Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~196

• 35 110
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Значи Ведат, не само, че се е оженил за жената на Кемал, заживял е в неговия дом...но му е взел и сина.....

# 166
Ани,така е!Трагедия,разтроих се.... ooooh!

Кемал поиска да остане сам...

# 167
А Рейхан къде отиде - сякаш имаше някакви детски играчки, може би на Керем.... Thinking

# 168
А Рейхан къде отиде - сякаш имаше някакви детски играчки, може би на Керем.... Thinking
Ами май са в близка къща!Там имаше и снимки на детето от малък...

Рейхан се среща с Ася и я попита кога се е събудил Кемал и защо не са й казали....

# 169
Появи се и момиченцето! PeaceКемал я попита дали се е изгубила,кои са родителите?Детенцето му каза майка-Рейхан,баща-Ведат!И Кемал се досети ...

Ами мисля,че това е за тази вечер! Peace

Обикновено 1-ви епизод го дават без реклами!После следва повторение! Peace

# 170
Кемал видя дъщерята на Рейхан и Ведат - попита как се казва баща й и детето каза Ведат...

Злати - те всички къщи май се еднакви - и къщата на чичото и лелята на Кемал е същата като другите...

Обаче когато Рейхан отиде при лелята, тя й затръшна вратата....

Нали още не са давали защо Рейхан се е омъжила за Ведат.... Thinking

# 171
Цитат
Нали още не са давали защо Рейхан се е омъжила за Ведат.... Thinking
Ани,аз поне не съм видяла!Но мисля,че това ще е 1-ви епизод!Нали ги дават без прекъсване,рекламата е накрая!

# 172
Злати може би така ще свърши епизода  Thinking
Но ще чакам може да пуснат фрагман....

# 173
Ще има фрагман...изписват долу вдясно,където се отброяват минутите....

# 174
Значи -  аз отидох  на  първа страница на ФОКС - само там  мога  да  гледам  и  то  все  прекъсва,  чакам  1  мин. и  после пак  започва.
Изчетох  ви  набързо.
Какво  знам  от  преди - това  цялото  имение  е  на   баща  му  на  Кемал  и  Туран  Юсел  бей  и    брат  му  Ердоган.  В  това имение  има  3  къщи.  В  едната  къща  живее семейството  на  чичото,  който  е  болен  от  Алцхаймер,  другата  къща  е  на  бащата  и  майката  на  Кемал  и  Туран,  които  са  умрели,  третата  къща  е  на   дядото  и  бабата  на  Кемал, Туран  и   Едже.
Мисля,  като  гледам  снимките,  че  Рейхан отиде в  къщата,  където  са  живели  тя,  Кемал  и  детето,  защото  в  тая  къща  имаше  всички  спомени  и  останали  снимки и  вещи   на  тях  тримата.
Рейхан отиде  там и  започна  да плаче,  когато  при  нея  дойде  Едже.
А  Кемал  вероятно  отиде  в  другата  къща -  мисля,  че  е   на  дядото  и  бабата,  защото  там  всички  мебели  бяха  покрити,  значи  там  не  живее никой.
А Рейхан, Ведат  и  двете  деца  живеят  в  голямата  къща,  дето са  живели  като  деца  Кемал  и  Туран.

Не знам  така  ли  е,  ама  така  го  разбирам.  Бризчето  ще  го  разкаже.

А оня  мъж,  който  отиде  при  Кемал  и  го  изведе  от  клиниката  се  казва   Кайхан  и  е  най-добрия  приятел  на  Кемал.

# 175
Ето фрагмана....

2. Bölüm 1. Fragmanı

https://www.fox.com.tr/Vurgun

Vurgun 2. Bölüm 1. Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=NgX-Xa2ar4A

# 176
Пуснаха фрагман - стори ми се, че Рейхан каза на Керем, че Кемал е негов баща.....

Злати радвам се, че заедно изгледахме епизода - благодаря за споделеното  Hug

Започва повторението......

# 177
Ани Hug,сега ще видя началото!Благодаря за компанията! bouquet

Сиси Hug,за поясненията!

# 178
Свърши ли първата  серия ??

Тя трябва да  трае  2  часа  35 минути  и  09 секутди.
Щях да ви  помоля да видите  времето,  ама сериала  е  излъчен.

Любими мои,  много  ви  благодаря.  Добре че сте вие,  иначе  аз  и  картинки  не  мога  да   намеря.

Приятна  вечер  и  всичко  най-добро.

Аз  ще  изгледам още веднъж  първа серия,  дано да   не прекъсва.

# 179
1-ви епизод е гледан семейно с приятели в ресторанта....

Общи условия

Активация на акаунт