Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 200 099
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 3 360
Обаче ми стана много смешно в днешното видео как се смееше на стайлинга си от детската снимка, а в същото време като възрастна се облича много по-зле. 😆

Айде нея я знам, че е блогър, влогър, кърмеща майка на 2 деца, работеща инфлуенсване..ми Филип как ще го представи в предаването?

Ми как - Фичо бояджията 😂
Айде нея я знам, че е блогър, влогър, кърмеща майка на 2 деца, работеща инфлуенсване..ми Филип как ще го представи в предаването?

Трофи хъзбанд, ляйфстайл провайдър, влог-пълнеж и художник, разбира се!

Спермодарител и главен оператор-фотограф? 🤔😂
Демек Фрийлансър.

# 3 361
  • София
Хидрофейкинженерино, потомък на Пикасо и принцеса Даяна, наследил размаха с четката на първия и чертите на покойната.

П.П. Горното поне няма грешки в имената им. Грешка, няма грешки само в имената им Mr. Green

# 3 362
А mom.aroundtheworld обсъждаме ли я тук?
Вчера обяви пола на второто им дете .
Днес имаше част от нейн клип в Папараци

# 3 363
Линк ако може, че не я намирам.

# 3 364
Филипчо, ако знае колко присмех отнася ще се изстреля обратно за Дания. Хубаво е, че не знае езика и си стои в неведение.

Жалко, че мъжът ми не иска да се показва в моите глупости, щях да го кръстя IvanchoHello.

# 3 365
Венелина Лямова напредва със сватбата. Много ми е сладка.

# 3 366
Линк ако може, че не я намирам.
Явно е само в Инстаграм. Или поне не знам за видео канал
https://instagram.com/mom.aroundtheworld?utm_source=ig_profile_s … hid=1e379mg0a6zr8

# 3 367
Само в иг е явно.
Валерие пак е ултра модерна.

# 3 368
Да, със сигурност и е много интересно къде колко градуса е. Иска коментари под снимката

# 3 369
Краката на Валери изглеждат като гумени на тази снимка. Странна поза.

# 3 370
Кифленска поза

# 3 371
Полуседнала е, затова изглежда странно.

За кърменето на Пепе, не бих обърнала внимание, ако не бяхте писали. Понеже имам много близки приятелки и роднини, които кърмиха на поискване, въобще не ми се струва демонстративно. Когато хранех, в моя случай с шише, също беше станало толкова несъзнателно действие, че не се замислях точно какво и как. Същото е и при кърменето, при нея нищо не се вижда, прави го достатъчно дискретно, просто не му обръща внимание, което е пъти по-лесно, отколкото да зареже всичко и да чака кърменето да свърши.

Но като видях колко пари могат да си позволят само за наем на този абсолютно нефункционален апартамент, без да имат сериозни професии, разбирам наивността, с която давата акъл за раждане на бебета. Хора като нея са толкова далеч от реалността, че даже не можеш да им се разсърдиш.

# 3 372
  • София
Аз без грим съм оле мале Animal See No Evil Grin
От необходимост тръгна моята любов към мажетата (баткото така наричаше грима като малък. Парфюмите бяха "миришета"). Определено завиждам на тези, които изглеждат добре и без грим, при това съвсем не благородно.

# 3 373
Явно е само в Инстаграм. Или поне не знам за видео канал
https://instagram.com/mom.aroundtheworld?utm_source=ig_profile_s … hid=1e379mg0a6zr8
A това е Деница беше трета на Мис България ама не помня коя година. Мъжа и е футболист мисля май беше в Лудпгорец последно. А тя редовно тегли и топките от лотарията 😁😁

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 00:34 от Не се сърди, човече

# 3 374
Венелина Лямова напредва със сватбата. Много ми е сладка.
Скрит текст:
Тази за пръв път я виждам. Инстаграмът ѝ е скучноват, в тубата говори приятно, ноооо...тва интериорче отзад ми вее на арсеник и стари дантели. Никак не и подхожда сякаш, а и ме влудяват такива ретро натурийки

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 00:34 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт