Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~196

• 35 115
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Добре дошла Ипек казва Сюрея...Ипек се надявала да няма никой....

Приготвих всичко което каза Ипек! Каза Ниргюл...

Сюрея предлага да пият кафе с Ипек....

Фикрет не се прибра снощи казва Сюрея....

Да не говорим за него сега Сюре я! Аз взех решение развеждам се..

Сюрея й каза да не бърза....И те се върнали от ръба на развода....

От доста време не вървят нещата между нас каза Ипек...

И без това още от началото не тръгнаха нормално каза Ипек...

Какво значи това каза Сю?

# 226
Есма и Къймет обсъждат какво да правят за да ги сдобрят Ипек и Фикрет..

Ипек е твърдо убедена да се разведе... Фикрет не ти ли каза ?

Значи и той знае за това нейно решение така ли? Каза Есма

Есма звъни на Фарук.... newsm78

Говорил ли си с Фикрет ? От Къймет научих че се развеждат !

# 227
Гарип отиде при Фарук....

Каза че Фикрет иска да прехвърли дяла си на него...

# 228
Есма звънна на Фарук и му каза какво й е казала Къймет..пита за Фикрет

Гарип отиде при Фарук и Акиф и им каза че Фи му продава акциите

....сега са думите на Ипек от откъса...

# 229
Охаа ... Сюрея си е баш Есма султан номер 2

# 230
 Всички сме изнервени каза Сю на Ипек...

Изнервени сме просто така ли каза Ипек ?

Аз постоянно си мълчах от както съм дошла , а ти ми се правиш на Есма султан

От конака където беше изгонена ,сега се правиш на господарка казва Ипек....

Малееееееееееее голяма злоба ема у змийчето....

Ти просто си един добър отбор с мъжа ти и ви провървя каза Ипек

Именно!!!!!

Виж ролите ни се промениха Сюрея казва ипек...

Едно време аз се борех за място и позиция в този дом сега ти се бориш за стола на господарка....

# 231
Цитат
Ти просто си един добър отбор с мъжа ти и ви провървя каза Ипек

Именно  Peace Нека не се лъжат.

# 232
Мустафа се обади на Фарук и му каза че е видял Фикрет и Адем заедно....

=================

Сега видях,че новият сериал с Баръш Ардуч  ще го дават в сряда и ще е конкурент на ''Вургун''

Последна редакция: пт, 08 фев 2019, 21:05 от Zlatina3

# 233
  • Варна
Сю каза, че днес няма да ходи в школата. Фа я пита как върви всичко и тя каза, че няма да ходи в школата, че е помолила Гарип да се грижи  за Есма, а тя ще се обади на Ипек.
Фа я подиграва, че била султанката на конака. Сю се сърди.
После фа пита Фи къде пак е изчезнал и не се е погрижил по въпроса с Ипек. После каза на Мустафа да го наглежда.
Ипек и Окан. Ипек се извинява за случилото се. Той казва, че съжалявал, че е попаднал в тази ситуация. Според Ипек вместо да за празнуват новите си партньори и сделки, те се занимават с безсмислени неща. После Ипек каза, че иска да продължат да работят, а тя е взела решение да се раздели с Фикрет. Той каза, че се надява да не е той причината за този развод. Тя каза, че той бил последното, което я накарало да вземе вече това решение. После го помоли за малко време, защото трябвало да си намери дом и да устрои нещата около себе си. Окан предложи да ѝ отпуснат аванс за да се справи по-лесно.тя каза, че имала пари и няма нужда.
После се обади Сю и я пита как е – искала още вечерта да ѝ звънне, но решила да не я притеснява. Искала да си поговорят и предложи на Ипек да отиде в конака, защото не ѝ било възможно да излезе. Тя се съгласи, защото и без това трябвало да си вземе нещата от там.
Адем и Гюнеш щели да обядват заедно. Гюнеш – ох бе много говори – дава нареждания за подредба на масата. Приятелката, коят дойде пита за пръстена и я пита дали си е намерила годеник вече. Ди чу разговора, но и Гюнеш я видя и каза, че искала да поговорят макар да не знаела какво точно ще си говорят. Казва, че не е имала за цел да я прави на глупачкта на първата им среща. Каза още че не смятала че точно тя е причина за развода им. Ди я пита даали казва това за да ѝ олекне на съвестта. После каза, че те с Адем имат дете и няма да допусне това дете да бъде объркано от техните взаимоотношения.
Гарип се чувствал добре в градината. Отърсвал се от стреса.. Фик каза, че има предложение за него- искал да си продаде дяла от фирмата. Предлага Гарип да го откупи за да остане в семеството. Гарип каза, че не знае какво да каже. фикрет предложи да помисли и да му каже решението си.  После Гарип и ЕАсма са в градината. Тя го пита какво точно иска да направят двамата. После тя иска вода, но той забравил да вземе. Тя го пита какво му има, а той каза, че всичко било наред и просто изпълнявал нареждането на лекаря да спортува Есма повече.
Акиф каза, че изненада от Фикрет рано сутринта означавало, че ще има нещо притеснително. После пита Фарук какво ще правят с Фикрет. А Фа пък питаше Озгюр дали ще продължи да работи с тях след случилото се. Тя каза, че би искала да продължи.
Адем пита Фик какво решение е взел. Да – каза Фик, но първо иска да продаде дяловете си от фирмата и с тези пари да се включи като съдружник. Адем го пита на Окан ли и после казва, че се шегува. Пита на кого и Фик каза – на втория ни баща – Гарип.
Гюл продължава да се ядосва на Анастасия и казва, че няма да ѝ даде децата и ще го каже на Сю. Анастасия идва и пита дали не е добре тя да вземе детето, но Гюл каза, че няма да ѝ го даде. Ан каза, че не е добре детето да стои постоянно в кухнята.
В кухнята Сю каза, че просто трябва да свикнат с Ан, защото на всички иначе ще им е още по-трудно. После помоли Нур да обясни на Ан и за това, което трябва да прави за Есма.
Идва Ипек. Тя каза, че се надява да няма никой в конака. Тя помоли Нур да ѝ помогне да събере нещата си. Сю пък каза Гюл да им направи кафе за да го изпият заедно.
Гюл продължава да се ядосва на Ан и казва, че дошъл заместника на Есмератора и Сю вместо да защити нея защитавала Ан. Нур пък каза да направи за момичетата кафе и да не мисли повече.
Сю сподели на Ипек, че на всички им е трудно да приемат новото в конака. Сю се опита да каже за Фик, че вечерта не се е прибрал. Ипек каза, че не иска да говорят за него, защото вече е решила и се развежда с него. Сю се опита да ѝ каже да не прибързва с решението. Ипек казва, че нещата между тях изобщо не вървят и накрая смутолеви, че и от самото начало не са вървели. Сю пита какво значи това.
Есма и Къймет. Есма казва, че трябва да направят нещо за да ги сдобрят. Къймет казва, че Ипек е права и винаги Фикрет напада Ипек, но сега тя вече е твърдо решена и ще се разведат. Есма пита дали Фикрет знае за това. Къймет каза, че той знае, защото Ипек му е казала. Есма се разфуча, че това е грешно решение и те не бива да го допускат, но Къймет казва, че и тя говори неща, които не бива да се допускат. Къймет казва, че това е най-правилното и после мърмори, че тя на тези години се женела пък решила на нея да дава акъл кое е правилно и кое не.
Есма се обажда на Фа и пита дали е говорил с Фикрет. Казва, че от Къймет разбрала, че ще се развеждат. Фа каза, че е говорил с него, но не е ставало дума за развод.
Гарип идва във фирмата и Фа казва, че е говорил с Есма, която е ходила в Къймет и че той мислел, че са заедно. Гарип каза, че е дошъл заради Фикрет и казва за предложението му да продаде дяловете си.
Сю и Ипек почти се скараха. Сю ѝ казва, че всички са напрегнати и в такъв момент не бива да вземат решения от които зависи живота им. Казва, че и го говори това като приятелка. Ипек я пита как могат да бъдат приятелки. Тя откакто била дошла Сю се държала като султанка в конака и дори седи на стола, където Есма посреща гостите си. Казва, че се прави на господарка в конака, от който била изгонена. После казва, че тя просто е един добър тандем със съпруга си и затова ѝ е провървяло и тя е вече султанката в този конак. Водела била борба за мястото на господарка и спечелила.
Фа пита Мустафа къде е Фикрет и разбраха, че е на автогарата и ще прави съдружие с Адем – това си шушукали работниците наоколо. Още от сутринта били заедно с Адем и вероятно наистина са намислили нещо.
Савнем е при Ди и каза, че нямало да може да я изгони от тук, докато не се разберат. Каза, че все още я нарича леля. Ди каза, че това е друго, но Санем каза че онова в корема ѝ е истина и те ще продължат да са заедно и тя и Сю и ще се грижат и ще преживяват една за друга.

