Никога, НИКОГА, не би направила инстаграм на децата (както други инфлюенсъри правят), но няма проблем да ги показва от своя. Аз не виждам голяма разлика, отново. Та чак с някаква такава припряност говореше за това, побърза да се разграничи от тези ми ти хора. То и аз не ги разбирам хората, които правят ИГ на невръстни деца, но пак да повторя, не виждам чаак толкова голяма разлика с това, което тя прави, че така да го отрича.
А за мен дори не е такъв проблем, че някой си показва децата. Има влогъри, които съвсем ненатрапчиво го правят, да не говорим и колко много съвсем обикновени хора прекаляват със снимките на отрочетата по социалните мрежи. Тяхна си работа. Мен ме дразни по-скоро фалша на Пепе и нескопосаните оправдания.
Между другото, супер изкуствено и заучено звучеше в интервюто. Много далеч от имиджа на естествена и лъчезарна млада майка, който се опитва да наложи.
не говоря с умалителни, но никакъв истеричен хилеж, мяукане и лаене не са ми чужди. Пък и в тая възраст не очаквам децата ѝ да пишат и изговарят ESE-та