Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~196

• 35 147
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Интересно предложение за брак....

Злати дано линка с превода да ми се отвори, че само картинки гледам....

# 331
Ани,в началото е имало превод ,но сега спряха....

Във фейса няма ли превод?

Кемал няма пари и иска от леля си...

Хайде Кемал отиде във фабриката....обадиха се на брат му....

Пазачът каза на Кемал,че Ведат е дявол/шейтан.....

# 332
Злати не намирам някъде превод във фейса - ама не мисля, че има такъв - сериал с участието на Еркан не биха го превеждали в нито една група....

# 333
Да не би Керем да е бил болен от нещо и е трябвало да има брат или сестра, за да бъде спасен...и затова Рейхан да се е омъжила за Ведат и имат дъщеря....
По тази логика, Рейхан е можело да забременее инвитро от неизвестен донор и резултата би бил същия....

# 334
Ани,и аз чух за друго дете....но гледам и друго.....

Скрит текст:
Не знам дали знаеш по БТВ от 21ч. по ДФ започнаха да дават ''Назови ме по име'',сериалът който Цвети харесваше....

Последна редакция: ср, 13 фев 2019, 21:12 от Zlatina3

# 335
От първи епизод си мисля, че дъщерята на Ася е от Кемал....Детето е на  годинки, времето в което Кемал е бил в кома....Но такова предчувствие имам.... Thinking

