Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 200 065
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 3 540
  • София
Може да е идиот и затова да е депресирана напоследък, да я мачка?
Аз не съм гледала, де, ама да те сравняват с кофа за боклук не е готина шега...

# 3 541
Попадна ми сега Мария Лондонска, втори клип й гледам с нови обувки, абе защо не ми двъхват доверие нито тези боти, нито предните сивички, някак ми изглеждат евтинджос. Аз не си купувам този клас дрехи, ама нещо не й вярвам. Нямам как да извадя от гардероба и да кажа нейните са фейк, обаче ми идват една идея лоша изработка.  Клинчето с ботичките беше потресаваща комбинация.
А този брашнен чувал от едно време тип торба, не може да ме убеди, че е дала някоя хилядарка да го сложи Simple Smile

# 3 542
Може да е идиот и затова да е депресирана напоследък, да я мачка?
Аз не съм гледала, де, ама да те сравняват с кофа за боклук не е готина шега...

Да ..и тя зорлем ходи при него Grinning
Хората са различни,ако се беше обидила,да не го е качила ,това с кофата.

# 3 543
Бях забравила да гледам Мара, по нощите я гледам...няма такова чудо като наша Мара в шанела.
Не нося и няма да дам толкова пари за обувки и чанти и други модни неща, но гледам няколко чужди влогъри, които постоянно купуват този вид скъпи стоки, и никога не съм ги виждала така да се прехласват към някаква торба. То е охкане, ахкане, чудо.
А въпросните сиви боти на шанела, никъде в интернет не намарих точно този цвят, има син и други но сив няма с тая дължина до глезена.
Торбички, чантички и кутии Мара явно пази от някакви покупки /дали са нейни не се знае и ги върти по видеата.

# 3 544
...Все едно София като е с нея и няма нужда от лично пространство...
Е, тя е я снима 24 часа, в седмицата по няколко минути, има си достатъчно лично пространство. Преувеличавате...

# 3 545
На тази Мария животът ѝ е много празен, чак ми е мъчно даже. Младо момиче, няма приятели май, интереси също. Лондон е град с възможности за толкова култура и развлечения, а тя само по някакви инстаграмъбъл кафета и бутици ходи. Най-голямата ѝ радост е нова чанта. Сто про си има някой sugar daddy, който я финансира, не мисля, че ходи с ментета, ама пък и аз не разбирам много от high end fashion.

Последна редакция: вт, 26 фев 2019, 08:43 от Emiliana V55

# 3 546
Дремем ние по цял ден в тая тема, чаткаме коментари, а Мара си е хванала шугърдеди и си ходи напред назад по бутиците....
https://www.youtube.com/watch?v=u_PvVryFilg

# 3 547
  • Стара Загора
Не знам защо, но на мен тези сиви шанелски боти ми приличат точно от някой китайски магазин..

# 3 548
какви бутици, тези неща ги няма на сайта на Шанел, нито пък в колекцията пролет/лято 2019. Самата тя е дала линк към ebay, където има подобни боти, но не и същите. Мечтае си за коко чанта, но дори и да има шугардеди, пак няма да я огрее, понеже както Birkin, Hermes, така и тази не я продават на всеки, има ли списъци с чакащи месеци, че и година може.

# 3 549
Гледам Мария и се чудя -сбъркан човек ли съм,че не виждам за какво толкова се радва.
П.с.Такова прехласване по чанта No Mouth И то чанта,която единственото,което я отличава от пазарска е надписът Шанел.

# 3 550
Това за Birkin, го помня от Sex and the City, Саманта как се редеше😁. И на мен ми е малко чудно как говори все едно ще купува от Зара. Няма как да има вариант от днес за утре да купиш чанта за над 10 000£.

# 3 551
Зорница тази седмица имаше ли клип?

# 3 552
Гледах и Валери, много се радвам, че най накрая си е починала Simple Smile имало е нужда момичето, много се радвам за тях с Мартинчо.
Изгледах и клипа на Ели, какво виждам, една започваща да се изчерпва емоционално връзка, тя чинии купува вече, това не е ли радостта на 50- годишните, примерно. Той с такава досада й отговаряше за тия ми ти придобивки. Не ги смята за нужни явно, тя пък за да им се радва толкова,значи нещо компенсира с тях. И накрая тези страстни танци ми показват къде е липсата. Страст и емоции. Ели й липсва точно това май, един емоционален тип мъж, този на вид го докарва добре, ама като я погледне с оня отегчено надменен поглед ии не мерси. Та й липсва вихър в отношенията, нещо да я издига, да я вдъхновява, не случайно се е отдала така на готвенето, пак компенсация. Може децата да са им най малкия проблем в крайна сметка. Може да е много свестен тип, но на мен ми изглежда повърхностен и тип разтоварващ  стреса чрез мимолетни забежки. А тя има нужда от повече показване на чувства и жестове, очевидно не ги получава.

# 3 553
Дремем ние по цял ден в тая тема, чаткаме коментари, а Мара си е хванала шугърдеди и си ходи напред назад по бутиците....
https://www.youtube.com/watch?v=u_PvVryFilg

Отвори направо на 2ра страница... Квото си говорим, си го говорят и англичаните.

https://gurugossiper.com/viewtopic.php?f=186&t=32630

# 3 554
Това е ибей акаунта на Мара Шанела - отидете на business details и вижте къде живее https://www.ebay.co.uk/usr/mariaxxd

Иначе препоръчвам Sophie Shohet на мен ми е любима

Общи условия

Активация на акаунт