Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 200 099
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 3 525
На мен също ми се стори много тъпо това, което Пепе каза за децата. Личеше си, че си беше намислила как да отговори на такъв въпрос, но беше доста плоско. Ама тя не ги била снимала много, само като били заедно и правели нещо. Когато си играела София с приятели, не я снимала. Е? Това как прави нещата по-различни, не разбрах. Все едно София като е с нея и няма нужда от лично пространство, а само като е с приятелки.
Никога, НИКОГА, не би направила инстаграм на децата (както други инфлюенсъри правят), но няма проблем да ги показва от своя. Аз не виждам голяма разлика, отново. Та чак с някаква такава припряност говореше за това, побърза да се разграничи от тези ми ти хора. То и аз не ги разбирам хората, които правят ИГ на невръстни деца, но пак да повторя, не виждам чаак толкова голяма разлика с това, което тя прави, че така да го отрича.
А за мен дори не е такъв проблем, че някой си показва децата. Има влогъри, които съвсем ненатрапчиво го правят, да не говорим и колко много съвсем обикновени хора прекаляват със снимките на отрочетата по социалните мрежи. Тяхна си работа. Мен ме дразни по-скоро фалша на Пепе и нескопосаните оправдания.
Между другото, супер изкуствено и заучено звучеше в интервюто. Много далеч от имиджа на естествена и лъчезарна млада майка, който се опитва да наложи.

# 3 526
По принцип никой няма право да снима чужди деца без разрешение на родител/настойник, така че Антоинета няма как да снима, още повече да пусне клип с чужди деца в ют ако няма разрешение.

# 3 527
Няма как да звучи естествено, защото това ѝ е кариерата на нея. Подготвила се е, сигурно и Филипчо, заучени фрази.,да не се повтарям пак. Плюс това, че това и е n-тото на брой интервю с една и съща тема. По интересно няма да ѝ се случи на нея с този лайфстайл, и след 2 години да я поканят пак това ще е тема за разговор - живот на показ, раждане, най-много да има още 1/2. Виж можеше да спомене каузата, зад която стои обаче нещо май не ѝ беше удобно. Може би се е усетила, че е едно е да води монолог пред камера, а друго пред журналисти, на които работата им включва въпроси, на които тя най-вероятно отговор няма. 🤔

# 3 528
  • София
Аз хич не ги харесвам Сашко и Деска, но имат положителното качество да не се прехласват по неадекватници. И гледат да ги боцнат.
Не съм гледала видеото, но тук коментирате и вероятно правилно сте усетили.

едит: Пуснах началото и много нагло лъже как ФилипЧо бил я довел в България. Историята преди беше различна- тя била тъжна, самотна, сама отглеждала детето и казала, че иска да се прибира, като не очаквала той да се съгласи, но той се бил навил. Продали нещо си там и дошли. Последно? Laughing

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 22:16 от The Catcher in the Rye

# 3 529
Няма как да звучи естествено, защото това ѝ е кариерата на нея. Подготвила се е, сигурно и Филипчо, заучени фрази.,да не се повтарям пак. Плюс това, че това и е n-тото на брой интервю с една и съща тема. По интересно няма да ѝ се случи на нея с този лайфстайл, и след 2 години да я поканят пак това ще е тема за разговор - живот на показ, раждане, най-много да има още 1/2. Виж можеше да спомене каузата, зад която стои обаче нещо май не ѝ беше удобно. Може би се е усетила, че е едно е да води монолог пред камера, а друго пред журналисти, на които работата им включва въпроси, на които тя най-вероятно отговор няма. 🤔

Е, това е много кофти - от там идва проблема на всички хора, по принцип - че НЕ СА себе си. Отначало се правят на други, за да са интересни, и след това... Тишина. Заучени фрази. Кимане с глава. Празна усмивка. Тъжен поглед...

Важно е да бъдем себе си - без значение дали сме дебели лели в бг-мамма или сме супер мами в ютуб - само тогава ЩЕ СМЕ свободни! А свободата - тя краси човека!

# 3 530
Аз хич не ги харесвам Сашко и Деска, но имат положителното качество да не се прехласват по неадекватници. И гледат да ги боцнат.

Само като чух Здрасти-то да го представят като ФилипЧО и повече нямаше нужда 😂

# 3 531

Само като чух Здрасти-то да го представят като ФилипЧО и повече нямаше нужда 😂
Дали  са чели темата?

# 3 532
Е, то същото тогава може да се каже и за Милена

Да, но тя поне е открита и даже май е говорила по темата, че донякъде може би чувства вина и не знае дали в бъдеще пак ще смята за добро решението толкова да ги показва, когато са били малки. Тя е абсолютно наясно, че са семеен канал.
Но понеже съм пристрастна, бих казала, че като цяло Милена просто са ми по-симпатични, докато при Пепе фалшът и превземките, наред с амбицията нещо все да поучава и да дава челен пример дооста дразнят.
В предаването така говореше за майчинството и естественото раждане, все едно е само тя на тоя свят е родила и сега ще ни разкаже как е..и после как е в Дания...О, чудо! Разходки в снега! Омг, кърмене на поискване! Обожемой, две деца под 30г!!!!

Съгласна съм. И аз Милена я гледам и се забавлявам. Разпускат

# 3 533
Милена и мъжа й много добре се забавляват с децата на открито и когато ходят по разни почивки, но вкъщи съм забелязала, моменти на някакъв вид животински звуци, с които комуникаират с децата, децата естествено също подръжават и отговорят със съответен звук.
Но като държане Мики е на светлинни години от ФилипЧо.

# 3 534
Поздрав за всички Bowtie
IVAN TRIDE x PIQNBIBIQN Hubava e mamo ama influencer

# 3 535
Милена и мъжа й много добре се забавляват с децата на открито и когато ходят по разни почивки, но вкъщи съм забелязала, моменти на някакъв вид животински звуци, с които комуникаират с децата, децата естествено също подръжават и отговорят със съответен звук.
Но като държане Мики е на светлинни години от ФилипЧо.

Съвсем нормални звуци, според мен. Мен ако ме чуят с какви звуци си комуникирам с чавето понякога...Joy не говоря с умалителни, но никакъв истеричен хилеж, мяукане и лаене не са ми чужди. Пък и в тая възраст не очаквам децата ѝ да пишат и изговарят ESE-та Grinning

# 3 536
  • Някъде там
А вие тук я обвинявате Пепето че не води децата в детски центрове и по пързалките...
Тя ги води,но там не снима че има чужди деца 😉😊

# 3 537
Само на мен ли вече ми прави неприятно впечатление Джош на Антоанет? Изглежда ми незрял за нея, никак не си отиват. Дано са щастливи.

# 3 538
Ми той не е ли на 24? Това при някои мъже се равнява на около 14.

# 3 539
Още като я сравни с кофата за боклук ми става ясен.

Общи условия

Активация на акаунт