# 336
  • Варна
Момичета имам много пропуски, но ….

Изтървах 10 мин.
Кемал я изгони. Тя каза да не го прави, защото това не е нейно решение. Каза, че доктора не е давал надежди за него. Той каза, че иска едно по едно всичко да разкаже на сина им. Тя каза, че сега не е подходящо да го направи. Той каза, че е зарязала дома на любовта им. Изгони я
Лелята казва, че Ведат бил повече от брат за Кемал. Казва, че детето трябва да научи истината. Ведат казва, че той е баща на детето. Лелята казва, че трябва да напусне този дом, защото това не е негов дом. Той каза, че това е неговия дом, Рейхан е негова жена и Керем е негов син и ако някой трябва да замине това е Кемал. Каза ѝ да отиде и тя да му каже, че трябва да напусне дома. Лелята каза, че ще се случат още по-лоши неща.
Рейхан преживява думите на Кемал.
Ердоан пита дали Кемал се е събудил…. Амо после какво обясни не разбрах.
А какво ли изгори Ася- докато пишех не видях какво беше написано на плика.
Ведат каза, че чакал Рейхан, но тя не се прибрала. Пита какво са говорили. Тя каза, че не искал да я види. Казва, че той я излъгал – знаел е че ще се събуди. Каза му още, че Кемал я ненавижда. После Ведат казва, че просто е искал да ги закриля, че те са продължили живота си според обстоятелствата. Тя казва, че защитавал само себе си. после казва, че Керем трябва да научи истината. Ведат казва, че това няма да стане, защото тя е майка и първо трябва да мисли за децата. Казва, че той е баща, а тя е майка и няма право да проваля живота на децата си. той каза, че тази тайна ще остане между тях, а Кемал ще замине оттук. Тя каза, че никой няма да напуска това място, а тя ще намери начин да каже истината на детето.
Керем отива в къщата и казва, че се извинява, но се притеснявал и го пита кой е той – каза, че е Кемал. Керем пита познава ли го. Кемал каза, че го познава, но той много е пораснал. Керем пк казва, че не го познава и Кемал предложи да се запознаяят. После пита дали са скарани с баща му. Той каза, че ще се оправят помежду си. Ведат идва и го пита какво прави тук Кемал каза, че той го е извикал. Керем иска заедно да се приберат. После казва на Кемал, че се опитва да провали живота на детето. Кемал каза, че нищо такова няма да стане. Ведат каза, че трябва да се махне от тук. Кемал каза, че няма да го направи и всичко ще оправи с детето.
В къщи Ведат накара Керем да обещае, че повече няма да ходи в другата къща. Керем го пит дали ще му направи нещо лошо и Ведат потвърди.
В спомените явно е помогнал Ведат при болестно състояние на детето и после е бил до тях. Така детето го е приело за баща.
Грозника каза на Ася, че от умора не можел да се наспи. После я пита няма ли да им стигнат парите. Тя каза, че трябвало и той да започне да работи. После я пита защо напуснала след като добре са ѝ плащали. После предлага да отидат и да поискат от тях пари, защото имали дете. Тя му каза да не се и опитва. Тя щяла да си намери работа.
Ведат отива в болницата. Кемал е пред вратата. Кза му да слезе. Скараха се. Кемал го пита чие дете иска да открадне. Дойде и Кайхан. Той каза да остави на него – отдавна искал да го убие. Кемал го спря и каза, че той ще го довърши и ще му покаже, че неговия син няма да го нарича татко.
Братът ходи на психолог. Тук малко не ми стана ясно. Говориха за вина, която той преживявал или нещо подобно , ама едва ли е защото е признал престъплението си.
Кемал каза, че му трябва време и сам ще се справи с проблемите си, но повече не иска да вижда жена си. После Кайхан муу каза да легне и да си почине. Кемал каза, че е добре и да не се притеснява за него.
Ведат и доктора.
Док каза, че не са му казали, че го чака. Ведат пита защо не е направил това, което е поискал от него. Док каза, че сестрата не е дала изписаните лекарства. Ведат пита защо би направила това сестрата. Док каза, че може би защото 10 г се е грижила за него и е разбрала за какво става дума. Ведат поиска да я види и док каза, че сутринта е напуснала. Вед поиска адреса, но док отказа. Ведат каза, че работят отдавна заедно и щом той е започнал война трябва да прецени на коя страна ще е. да си събере акъла и да му покаже.
Рейхан ще купува мъжки дрехи – вероятно за Кемал. Спомените – Ведат ревнувал, ама защото те били двама и се шегували с него….. Рейхан каза, че се надява в скоро време на тази маса вече да са 4 човека.
Лелята е донесла храна, но Кемал не иска да яде. Тя го пита някакви болки ли има. Той каза, че го боли душата. 3 г след пожара се оженили. Майка му вече била починала. Кемал каза че е на парчета и не знае как ще продължи, но трябва да се излекува заради сина си. каза, че няма да напусне дома си.
Ведат е при Ася.
Кемал се опитва да разбере как е оцелял 10 г. Лелята казва, че всичко е благодарение на Ася, която се е грижила с голяма любов за него. Той пита защо го е направила. Тя каза, че тя била с добро сърце. После пита Ведат как я е оставил да се грижи за него. Лелята каза, че не знае, а Кемал каза, че ще я намери и ще я разпита.
Мъжа на Ася бил работил като шофьор, но нещо се случило - не разбрах какво. Ведат ги пита как са с парите. Имат ли нужда. Ведат я пита дали знае тяхната тайна. Тя каза, че знае, но точно затова е напуснала. Ведат каза, че Кемал ще я открие. Той я пита как ще опази тази тайна и че точно затова е искал Кемал да спи. Тя каза, че за нищо на света не би споделила тази тана – все пак имала дете. Накрая каза на мъжа ѝ да отиде във фирмата, той щял да им помогне финансово да са стабилни. После казва мъжа ѝ, че със сигурност се познават от болницата и дано не били направили, нещо с което да се срамува.
Братчето казва на Рей, че със сигурност ще им е трудно. После тя пита дали са говорили. Успокоява го че батко му със сигурност ще му прости, защото го обича. Той казва, че и нея обича и че може би трябва да се опитат да изпросят прошката му. После тя казва, че няма как да стане и го пита защо я е извикал. Той казва, че имал борчове към Ведат, но искал да е до батко си. Рейхан казва, че не би могла да му помогне за борчовете, но батко му имал нужда от някого, защото бил останал съвсем сам. Каза, че трябва да е до него и че тя ще говори с Ведат за борчовете, но какъвто и да е резултата, той да е до брат си.
Кемал се обажда на Кайхан и иска да намери Ася. Казва, че иска да опознае това момиче, което се е грижило за него. Кайхан му обеща.
Ведат и този говорят за някакъв проект и Емрах – мисля че се казва – каза, че може да имат проблеми заради Кемал. Ведат поиска няколко дни за да уреди този въпрос.
Братчето пристигна и казва, че има дългове към него и Ведат продължи, че искал да е до брат си. Ведат го пита дали се е обърнал и към Рейхан да му помогне. Туран се опита да отрече, но той каза, че е сигурен. После пак говорят за дългове, които имал към други и че той обещал да ги уреди. Ведат го пита дали вярва, че Кемал ще му прости.  Туран казва да има пред вид, че вече ще прави във фирмата това което иска брат му
