Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 200 351
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 2 910
Полина нали все още не е казала какво ще е бебето.... е май вече ни подсказа леко. Всички дрешки изглеждат като за момченце Simple Smile

# 2 911
Може да е фенка на Сиена Милър.

# 2 912
Защо не й напишеш долу в коментарите. Очевидно тя не знае как се гледа зайче и може само да му навреди. Ако не успяват да полагат добри грижи за него по-добре да го дарят. Стана ми много тъжно за животното, дано се поучи след коментарите.

Писах и, като гледам и други са и писали, и са и дали съвети. Дано се вслуша. Дано не е някаква временна прищявка. Не видях да са го завели и на ветеринар, първото, което трябваше да направят след взимането му.

# 2 913
  • София
Животинките (и децата) са, за да се обичат и обгрижват, не да се превръщат в парични потоци чрез лаическо снимачество.

# 2 914
  • където ми харесва
Защо не й напишеш долу в коментарите. Очевидно тя не знае как се гледа зайче и може само да му навреди. Ако не успяват да полагат добри грижи за него по-добре да го дарят. Стана ми много тъжно за животното, дано се поучи след коментарите.

Писах и, като гледам и други са и писали, и са и дали съвети. Дано се вслуша. Дано не е някаква временна прищявка. Не видях да са го завели и на ветеринар, първото, което трябваше да направят след взимането му.
Ами, всъщност тя каза още във влога, докато се гримираше, че след това ще излизат, за да го заведат на ветеринар. И освен всичко друго, поиска съвети как се гледа зайчето, защото не е гледала и се притеснява, че нещо не прави както трябва.
Така че, не знам защо все се плюе по такива неща, без да си дочел/догледал. Не е конкретно към теб, а по принцип.

# 2 915
Аз първоначално като чух Пепе, че са избрали да я кръстят Сиена ми звучеше леко странно и неособено благозвучно, обаче в последствие като се роди и я гледам каква е сладка, името започна дори много да ми харесва.

# 2 916
Ще го отгледат заека, споко. Това, че си има клетка, не пречи да го пускат свободно из апартамента. Има и около мен хора със зайци, всички са си живи и здрави.

# 2 917
Изгледах влога на Валери от Тайланд. Каза, че и трябвали 2 дни почивка и храна. От какво се е изморила ? Ако трябва да бъда честна, много мило и сладко ми стана като тайландската масажистка им помаха Grinning

# 2 918
Оь, тази Пепе и нейния Филип са ми толкова изкуствени и непоносими вече...! Отварям си тази сутрин сайта с надеждата да видя нещо хубаво и приятно и на заглавната кой мислите? Звездната двойка се предизвиква:
https://www.viewsofia.com/article/43735/more/%23PredizvikahSe:-A … ilipzdravei-#more
Тоя некадърник ще прави изложба до 2 месеца, вие това разбирате ли го? Аман от напъните им.

# 2 919
Аз тези дни съм на вълна Dessytalks. Харесва ми как се изказва, какво показва и колко е ненатрапчива. Свикнах с темпото ѝ на говорене Wink

# 2 920
  • Някъде там
Аз тези дни съм на вълна Dessytalks. Харесва ми как се изказва, какво показва и колко е ненатрапчива. Свикнах с темпото ѝ на говорене Wink
И аз. Любима ми е.
Непринудена, естествена,лъчезарна.Говорене-то не ме дразни,понеже и в къщи имам хора с такъв говор.Свикнала съм.😊
Преди и Тони ми беше толкова приятна.Сега не,но пак я харесвам.

Последна редакция: пт, 22 фев 2019, 08:23 от daviz

# 2 921
Оь, тази Пепе и нейния Филип са ми толкова изкуствени и непоносими вече...! Отварям си тази сутрин сайта с надеждата да видя нещо хубаво и приятно и на заглавната кой мислите? Звездната двойка се предизвиква:
https://www.viewsofia.com/article/43735/more/%23PredizvikahSe:-A … ilipzdravei-#more
Тоя некадърник ще прави изложба до 2 месеца, вие това разбирате ли го? Аман от напъните им.

Почвам да си мисля,че напук е дошъл в България да живее,главно заради баща си..Явно го е потискал и комплексирал. Сигурно баща му,е искал той да върви по неговите стъпки,да остави бизнеса си на него,и сигурно е бил против връзката му с Пепе .Гледал е, с ирония на това, че той иска да рисува,и не го е подкрепял.Идва в България и Етиту му помага да сбъдне мечтата си да твори : )) Не знам защо, с такова впечатление съм останала,но мисля че има нещо.Кой ще се занимава с инженерство,ще има фирма,а паралелно ще има супер свободно време,да рисува и да прави изложби..Според мен е несъвместимо,и странно ...

# 2 922
Кой ще се занимава с инженерство,ще има фирма,а паралелно ще има супер свободно време,да рисува и да прави изложби..Според мен е несъвместимо,и странно ...

То у Пепеви самозванството е силно изразено.

Силно се съмнявам да е инженер, най-много някакво политехническо училище да е завършил. Толкова е инженер, колкото и художник. Stuck Out Tongue

# 2 923
Точно това и аз мисля. В Скандинавия за разпространени професионалните(vocational) уч. заведения  (мога да ги приравня с английските college) за по 2 години. Тези към строителния бранш имат курсове от инженерството обаче в крайна сметка не те правят лицензиран инженер. Други наблюдения, които имам е и че е много разпространено ученето на по-късен етап, не веднага след гимназия. Хора, които се записват в университет, са доста амбициозни и гледат да се развиват. Не като Филипчо в София на разходки по анцуг.

# 2 924
Хората са го казали видиш ли някой 2 метра хич да не ти пука☺,но видиш ли кинт и петдесет(визирам Пепето) леле мале..опасно човече😷

Общи условия

Активация на акаунт