Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 200 290
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 3 060
Пепе игнорира всяка критика, не само злобната, и затова селектира аудиторията си към по-ниско образованата и по-некритичната. За съжаление тя е и много лабилна и непостоянна и лесно изоставя един идол за друг.

Тя каза точно обратното днес. Според мен не им е много адекватна обратната връзка. Мислят си, че изглеждат по един начин и хората приемат съдържанието им по един начин, а то не е така. Не си познават аудиторията мисля аз. Всички твърдят, че са започнали от страт и хоби, но според мен много малко от тях наистина са запазили тоя "вайб" Какава прекрасна българска дума! :Д

Какво е казала Пепе, обратно на горното? Че не игнорира адекватната критика, или че се стреми към по-осъзната аудитория? Може да го е казала, ама с действията си от последните седмици прави точно това- държи се като кон с капаци, пропуска критиката и сърчица слага само на ласкателните, полуграмотни коментари под видеата си. Вайбът си го губят, щото е изморително хем да си вечно нахилен и да представяш напудрен ляйфстайл, хем да си си ти, хем всички да те харесват и да те имат за GOALS, хем от това да ти зависи прехраната. Повечето са тотално изчерпани откъм идеи, не могат една мисъл да прокарат, камо ли да я артикулират адекватно. Не им стиска да се покажат истински, това им е проблемът!
Оня ден гледам Галето се обяснява за ПР пратките, как ревютата и почти винаги били положителни, щото си ги била избирала. Откъде да ѝ дойде наум, че и негативните ревюта са точно толкова полезни, колкото положителните?? Но понеже са го обърнали на телепазар, всички, без няколко, ги е страх да изразят мнение.
Затова харесвам Деси, Адри и Милена, пък и Попова, донякъде (като изключим шизоидното поведение напоследък), общо взето си казват какво мислят без притеснение.

# 3 061
Аз изводи си правя от това, което виждам, което се показва и начинът, по който една или друга реагира на критика. Те зад кадър могат да си мислят и да правят много работи, но това, което ни се показва очевидно не кореспондира с това, което са "искали" да ни покажа, щом вечно сме неразбрали.
Разбира се, няма как да знаем какво точно им е било в главите, защото не четем мисли. Да приемем, че просто нашите, а и доста чужди, нямат грам талант да пресъздадат със средствата, дадени им от Господ и новите технологии, това което им е в ума. Затова някои хора са Джеймс Камерън, а други - не.

Никой не може да ме убеди, че ги е еня за абонатите им. Интересуват ги толкова, доколкото им кликат на видеата и им коментират отдолу. "Споделете ми в коментарите колко ме обичате, как съм ви нужна с това видео за сок от целина, споделете това видео със 100 приятелки и харесайте тези 20 други профила, за да спечелите това и онова, което не ми е харесало от последната ми пр пратка." И когато получат критика или някой явно не ги харесва, идва края на света. Понеже могат да изгубят спонсори, не за друго.
За стотинки ще ти продадат всякакъв боклук, без значение искаш или не искаш да го видиш. Важното е да е увит в блестяща розова опаковка и представен като нещо много желано. Разчитат на това, че в голямата им част аудиторията им е непоклатимо тъпа и им се връзва на глупостите.
Всеки ден благодаря на който е там горе, че докато аз растях, нямаше професията инфлуинсър и Бринти Спиърс беше най-големият трендсетър.

# 3 062
Те щетите от израстването с инфлуенсъри тепърва предстоят.

Няма да се обвържа с точен цитат,но думите й бяха нещо от сорта на "аз се радвам когато имам негативни коментари, ето например едно от последните видеа получи много негативизъм, но това ме навежда на мисълта, че съм успяла да предизвикам хората да мислят, и тяхната обратна връзка кара и мен да се замисля кое как представям"...нещо такова беше, пак подчертавам не запомних точно. Не е коментирала ситуацията иначе.

# 3 063
  • София
Естествено, че си вярват. То това е една от чертите на личностно разстроените хора в тая посока. Грандиозността и делюзията, че са нещо специално и казват нещо специално, и могат да дадат на света нещо специално, а фактите са коренно различни.
И естествено, че се радва. Тия се хранят и от отрицателната енергия. А като са в сферата на медиите, се крият зад "няма лоша реклама". Има има, всеки знае, че в дългосрочен план това руши репутацията на дадена компания или лице. Тук правя контрастна препратка към Чери, която много умело разпарчетосва всяко изказване на 20 и го гледа от различни страни. Щото знае, че като неглижира 5 пъти нечие адекватно (да, смятам, че критиките към Пепе бяха напълно адекватни) мнение, днеска ще събере последователи и ще скочи посещаемостта, но утре ще е "ааа, оная ли, мани я."
Не ми се изпада в още по- задълбочени коментари, че темата ще стане сериозна, ама приемането на критика не става с огледало- яяя, гледат ме, яяя има реакции, мале, трябва да съм много значима, щом толкова пишат за мен, а с интернализиране до някаква степен на казаното, което включва дискусия и обратна връзка. Та толкова за възприемането на критика. Семантично може да го е завъртяла, така че да придобие сносен вид, но всеки, който не е кон с капаци, вижда през нея и такива като нея. След като започнахме темата, спекулирам, но- моето мнение е, че се е лепнала за Елица заради полза, да дръпне във влогърството и после я изряза от егомания и злоба, че е почувствала майка ѝ близка. Ползва децата си като инструмент. И още много, които навяват точно не просто на краски, а на МКБ. Чак ми стана гнусно, докато пишех. Отвращават ме такива хора.

