Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 200 299
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 3 030
Извинете за въпроса, но гледах видеа на Евгения Джаферович и искам да попитам дали има някакъв проблем с окото или просто заради ъгъла на камерата така изглежда?

# 3 031
Извинете за въпроса, но гледах видеа на Евгения Джаферович и искам да попитам дали има някакъв проблем с окото или просто заради ъгъла на камерата така изглежда?

Лицева пареза след раждането на дъщеря си,ако не се лъжа.

# 3 032
  • където ми харесва
Прощавайте, но тази Полина е много нелицеприятна. Опитах се дори да гледам нейни клипове. Ами, не мога. Просто ме отблъсква с всичко във външния си вид.

# 3 033
Ох тази Ети цепи мрака със стила й напоследък.Доста го развали. Не знам защо си мислят,че като навлекат върху тях всичко от гардероба им са красиви,а уж ми говорят за мода. Жени дето не са влогърки и с по-малко възможности  се обличат по-хубаво.

# 3 034
  • Някъде там
Бяха с двете деца.
Децата им са невъобразимо сладки.
Доста интересна беше конференцията, но много по-различно изглежда всичко отстрани.

Само тоалетите коментирахме до сега.
Каква е била тази конференция и на каква тема?

# 3 035
  • София
На мен пък има нещо, което ми харесва в тоалета на Полина. Не е доизпипан, ама ме кефи. На нея как й стои, де. Аз съм друг тип, не бих го облякла.

# 3 036
С какъвто се събереш, такъв ставаш! Май лошия пример винаги е заразителен. Заприличват си хората.

# 3 037
Конференцията беше за инфлуенс маркетинга, влогъри и блогъри, организирана от Грация. Биха били полезни за някой прохождащ влогоблогър,който не е наясно с пазара, с уменията и т. н. Но се убедих, че някои неща излизат мега криво в очите на последователите им и бтв, почти 100% съм сигурна, че нито една от тях не чете темата,камо ли да влиза с фалшиви профили. Просто на живо са доста по-зрели отколото изглеждат и както и маса неща се изписвст онлайн за тях от хора, които не са наясно с някои работи,но пък имат мнение. 😂

# 3 038
От известно време следя в иг това момиче, а днес е пуснала доста интересно видео.
https://youtu.be/CLYFDISDeag

# 3 039
Конференцията беше за инфлуенс маркетинга, влогъри и блогъри, организирана от Грация. Биха били полезни за някой прохождащ влогоблогър,който не е наясно с пазара, с уменията и т. н. Но се убедих, че някои неща излизат мега криво в очите на последователите им и бтв, почти 100% съм сигурна, че нито една от тях не чете темата,камо ли да влиза с фалшиви профили. Просто на живо са доста по-зрели отколото изглеждат и както и маса неща се изписвст онлайн за тях от хора, които не са наясно с някои работи,но пък имат мнение. 😂

Ти може да си сигурна, че не влизат и четат, но вече няколко писаха тук и с имената си. Wink

И не виждам кое му е смешното на това да имаш мнение за нещо, било то правилно и грешно според нечии разбирания??

# 3 040
  • София
На бас, че в темата има поне двама- трима маркетолози или ПР-и.
Със сигурност разбират повече от пепката.

# 3 041

Ти може да си сигурна, че не влизат и четат, но вече няколко писаха тук и с имената си. Wink

И не виждам кое му е смешното на това да имаш мнение за нещо, било то правилно и грешно според нечии разбирания??

Недей да скачаш веднага с тия намигащи и въпросителни.

Аз говоря за конспирациите, че едва ли не денонощно цъкат бг мама и правят нещо заради коментари тук. Не говоря за другите платформи и коментарите в тях, нито за тези, които са "влезли с имената си".

Смешното е, че някои от мненията не опират до правилни и грешни, а до адекватни и не до там. Коменрираха се вече сто пъти предположения от всякакъв характер дори за неща, които никой освен самите те не знаят - кой кого бие, кой на кого плаща, кой как спи, какво яде когато не снима и т.н. За това става дума. Да не говорим за всички забележки за английския на Пепе конкретно, който далеч не е толкова зле, при все че не е непозната липсата на грамотност във форума на нашия собствен език, за което вече аз поне не намирам оправдание. Та такива ми ти работи.

И да, в темата има и маркетолози, и ПР-и Wink

# 3 042
Разбира се, че четат, разбира се, че има и няколко пр- а,и какво странно има. Освен това всеки си има мнение, а в някои неща не е нужно да сме навътре, а те трябва да са навътре и да знаят как изглеждат Те в нашите очи. Изобщо не са маловажни зрителите им, ако не им харесва, че са неразбрани имат варианти. Или сменят таргета, или променят нещо в себе си, а могат много в това отношение, или замлъкват завинаги. Като ги е страх от глупави или недоразбрали зритЕлЕ, да ходят по често на такива конференции.

# 3 043
Засилих се да гледам видеото на Мона, но така и не го догледах. Много плоско ми се стори. Някаква история за раждане, ама така претупана, все едно разказва, как е родила съседката Пенка. Изобщо не ми хареса.

# 3 044
Не мисля, че която и да е от тях смята зрителите си за маловажни, освен ако не е луда. Не мисля и че ги е страх от каквото и да е. Не им е приятно, но едва ли на някого би му било, но страх не мисля, че изпитват, даже напротив.По - скоро са приели, че не могат и не трябва да угодят на всички. Друг е въпросът, когато засегнеш толкова хора с тъпо видео, както стана преди  2 седмици.

Както и не е нужно да си навътре, за да имаш мнение, факт. Друг е въпросът какво е, с какво е свързано и как е изразено.

Общи условия

Активация на акаунт