Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 200 160
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 3 375
И аз без грим съм .. да не ме срещаш Wink за това фдт е задължителен като минимум!
Така апаратмента на Пепе ми хареса. Никак не е лош. Но наема е ..... Горе имало прекрасна спалня, а аз все се чудя що лежат на това желязно нещо в трапезарията. И как си побират дрехите е тоя гардероб. Хубав, но не особено практичен ми се видя апартамента

# 3 376
Явно е само в Инстаграм. Или поне не знам за видео канал
https://instagram.com/mom.aroundtheworld?utm_source=ig_profile_s … hid=1e379mg0a6zr8
A това е Деница беше трета на Мис България ама не помня коя година. Мъжа и е футболист мисля май беше в Лудпгорец последно. А тя редовно тегли и топките от лотарията 😁😁

Да, тя е модел, а мъжът и преди време играеше в Лудогорец. Много се радвам, че пак е бременна, много са симпатични. Веднъж ги видях тримата с детето им в мол Парадайс

# 3 377
  • Стара Загора
Само в иг е явно.
Валерие пак е ултра модерна.

Как ги правят тея стойки, бе? Другата стойка е в чисто право положениe, вдигнати на пръсти като балерини, за да изглеждат по-високи + фотошопа и се получава една комбинация ... Grinning

# 3 378
https://youtu.be/N1s8L5FRi4Q

Ето ви видео от тайното корейско парти.. 🤦‍♀️😁😁

# 3 379
Полуседнала е, затова изглежда странно.

За кърменето на Пепе, не бих обърнала внимание, ако не бяхте писали. Понеже имам много близки приятелки и роднини, които кърмиха на поискване, въобще не ми се струва демонстративно. Когато хранех, в моя случай с шише, също беше станало толкова несъзнателно действие, че не се замислях точно какво и как. Същото е и при кърменето, при нея нищо не се вижда, прави го достатъчно дискретно, просто не му обръща внимание, което е пъти по-лесно, отколкото да зареже всичко и да чака кърменето да свърши.

Е колко да не му обръща внимание, като си дърпа постоянно блузата и всякак внимава да не се покаже нещо в ефир. Слагането и махането на бебето на гърда ги е орязала, значи съвсем съзнателно е оставила другата част. Някаква крива демострация на мултитаскинг пак:
- гледаме снимки и кърмя
- разглеждам Лувъра и кърмя
- присъствам на конференция и кърмя
- на маникюр съм и кърмя
- и т.н.

Как беше думата..? Байгън?

# 3 380
# 3 381
Както и да го кажеш.. разбрахме те Wink

# 3 382
Е колко да не му обръща внимание, като си дърпа постоянно блузата и всякак внимава да не се покаже нещо в ефир. Слагането и махането на бебето на гърда ги е орязала, значи съвсем съзнателно е оставила другата част.
Именно, махнала е нещата, които се виждат, оставила е само тези, които са дискретни и не се вижда нищо. Не виждам защо да си губи времето като може да снима точно тогава, когато бебето кротува и не я търси за друго.
Но просто на мен кърмещите, които не се събличат до кръста Grinning не ми пречат по абсолютно никакъв начин и нямам против да си кърмят, където и когато им душа иска. Дали до нея детето ѝ ще яде ябълка, пие мляко от шише или ще суче, ми е абсолютно еднакво. По начина, по който го прави, съм сигурна, че и за нея, дори не се е усетила, че ще предизвика тези размисли. Ако искаше да демонстрира, щеше да изглежда по съвсем различен начин.

Така апаратмента на Пепе ми хареса. Никак не е лош. Но наема е ..... Горе имало прекрасна спалня, а аз все се чудя що лежат на това желязно нещо в трапезарията. И как си побират дрехите е тоя гардероб. Хубав, но не особено практичен ми се видя апартамента
Тук го показва: https://www.youtube.com/watch?v=isfAFMgWfiM
Хубав, но крайно неподходящ за семейство с дете. На 6-ти без асансьор, без стая за детето, спалня без врата, отворена към стълби, абсолютно опасни за прохождащо бебе.

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 01:20 от Не се сърди, човече

# 3 383
София говори на български. Разбира и датски, но отговаря на български. Филчо не мисля, че би направил такова нещо, има доста приятна привързаност между тях. Според мен си се обичат.
Мазилата на всички години, ако са прекалени е шит. Освен ако не си клоун. Макар че и тогава е тъжно.
Ако няма кой да те научи на живо, издънките са неизбежни.

# 3 384
  • София
Е тя не е 24/7 в ефир, айде плс.
Снима по веднъж на седмица или там колкото беше, и толкова не може да си прибере чарковете в тия 20-40-50? минути на седмица.

# 3 385
Имам предвид, че аз лично не се усещах, че храня бебе, просто м/у другото ми стана в един момент. Силно се съмнявам и тя да седи и да чака детето да поиска да яде и тогава да включва камерата. Но когато снима, ако поиска, не намирам причина да отложи.
В крайна сметка това е личен избор. Никой не ви кара да храните децата си по един или друг начин, поне за това не давала акъл, така че по този въпрос съм на нейна страна Simple Smile

# 3 386
  • София
Ами всъщност всички си мислим, че Сиена е кротка, ама може изобщо да не е така. Моята Алекс ревеше почти денонощно, ако не е на цица, и затова кърмех и аз нонстоп до годинката. Колко клипа останаха недозаснети заради това, само аз си знам. Но на мен не ми е професия ютуб и хичне съм си давала зор. Като ме сецнеше 2-3 пъти, просто прибирах камерата и видеото заминаваше в небитието, защото нямах на разположение по цял ден да снимам на пресекулки 100 дубъла и защото изобщо не ми пукаше особено ще кача ли тази седмица нещо или не.
Като си изкарваш обаче хляба с това, тогава няма как да не снимаш редовно и се адаптираш и нагласяш спрямо ситуацията, ако и това да включва публично кърмене, в което само по себе си всъщност няма нищо лошо.

# 3 387
Така е, личен избор е. Мен не ме интересува как си храни децата, просто ми е чудно, че няма промеждутък от 20 минути, в който да прави каквото прави, без да се чуди същевременно как дискретно да набута и бебето в кадър. Ако бебето е дало зор, бих предпочела да спра камерата и да го накърмя за 5-10-15 минути на спокойствие, да си го гледам, да се бондваме и квото там. Няма да изпусна влака...или разглеждането на снимките. Ама това съм аз, проста работеща майка не-влогър и неинфлуенЦер.

# 3 388
На тези месеци това е реалността, майката кърми, ако беше влог за нещо друго, разбирам да ви е странно, но нейният е ориентиран към семейство и деца. Не съм много наясно за колко време се снима клип, но ако го правя, не бих спирала по време на хранене на бебето, когати влогът е на такава тематика, независимо от начина на хранене. Тогава са най-кротки и не те закачат, като се наядат започват с дивотиите. Така че ми се струва нелогично да спре, а после в най-големия зор да снима, разтегляйки снимките цял ден.
Ами те на тези месеци, когато започват зъбите, нон стоп се сещат да дръпнат по малко, има да спира и започва до откат. Нито има разголване, нито бебето е в центъра на камерата. Явно съм общувала с прекалено много кърмещи жени, но поведението ѝ е съвсем ненатрапчиво в това отношение, дори повече от дискретно Simple Smile

# 3 389
Като кърмила 20 месеца искрено се чудя как нищо не се вижда, и как това дете успява да диша изпод един тон пуловери или суичъри?

Общи условия

Активация на акаунт