Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 200 320
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 2 970
  • София
За 70 кинта ще се нагостя като принцеса в домашни условия и после ще нарисувам Джокондата- по- добре от оригинала. Laughing
Пак в домашни условия.

# 2 971
Ау,тази е кръстоска между Нора Недкова и Мис Тигрова

# 2 972
За 70 кинта ще се нагостя като принцеса в домашни условия и после ще нарисувам Джокондата- по- добре от оригинала. Laughing
Пак в домашни условия.

Това ясно, но е друго да го правиш сред одбрано общество, каймака на нацията черпеща вдъхновение директно от Лувъра докато жена му кърми.

# 2 973

И Ким К, по същия начин се е
прищипала

# 2 974
Много ми е сладка Алекс Петканова, а бебето е бонбонче.

# 2 975
  • София
Е, хубу, права си.

Някакво предизвикателство мернах в предните страници. Предизвиквам Здрасти да нарисува жена си- кърмеща. Ще сцепят тъпомера или ще им скочат акциите. В зависимост от коя страна ги гледаш.

# 2 976
  • Стара Загора

Аууу какво черно бухалче Grinning

# 2 977
Тази госпожица Джой като очаква винаги на 100 процента да й гласуват с ДА на анкетите защо изобщо ги пуска?

# 2 978
Харесва ми канала и,не защото е изпълнен с много съдържание,а защото е свежа,естествена и лъчезарна.
Много кардинално обаче заклеймява част от аудиторията си,може пък по едно "стимулиращо НЕ" да и дават Grinning

Не харесвам Радост, идва ми малко като Пепе.
Ама тая мома много нервна. С тия нерви до никъде няма да стигнеш Джойке.

# 2 979
Е, хубу, права си.

Някакво предизвикателство мернах в предните страници. Предизвиквам Здрасти да нарисува жена си- кърмеща. Ще сцепят тъпомера или ще им скочат акциите. В зависимост от коя страна ги гледаш.

Смях се с глас на това “Здрасти”, ходи му. Все се мудя как им е хрумнало това тъповато Филипздравей. Тотална липса на въображение, като мацаниците.

# 2 980
Е, хубу, права си.

Смях се с глас на това “Здрасти”, ходи му. Все се мудя как им е хрумнало това тъповато Филипздравей. Тотална липса на въображение, като мацаниците.
Това сигурно е първата му научена дума на български....

# 2 981
Понеже мернах мацаниците или детските рисунки на Филип,смятам,че худ.изкуството тръгва в посока нов стил-въобрезилизъм.Т.е.въобразяваш си,че си художник.
В Бг е мн популярно да си правиш каквото искаш и да се титулуваш.Затова имаме Марийка,която е модел,актриса,поетеса,бивша певица,но има амбиции да води и предаване в телевизията.Мъжките Марийки също не са малко.

# 2 982
  • София
Хехе, да.
Постмеркантилизъм- да се опитваш да продадеш детските си рисунки за повече от 2$

# 2 983
Наистина ли Анелия е казала "Това е един вид моделство" ? Grinning

# 2 984
Добре, питала хората искат ли или не. Казали ѝ "не" , ся се дърли... Ми като не искаш да ти казват "не", па сложи само опция да и....да.
Аз редовно отговарям с не на тия въпроси. Защото знам, че всъщност ще направят това, което са си решили. Особено пък за на Мона нещата съм редовно НЕ Simple Smile Или пък: в колко часът да кача видеото.

Общи условия

Активация на акаунт