Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 200 083
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 3 390
  • Русе
Чудно ми е тогава как Зорница си кърмеше и двете деца (вероятно) много по-дълго от Пепе нито веднъж не го е правила във видео?!?

# 3 391
В последното й видео кърменето продължава около 2 минути - ами няма как да приема, че тези 2 мин са й много важни и не е целяла да натрапи кърменето съвсем умишлено като ги запази. 😀
Както е рязала другите кадри, така и тях е могло да клъцне.

Сиена и преди, и след това изглежда спокойна и си е заснела клипа, т.е. не ми се вижда да й се е наложило точно в този момент да я накърми.

В Истаграм пък сторитата й продължават по 30-тина секунди, пак не вярвам това да е едиственото спокойно време, в което да пусне видео.

# 3 392
Така е, снощи попрехвърлих видеото (което за мен беше безумно скучно обсъждане на семейните им снимки) и забелязах, че Сиена има кръгче опадала косичка на задната част на главата. Това се получава при бебета, които се залежават. Моето бебе никога не е имало такова петно липсваща коса, хем че не съм кърмила постоянно и не е била нон-стоп в ръцете ми. Което ме навежда на мисълта, че Пепе взема бебето само за пред камера и после си я оставя мирно и кротко да си лежи.

# 3 393
Днес Пепе ще взриви темата.
90% от постовете в последната тема са за нея, прекръстете я направо..
Единственото по-досадно от Пепе са 1965586589 страници с коментари тук относно Пепе. И то вече едно и също за нея се върти през пост -  дънки, кърма, Филип....
Интересно ми е защо само тя ви вълнува и провокира? И остана ли нещо вече неизказано и необсъдено за нея? Влогъри бол. Ама Пепе та Пепе..
Бактън..

# 3 394
Ми дай някой друг за коментиране.

То щото хич не е досадно да даваш наклон какво да коментираме .... 😃

# 3 395
Кърменето сигурно си го прави механично и не се замисля, но не мисля, че това важи при заснемане и обработване на видео. Все пак там трябва да влезне малко мисъл. Абсолютно целенасочено и демонстративно го прави. Личи си как понякога слага "празни" кадри с кърмене. На тези кадри тя не прави нищо друго освен да кърми и да се усмихва. Най-нелепия пример за това е кадърът в Лувъра. Така, че не е просто да се е случило да трябва да кърми точно като снима - тя нарочно снима докато кърми.
Да не говорим за снимките и сторитата. Нима няма 30 сек. за снимка без бебе на гърда?
Не е първата и последната, която кърми на поискване, обаче на поискване определено не значи 24/7. Наистина, толкова популяризиране на нещо иначе прекрасно, дава обратен ефект.

# 3 396
Венелина Лямова напредва със сватбата. Много ми е сладка.
Скрит текст:
Тази за пръв път я виждам. Инстаграмът ѝ е скучноват, в тубата говори приятно, ноооо...тва интериорче отзад ми вее на арсеник и стари дантели. Никак не и подхожда сякаш, а и ме влудяват такива ретро натурийки
Скрит текст:
Не всеки може да си позволи по-луксозен интериор, а и явно момичето живее с родителите си и няма много място за нещата й.

# 3 397
  • Русе
Тя е една от малкото,който си има собствено магазинче за hand made неща и демек се опитва да си пробие и създаде бизнес , и една от малкото, който е естествена , ненадменна и мисълта й тече гладко. Пепе я отследвах от всякъде, та предпочитам да гледам такива като Венелина и Анна Кузманова и ред други , на който животът им не е само you tube, пък фона много да го превъзмогна.  Не всички имат възможност като Полина и Пепето да живеят в скъпи и луксозни квартири.

# 3 398
Дори процесът на кърмене да е несъзнателен, според мен при нея има и доза демонстрация. Гледала съм и други туко що родили майки, никога не съм виждала такова постоянно кърмене, в сторита, във видеа, навсякъде.
И верно ли къщичката на Барби, в която живеят е 98 квадрата и с такъв наем? На мен си ми изглежда точно като кукленска къща, нефункционална, тясна. Хубав апартамент, ама само за снимки. Не ми харесва гардеробът ми да е на долния етаж, а спалнята на горния, само да търча по стълбите нагоре надолу.
Как се плаща наем близо 2000лв, от цапач на платна (щото аз не вярвам, че е хидроинженер) и YouTuber, не ми е ясно. И тя ще обеснява, че деца се гледали лесно, дори и да си броиш стотинките. Добре...

# 3 399
  • София
Венелина Лямова напредва със сватбата. Много ми е сладка.

Тази девойка откога е влогър? Учехме в едно и също училище, беше доста свита и тиха. Преди известно време я видях да работи в магазин за ръчно направени подаръци. Не знам дали е още там.

# 3 400
Виждайки наема съм убедена, че мама и тати помагат, дори може би и плащат. Те затова и се са прибрали според мен. Може би са се усетили, че е по-малко нахално тук да им уредят местенце, вместо да пращат пари всеки месец Пепе да си гони мечтите и да не се травмира от работа в офис. (Тя в Дания работеше в The body shop, показала е, и нз за какви Европроекти се превъзнася всеки път.)

# 3 401
И аз така смятам, то просто не виждам друго обяснение на стандарта, който показва.

Да не говорим и за останалите неща - ежедневни разходи, поръчки на готова храна, частни ясли... в Дания сметките са доста по-солени.
Пък и успоредно с това обзавеждат апартамент - всички знаем за какви пари става въпрос.

# 3 402
Започвам да си мисля,че Пепе използва пр—услуги , или има мн дебели връзки..Само я канят,и й вземат интервюта..Само в На кафе,не са я поканили,но и там ще е скоро,убедена съм..Всякаш,някой се опитва да,я наложи за еталон на страхотната майка...Има и  влогърки,много преди нея,като например Зорница,или Милена....Защо само на Пепе се акцентира,не разбирам...

# 3 403
Ами за парите на техните става въпрос ей това е положението. И ми стана малко смешно как ги даваше за пример на презентацията. Ами тя замисляла ли се е, че ако не беше едно дете нямаше да има този стандарт? Били са млади, можело най- вероятно да имат още едно, две деца. Техните, ако бяха решили "да раждат и да не се страхуват от други фактори" нямаше да се развият в работа и учене  и да помагат на всичкото отгоре. Трябваше апартаментът, който сега тя гласи да е разделен поне на половина, а за другите екстри да не говорим. Тогава може би и нея щеше да и трябва някой да я мотивира да ражда на въпреки от условията😉.

# 3 404
Попаднах на профила на Mery. Stef в инстаграм. Едно не мога да разбера при нея,хем не иска да е постоянно онлайн и плюе срещу социалните мрежи,а в същото време качва постоянно снимки и сторита с обяснения под тях да не прекарваме толкова време в социалните мрежи и как тя не обича това и не иска това. Не разбирам като някой не иска да е онлайн просто да не бъде и да не качва снимки и сторита. Не изглежда лоша жена,но имам чувство,че леко злобее.

Общи условия

Активация на акаунт