Рейхан сподели, че Ведат е идвал. Приятелката ѝ я предупреди повече никъде и пред никого да не споделя за тайната. Каза да не се меси и да ги остави сами да се оправят. Каза, че най-важното е да стои далеч от Кемал. Приятелката споделя и за връзката си с Ердоан. Как я чакал и после тя самата как го е очаквала и се надявала, но накрая той се разболял и си е в семейството. Питат се как ли се чувства Рейхан сега. Накрая пак ѝ напомня да стои далеч от Кемал и когато се чувства зле да отива при нея – така ще ѝ олекне.
Рейхан говори за себе си. била бивша стюардеса, учила в Германия….. не ми е интересно.  Абе мотивира ги да учат и да работят, това което искат. Поканиха я на кафе, но тя каза, че не се чувства добре и трябва да се прибере. Спомня си предложението на Кемал в самолета.
Кемал е при леля си и моли да му даде пари, защото трябва да излезе. Тя го моли да отиде при тях, защото не изглежда добре. Той каза, че иска да живее сам. После влезе за да види чичо си. казва, че може би никого не разпознава, но се надява него да познае. После казва, че и той трябвало всичко да забрави, но не го е забравил – всичко си е спомнил. После казва – видя ли какво ми стори Рейхан. Ердоан казва че имал много грехове и че заради него се случило това с Кемал – просто не е познал Кемал. После повтаря, че Ведат е дявол.
Ведат бил в автосалона с надежда да се почувства по-добре. Собственика го пита да не би да се страхува от нещо, а Ведат каза, че няма от какво.
Братчето се обажда на мацката, която е с оня на когото дължи пари и иска да се видят за да поговорят.
Кемал идва във фирмата – май старата. Охраната се обади на Туран. Кемал си спомня пожара. Пазачът се зарадва.кемал каза, че за толкова години само той не се променил. След случката отказал да си замине и после каза, че Ведат бил много лош. После Кемал каза, че ще направи всичко възможно за да възстанови фабриката. Пристигна Туран. Кемал каза, че дошъл за да види. Туран го пита спомня ли си всичко. Той каза, че ще си спомни. Туран каза, че искали да я продадат ако се намери кой да даде добри пари, а Кемал каза, че не е правилно – тя била останала от баща им. Туран веднага се съгласи. Кайхан каза, че Ася е напуснала и не знаят адреса ѝ.
Дъщерята на Ася иска сладолед. После казва, че не иска татко и мама да се карат за да не се натъжава мама.
В таксито Кемал пита за навигацията и пита какво говори и разпитва подробности. Шофьора го пита дали се шегува с него.
Рейхан се прибира и децата я посрещат. Керем каза, че баща му е казал да стои далеч от Кемал и пита защо. Рейхан каза, че е така защото му е ядосан. После детето каза, че Кемал му изглеждал болен. Рейхан каза, че е сигурна че ще си допаднат с Кемал и много ще се обичат, но трябва да мине малко време.
Туран се обади на Ведат и каза, че Кемал е против да продават фабриката.
Кемал е в болницата за да пита за Ася. Сестрата на рец. каза, че са работили заедно с Ася. Тя каза, че Ася сама е напуснала. Кемал поиска адреса ѝ и го получи.
Дъщерята на Ердоан е при Рейхан. Рей каза, че е купила дрехи за Кемал, защото за 10 г не саму останали никакви дрехи, но не знаела как да му ги даде. И мацката е ходила при Ася в болницата. Каза, че майка ѝ казала, че всъщност Ася е спасила живота на Кемал. После каза, че Ася е напуснала, защото се страхува за живота си и че Ведат е в състояние всичко да направи ако е застрашен.
Кемал продължава да се ядосва, че е пропуснал живота на детето си и нищо не знае за него – какво харесва, кои са приятелите му. Изчакаха Ася. Кемал се извинява, че я изненадал и казва, че иска само да поговорят.
Есра се пита защо баща ѝ толкова мрази Ведат и защо не иска и с нея да говори след женитбата им с Рейхан. Пита я дали знае какво има между баща ѝ и Ведат та толкова го мрази.
Ведат и Рейхан. Рей задава въпросите на Есра. Ведат я пита за кого повече се страхува за себе си или за другите. Каза ѝ да не е толкова напрегната.
Ведат и тоя с дълга на Туран се уговориха да го притиснат.
Кемал казва, че в главата му се преплитали сънища и действителност, но се надявал да се оправи. Кемал каза, че са му разказали че добре се е грижила за него. После казва, че я моли да му разкаже какво точно се е случило и да не крие от него за да го запази. После каза, че според чичо му Ердоан тя знае всичко и че той не би допуснал до него човек, който не му е доверен и затова е убеден, че тя знае всичко. Моли я да му каже всичко, което знае, защото само така може да му помогне. Идва мъжа ѝ и Кемал казва, че е дошъл да ѝ благодари и да ѝ предложи да продължи да работи при него, защото има нужда от сестра, но тя май искала да помисли. Оня го изпати и я пита какво има да мисли.
Туран споделя, че се надява брат му да му прости, но се страхува брат ли ѝ е , любовник ли е да не попречи на това. Тя каза, че ще се опита да му помогне. И пристигна май Ирем се казва ѝ естествено. Каза че дошъл с предложение – срещу дълга иска фабриката. Каза, че няма  да се пазарят и това е последната му дума. После оня видя нещата на мацката и се разкрещя да я търсят в къщата. Откриха я. Туран казва, че момичето няма вина.
Кемал каза, че разбрал, че Ася крие някаква тайна и мисли, че може би ще избяга. Мъжа ѝ пък казва, че тя задължително трябва да приеме и да продължи да работи при Кемал. Каза, че той също имал планове и тя е длъжна да приеме.
Рейхан отива в къщата на Ердоан при Есра.
Кемал си спомня Рейхан и Керем.
Ведат сам щял да отиде – да видим къде.
Ердоан казва, че съжалявал. И тя съжалявала.казва, че Кемал се събудил и я ненавиждал. Тя казва, че ескала да му каже, че никога не се е отказвала от него, но била принудена да постъпи така.
Спомените – казва Ердоан, че надеждите да се възстанови Керем са минимални, но надежда има – ако Керем има брат/сестра ще могат да спасят Керем със стволови клетки.
/Според мен обаче е постановка на Ведат/
Не могат да разчитат на донори, защото рядко се появяват за неговото заболяване.
Рейхан не знае какво да прави и пита Ведат какво могат да направят. Той я извежда и казва, че за него Кемал е бил като брат и че тя също му е много скъпа, но чувства Керем като син и сърцето го боли много. Моли я да го изслуша и предлага да се оженят и да си направят бебе и да спасят Керем. И без това Керем го приемал като баща. Щели да станат истинско семейство. От нея иска само едно – ако Кемал някога се събуди никога да не разбира истината. Каза ѝ добре да обмисли всичко.
После Рейхан казва, че ако Кемал разбере се страхува какво ще стане с дъщеря ѝ. Ердоан пък каза, че Кемал всичко ще разбере, защото той всичко е написал и го е скрил в къщата. Тя пита в къщата на Кемал ли, но той не можа да ѝ каже.
Туран идва и се жалва на Ведат. Той пък каза, че всичко ще оправи, но трябва да го слуша него, а не брат си.
И на Кайхан се обадиха, че чичо му е получил сърдечна криза.
Дааа, постановка е на Ведат и то в комбина с доктора от болницата, който се опита да приспи Кемал.
Дъщеричката на Ася казва, че чичкото, който дошъл бил много симпатичен и я пита за него ли се е грижила и колко време. Ася каза, че било от преди да се роди тя самата. Ох не разбраааааааааааааах – Ася му била длъжница за живота си ….

