е подействал, въпреки че и тя много се чудеше на листовката. Иначе при чиста микро не би трябвало да взимаш каквото и да е, може просто да си имаш физиологична левкорея.

# 565
Здравейте, предния път когато бях на преглед и аз разпитвах за шийката - над 3 см. е напълно нормално. Моят АГ ме вика на преглед на всеки две седмици задължително. По здравна каса е, но от там ползваме само безплатните изследвания, които ми се полагат. На всяко посещение си плащам ехографа + допълнителни изследвания (които не влизат по ЗК), ако има нужда.

Моя също си ме вижда по-често,но за плащане и дума не е станало.А ако има нещо за пускане извън това,което се полага,си ме вика в другата клиника ,правят ми изследванията и ме вписва ,че уж 3 дена съм лежала и готово.Отново нещо не плащам.

По-добре не споделяй какво точно прави докторката ти, защото ми звучи доста незаконно. 😂😂
Моята ЖК е безплатна разбира се, а ехографа си го заплащам отделно. Мисля че здравната каса поема само два ехографски прегледа за цялата бременност,което си е крайно недостатъчно в днешно време.

Явно и той така смята и не си брои ехографа..За мен е важна човечността и вниманието, като ви чета ,че плащате се благодаря,че съм уцелила правилния гинеколог.

# 566
Megi8988, явно си попаднала на човечен лекар, което си е голяма рядкост. От моят бях много доволна в началото,  т.к. с негова помощ преборих една уреаплазма преди да забременея, но напоследък го е подкарал доста меркантилно. От него ако зависи всяка седмица ще го посещавам...

# 567
Здравейте, предния път когато бях на преглед и аз разпитвах за шийката - над 3 см. е напълно нормално. Моят АГ ме вика на преглед на всеки две седмици задължително. По здравна каса е, но от там ползваме само безплатните изследвания, които ми се полагат. На всяко посещение си плащам ехографа + допълнителни изследвания (които не влизат по ЗК), ако има нужда.

Моя също си ме вижда по-често,но за плащане и дума не е станало.А ако има нещо за пускане извън това,което се полага,си ме вика в другата клиника ,правят ми изследванията и ме вписва ,че уж 3 дена съм лежала и готово.Отново нещо не плащам.

По-добре не споделяй какво точно прави докторката ти, защото ми звучи доста незаконно. 😂😂
Моята ЖК е безплатна разбира се, а ехографа си го заплащам отделно. Мисля че здравната каса поема само два ехографски прегледа за цялата бременност,което си е крайно недостатъчно в днешно време.

Явно и той така смята и не си брои ехографа..За мен е важна човечността и вниманието, като ви чета ,че плащате се благодаря,че съм уцелила правилния гинеколог.

Не си мислете,че и вие не плащате, просто ви се взема от здравната каса и то в пъти повече от цената на ехографски преглед. Не ви преглеждат безвъзмездно. 😊 Но това няма значение, важното е бременността ви да се следи качествено. Аз мисля,че също съм попаднала на лекар, на който срещу труда му, се заплаща. 

# 568
Здравейте, момичета 😊 искам да ви попитам, тези които сте 20-21 седмица, на ФМ колко мм измериха носната кост на вашите бебчета?

# 569
  • София
Здравейте, момичета 😊 искам да ви попитам, тези които сте 20-21 седмица, на ФМ колко мм измериха носната кост на вашите бебчета?

Здрасти Simple Smile аз днес бях на ФМ и сега си проверих резултатите - 6 мм е носната кост

Общи условия

Активация на акаунт