# 234
За мен Ипек изобщо не е права по отношение на Сюрея - тя влезе в конака с цел да стане султанка и през трупове ако трябваше ще мине, за да осъществи мечтата си....

Сега Сюрея не се бори за мястото на господарката, а се опитва да помогне всичко да си е както е било и да помогне на Есма...Поне за мен у Сюрея няма амбиции както беше при Ипек....
Но Ипек си знае своето.....През какъв ад мина Сюрея, докато Ипек беше любимата снаха....и какви гадости правеше Ипек....Хич да не ми пробутват сценаристите, че Ипек е бяла и добра.....

ПП - Бризче благодаря за превода  Hug Hug

# 235
И аз не съм съгласна с "новият" образ на Ипек. Всички я знаем от начало каква беше. Но пък Сюрея започва да прилича все повече на Есма - не е лъжа. Поне беше честна, за разлика от трола, който ако започнем да броим пътите, които стори зло, списъкът край няма да има.

# 236
Тейзето каза на Дилара, че Гюнеш и Адем се разделили...

И затова ли е получила пръстен пита Дилара....

Гюнеш така й била казала....Дилара я пита колко достоверни приятелки има....
Дилара каза, че и тя ще изживее живота си както си знае....

Иначе ако продължа така ,ще се разпилея и тези ще ми вземат и детето някой ден каза Дилара.....

# 237
Осман пита Анастасия свикнала ли е...Било й трудно, но ще свикне....

Есма нареди на Нургюл да се обади на Фикрет непременно да дойде за вечеря.....

Есма иска сарми за вечеря ,а Сюрея и каза че докато липсвала направили друго меню с Ниргюл....

И Есма се разстрои....

# 238
Фикрет пристига весел, весел в офиса...а Фарук е ядосан за случващото се

# 239
Фикрет си свирка и пристига в офиса..

Шефа ви в стаята ли си е каза Фикрет...

Ти с нас подиграваш ли се каза Фарук

Казах ти че не искам да виждам Окан тук!...

Аз ще продам акциите си,поне някой познат да ги вземе казва Фикрат....

Правиш голяма грешка Фикрет недей каза Фарук...

Предпочете някой непознат пред мен каза Фикрет....

В твоите очи никога няма да се променя знам...И за съжаление в живота и тези които им се е дало втори шанс ,не се обичат много каза Фикрат....

Ще предпочетеш Адем пред мен така ли?

Адем ми е брат все пак! Окан кой беше???

Общи условия

Активация на акаунт