Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 200 296
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 3 075
Ивана да не би да е счупила буркана Laughing

Може да е починал бютиблендерът.

# 3 076
Този фон на Ивана и телеграфното съобщение ми навяват тъжни мисли. Дано не е това, което си мисля и всичко да е наред. Не бих се подигравала в случая.

# 3 077
  • Русе
Този фон на Ивана и телеграфното съобщение ми навяват тъжни мисли. Дано не е това, което си мисля и всичко да е наред. Не бих се подигравала в случая.

На мен също ми минаха тези мисли, нека да не прибързваме с заключенията. Дори и друг път, когато не е качвала видео е качвала стори,че примерно има ангажименти или  ще пътуват с Боби, но никога не е слагала черен фон.

# 3 078
Дано нищо лошо не се е случило. Надявам се, че не, защото, ако човек го сполети нещастие, няма да се сети да информира в инстаграм за новото си видео.

# 3 079
Да, дано нищо лошо да не е, просто да е тъжна, че няма да може да се покаже на лайф.

# 3 080
Дано нищо лошо не се е случило. Надявам се, че не, защото, ако човек го сполети нещастие, няма да се сети да информира в инстаграм за новото си видео.
Ами всъщност, ако приемем, че това е основното ѝ занимание, има логика дори и при тежък проблем все пак да информира аудиторията си. Честно е да се съобразява с нея.
Но и на мен ми стана криво.

# 3 081
Ивана да не би да е счупила буркана Laughing
Скрит текст:

Скръбна вест
Как ще живее света без видеото и лайфа на Ивана?!?

# 3 082
Не мисля, че е редно да се коментира повече за Ивана. Желая и всичко да е наред, аз я харесвам въпреки несъответствията ни в стила.
И за да разведрим малко ви пускам този сладур🐶.Има си и цял канал.
https://youtu.be/SyzGbVtN1SU

# 3 083
Не мисля, че подигравките са уместни.
Според мен е ясно за какво става дума. Дано не е някой близък.

# 3 084
Деница Христова с ново видео - съвети за дълга грива.

# 3 085
Тъкмо щях да кажа, че на Деница нещо и омръзна да снима и тя се появила с ново видео.
Според мен от нашите влогърки най-красива коса има Даниела от Quadrifo.

# 3 086
Не мисля, че е редно да се коментира повече за Ивана. Желая и всичко да е наред, аз я харесвам въпреки несъответствията ни в стила.

Ами преди 17 часа е попитала какво видео да пусне, а сега се отказва да снима. Има си фенове, които са разочаровани.

# 3 087

Ами преди 17 часа е попитала какво видео да пусне, а сега се отказва да снима. Има си фенове, които са разочаровани.
Това не го знаех. Но значи най-вероятно нещо се е случило извънредно, щом е била в готовност да снима вчера.

# 3 088
  • Русе
Новото виде на Поли Недкова - отново интересно и полезно Wink

# 3 089
Гледах току що видеото на Адриана Първанова, мога да кажа, че съм съгласна с нещата които казва. И май намекна за т-нар перфектна майка на майките Антоинета.

Общи условия

Активация на акаунт