# 337
Сладури, тези линкове не се отварят  или  дават  други  работи.  Затова  отидох  на  първа страница.
Дето  Ани  е  сложила  ликовете.  Там  работи  само  един  за  сериала.  Останалите  са  други  работи.
И този  прекъсва - за 5 сек. после тръгва  20-30  сек.  и  пак  прекъсва  за  5  сек.
Ани, Злати,  сега  в   колко  часа  ще  започне  сериала  след  рекламите???
Иска ми се да  ви  изчета.

# 338
  • Варна
Моите линкове - поне до сега - никога не са прекъсвали. Ето ги:

https://canlitv.plus/fox-tv-online

https://www.kolaytv.com/fox-tv-canli-yayin-izle

# 339
Бризче Hug,благодаря за превода! bouquet

Ани HugСиси HugБризче Hug,благодаря за компанията!

Епизодът свърши! Peace

Дадоха фрагмана за 3-ти епизод....

https://www.youtube.com/watch?v=XhRnjZz7t7k

Последна редакция: ср, 13 фев 2019, 21:31 от Zlatina3

# 340
  • Варна
Сега след повторението разбрах – Кемал е баща на детето ѝ. Казва, че носела парченце от него. Не казва че му дължи живота си, а казва, че му е длъжник, а ако умре ще е длъжник и за смъртта му и че вероятно няма да разбере, че отново е станал баща.

