Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~196

• 35 118
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Сега като гледам тези сцени и си мисля, как действаше Фарук с Джан - дори му беше намерил работа през океана, за да се отърве от него....
А сега Фарук не се опита да разбере брат си.....защо не иска да вижда Окан....

# 241
 Ако бях пораснал в конака на Боранови сега щях да знам как да бъда татко - казва Адем....

Затова ли помагате на Фикрет - пита психоложката....

Аз съм му длъжник .. заради мен той изтърпя много неща казва Адем....

Фикрет бил имал две деца и щял да му бъде подкрепа на Адем.....ще му помага да се справи като баща....

Да ! Подкрепата е хубаво нещо Адем...Но повярвайте ми ,на вас най-добре детето ви ще ви научи как да сте добър баща - казва психоложката....

# 242
Сенем е ядосана на Гюнеш....тя й обяснява случилото си с Адем

...и от откъса...

# 243
Сенем - Гюнеш...

Безсрамница ! И аз цяла нощ се притеснявах за теб..А тя взела че си сложила пръстен на ръката..

Гюнеш иска да обясни....Не е знаела, че Адем ще направи това....

Него го нямаше цял ден ! И аз бях сама ! Отворих лаптопа и видях че е наел къща в Бурса... И си помислих че иска да си замине...

Прибрала се...Адем попитал защо е закъсняла....

За първи път и за мен някой да се притесни каза Гюнеш...И след това й дал пръстена....

И ми каза че и с мен и без мен с Дилара нямало да продължат пътя си заедно.....

# 244
Сюрея казва на Фарук да се успокои....Фарук искал да хване Фикрет и да го набие.....

Адем ни даде конака ,спаси Фикрет ,дойде и на сватбата без да създаде главоболие ...Дали не може да се е променил Адем и омекнал казва Сюрея....

Те са много близки и сходни като характери с Фикрет и се допълват....Дали не иска да се промени и ние не ми даваме този шанс каза Сюрея....

Фарук пита дали да го остави.....

И да го оставиш той няма да си тръгне Фарук казва Сюрея....

# 245
Фикрет е при Ипек да види децата....

Сигурно са ти казали че искам развод Фикрет - казва Ипек...

Мисля че това решение трябваше да го вземем.заедно Ипек....

Фикрет й казва, че с Адем ще стават съдружници....

Няма да мога да те слушам повечее Фикрет - казва Ипек... Смееш се на моето желание за работа ,а ти сега ми говориш за смешни неща...Вземи моля те и подпиши ,и да не усложняваме повече Фикрет...

Няма съд в тази държава която ще може да ни разведе Ипек казва Фикрет....Тръгвал си, но ще дойде отново да си поговорят....

# 246
Дилара си тръгна и се върна..влезе в тоалетната, ама май никой не я видя..... Thinking

# 247
Дилара си тръгна първа,но се върна и влезе в тоалетната,но никой не я видя!После колегите й си тръгнаха и тя остана сама....а дръжката на вратата падна и Дилара остана  заключена в тоалетната...
Обади се на Ясемин,но я спряха полицията....

# 248
Фарук ще ходи да говори с Адем - ето защо ще бъдат заедно в болницата когато Дилара ражда....

Дилара е заключена в тоалетната....Звъни по телефона на Ясемин....

Дръжката се счупи на тоалетната и се заклещих помогни ми Яясемин....Ама Ясемин я спря катаджия сигурно е направила нарушение....Документите на колата не са изрядни ще трябва да дойдете до участъка....

# 249
Сигурно Фарук звъни....Адем и Гюнеш се чудят....

Дилара звъни на Ясемин, но тя не отговаря...Звъни на Адем.....

Сега двамата с Фарук ще разбият вратата..... Grinning

# 250
Фарук е открил новия дом на Адем....

Е сега ще се обади Дилара и с Фарук ще хукнат към училището....

и Гюнеш остана сама...

# 251
Адем куца, ама върви тълкова бързо, че Фарук подтичва след него и не може да го настигне.... hahaha hahaha hahaha

# 252
Ох напуши ме голям смях  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Адем как подскача  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 253
И гледаемостта скочи в ЮТуб като започнаха виковете и появата на Адем и Фарук при Дилара.... Laughing

# 254
Направо ме заболя корема от смях с тези двамата - големи артисти  Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт