Тя каза точно обратното днес. Според мен не им е много адекватна обратната връзка. Мислят си, че изглеждат по един начин и хората приемат съдържанието им по един начин, а то не е така. Не си познават аудиторията мисля аз. Всички твърдят, че са започнали от страт и хоби, но според мен много малко от тях наистина са запазили тоя "вайб" Какава прекрасна българска дума! :Д
Какво е казала Пепе, обратно на горното? Че не игнорира адекватната критика, или че се стреми към по-осъзната аудитория? Може да го е казала, ама с действията си от последните седмици прави точно това- държи се като кон с капаци, пропуска критиката и сърчица слага само на ласкателните, полуграмотни коментари под видеата си. Вайбът си го губят, щото е изморително хем да си вечно нахилен и да представяш напудрен ляйфстайл, хем да си си ти, хем всички да те харесват и да те имат за GOALS, хем от това да ти зависи прехраната. Повечето са тотално изчерпани откъм идеи, не могат една мисъл да прокарат, камо ли да я артикулират адекватно. Не им стиска да се покажат истински, това им е проблемът!
Оня ден гледам Галето се обяснява за ПР пратките, как ревютата и почти винаги били положителни, щото си ги била избирала. Откъде да ѝ дойде наум, че и негативните ревюта са точно толкова полезни, колкото положителните?? Но понеже са го обърнали на телепазар, всички, без няколко, ги е страх да изразят мнение.
Затова харесвам Деси, Адри и Милена, пък и Попова, донякъде (като изключим шизоидното поведение напоследък), общо взето си казват какво мислят без притеснение.