# 341
  • Варна
Прочетох пропуснатото и ви благодаря, че бяхме заедно! Hug
Имам много пропуски, налагаше ми се да ставам, пък и не обичам много да се опитвам да превеждам, когато няма реклами, защото много неща не успявам да напиша/просто се изморявам да следя и да пиша/-забравям ги докато следя действието.

Простете ми ако нещо съм оплела. Надявам се да не съм ви подвела. Hug Hug Hug Hug Hug

# 342
Сиси епизода свърши в момента го повтарят...

Можеш да гледаш тук https://www.canlitv.me/fox-tv-hd-yayinlar-izle но прекъсва....

Бризче благодаря за превода  Hug

Сега след повторението разбрах – Кемал е баща на детето ѝ. Казва, че носела парченце от него. Не казва че му дължи живота си, а казва, че му е длъжник, а ако умре ще е длъжник и за смъртта му и че вероятно няма да разбере, че отново е станал баща.

Това не ми стана ясно - на кого е баща Кемал...нали е баща на Керем.... Thinking

Злати мерси за споделеното  Hug

Момичета аз пропуснах сигурно половината епизод, а това, което гледах не разбрах нищо - благодарение на Бризчето разбирам за какво става въпрос....Ведат е ужасен - как може да скалъпи такава история, за Керем....Направо не го побира ума ми....Но изобщо не оправдавам Рейхан...Не е глупава жена, за да се остави този мизерник да я излъже....

Благодаря ви, че гледахме заедно  Hug

# 343
Олее е е е е е. Стана каквато  стана.
Аз  отидох пак  на първа страница и  нямам връзка с  вас.
Чак сега го прочетох   от  Ани,  че  епизода  е  свършил преди 50  минути.
Брей, гледам - повтарят  го,  чудя се  като  не  разбирам от  този  турски.
Бях  в  окаяно  състояние  до  сега.
Отида  на другия  канал -  пак  го  повтарят.
И  си казвам,  вероятно ФОКС ТВ  имат  канали пак  техни  като  нашите  Канал, БТВ  и  НТ,  които  се  излъчват  1,  2,  3........ часа  по-късно.  При мен  са  №№  196, 197, 198  и  199.
И си казвам  на мен - като  съм  патка  и нищо  не мога  да прочета  сигурно  съм  набарала  такива  канали  по  ФОКС  с  1  или  2  часа  по-късно.
Гледах, зяпах, та до сега. Не можех да си представя,  че е   свършил  толкова  рано.
Много лошо  става  с  това  прекъсване,  ама  ще  гледаме -  каквото -  такова.

Скъпи, момичета - АНИ,  БРИЗЧЕТО,  ЗЛАТИНЧЕТО,  много  ви  благодаря  за  компанията  и  за  постовете.  Ако  ви няма  вас,  аз  ще  гледам  като  "Дядо  Йоцо,  слепия,  гледа  влака!"
            Вероятно  ще  се  развие  сценария  повече  за  напред.
            Аз  пък  сега  започвам  да  си  мисля - как така Ася  ще  забременее  от  Кемал ??
            Как  пък   това  измислиха.  Какво искат  да ни  кажат,  че  може да се прави  секс  и  в  кома  и  да  се  правят  бебета ????  Тези турци  с  тези  бебета  са   световно  феноменални.
             Боже, дали нещо не съм разбрала и  сега  пиша глупости.  Простете ми.
              Така го разбрах - Ася е  забременяла  от  Кемал докато той  е  бил  в  кома  и  е  родила  това  момиченце.  Така  Кемал  е  станал  баща  за  втори  път.
            Още  веднъж  много  ви  благодаря.
            Лека  нощ.  Хиляди  целувки.

Последна редакция: ср, 13 фев 2019, 23:22 от sisi55

# 344
Сиси и аз да не пиша глупости, си премълчах съмненията след първи епизод, че Кемал е баща на момиченцето на Ася....Защото и на мен ми се струва абсурдно, но като се размислих, не е невъзможно.
Виж за това дете Кемал няма вина, но не оправдавам Рейхан.....Тя не е била в кома, когато се е омъжвала за Ведат и е правила бебе....Как се е предоверила на мнението на един доктор и не е потърсила консултация, ако детето е имало много сериозно заболяване с друг доктор....Ами много наивна и глупава я изкарват още в началото на сериала.....Или нас се опитват да ни правят на наивни.....

https://youtu.be/XhRnjZz7t7k

Общи условия

Активация на акаунт