# 3 064
Пак нарцисизъм, ТЯ била предизвикала хората да мислят, о мон дьо! (ама не оня с брадата). Това е проблемът, че често не схващат, че аудиторията кара ТЯХ да се замислят, не обратното! Тя (и подобните ѝ) мисли само какъв кликбейт да сътвори и евентуално да пожъне същата гледаемост, пък ако ще да я хейтят там някви злобарки, нали...ако наистина се беше замислила за това, как се представя, щеше малко да свие сармите и едно извинение да направи, не да извърта към "ох, неразбраната аз". Ама то и малко емоционална интелигентост трябва в тая работа...

# 3 065
Тя пък Пепе откъде да предполага. Явно това, че събужда в някои абонати мисъл, много я е очудило. Тя явно смята за гледащите я, че абсурд да имат и това качество, да мислят, че видиш ли благодарение на тази й инициатива даже ни е събудила. Божке, интересно ми наистина докъде ще се докарат Simple Smile

# 3 066
Не бях я цъкала Денина Мартин. Че то абсолютно всички постове са спонсорирани при нея.

# 3 067
Да ви кажа,вече не харесвам Галя..В началото ми допадаше,но вече не....Всеки клип,който качи е скучен,еднообразен със заучени реплики..Все едно,съм си пуснала телепазар...Никаква емоция,прав тон.А клипа с подаръците на детето й,беше напълно излишен..Хубава жена,ама до там...Много е скучна,и прекалено маниерна ...

# 3 068
За мен е съвсем нормално Пепето да говори такива неща на това събитие, въобще не ме учудва.
Нали никой не очаква да излезе и да каже, че критиката я засяга. Говоря за смислената критика, не хейтърските обиди.
Каквото и да си говорим, всеки пускайки някакво видео очаква то да бъде добре прието и когато получи негативни отзиви, това не го кефи.

Последна редакция: сб, 23 фев 2019, 09:12 от Ванилия*

# 3 069
  • Варна
Пепето на всяко събитие ходи с децата и мъжа си, ами ако всички други блогъри и влогъри, решат и те да си водят половинката и отрочетата!? Наистина прекалява с демонстрациите.

# 3 070
Добро утро☀️Много се радвам, че открих темата. Пепе я гледам от самото ѝ начало на английски, с Ели ги открих и много им се радвах, тогава и аз бях в Дания. После като роди започнах да усещам малко фалш от нея и обаче пак я гледах, беше малко love hate relationship (не love to hate). Обаче от както роди Сиена ме дразни неимоверно!! Аз на всяко видео в YouTube чета коментари, (има жестоки бисери) и съответно четях и нейните. Бях се вкарала в някакъв филм, че може би пък аз съм някаква злобарка, негативна, завистлива и какво ли не, защото тази ѝ усмивка и нещата, които говореше ми бяха тотално неадекватни. От както чета тук обаче, виждам колко хора много аргументирано изразяват същото мнение и осъзнавам, че може би не съм потомка на Круела Девил. Аз, която съм 25+, мисля съм здраво стъпила на земята и реалист по мозъка на костите, са успели да ме инфлуенснат, колко те са перфектни, а аз гадната. Не ми се мисли и на мен за тези децата, как ще израстнат с такива примери кой от кой по по най.

# 3 071
Усмивката на Антоинет е фалшива като зъбите на Джизъса.

# 3 072
После като роди започнах да усещам малко фалш от нея и обаче пак я гледах, беше малко love hate relationship (не love to hate). Обаче от както роди Сиена ме дразни неимоверно!!
Това все едно аз съм го писала. Явно доста хора се чувстват по този начин.

Това, че Пепето приемала критиката по зрял начин и била над нещата е егати смеха. Със сигурност я жегва или най-малкото дразни това, че получава все повече критика. А пък това, че се била радвала, че накарала хората да мислят.. без коментар. Толкова пък да си самовлюбен, че да си отдаваш такова значение, направо е тъжно. Не отхвърлям варианта и това да е някаква стратегия да излезе от ситуацията "суха". Очевидно работи пред някои хора.

# 3 073
Да ви кажа,вече не харесвам Галя..В началото ми допадаше,но вече не....Всеки клип,който качи е скучен,еднообразен със заучени реплики..Все едно,съм си пуснала телепазар...Никаква емоция,прав тон.А клипа с подаръците на детето й,беше напълно излишен..Хубава жена,ама до там...Много е скучна,и прекалено маниерна ...
Абсолютно съм съгласна! Скучна и продуктите й са скучни и скучно презентирани.
Благодарение на тази тема за първи път гледах бг влогъри. И вече всички са ми скучни. Но пък сега открих рускините ...

# 3 074
Ивана да не би да е счупила буркана Laughing

Общи условия

Активация на акаунт